کره جنوبی و بریتانیا میزبان دومین اجلاس جهانی هوش مصنوعی خواهند بود
اقتصاد ۱۰۰ - دومین اجلاس جهانی هوش مصنوعی به میزبانی کره جنوبی و بریتانیا برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه دانش و فناوری، کره جنوبی و بریتانیا میزبان و ناظر دومین اجلاس جهانی هوش مصنوعی خواهند بود.
به نقل از بیزینس استاندارد، «ریشی سوناک»(Rishi Sunak) نخستوزیر بریتانیا و «یون سوک یئول»(Yoon Suk Yeol) رئیس جمهور کره جنوبی، در بحبوحه درخواستها برای تنظیم بهتر هوش مصنوعی و به رغم اختلاف نظرهای شدید در مورد نحوه تأثیرگذاری این فناوری بر بشریت، بر یک نشست مجازی نظارت خواهند کرد.
سوناک و یون در مقاله مشترکی که در روزنامه بریتانیایی The i با عنوان «تنها استانداردهای جهانی هوش مصنوعی میتوانند یک رقابت را متوقف کنند»، گفتند: اگرچه تلاشهای مثبتی برای شکلدهی به حکمرانی جهانی هوش مصنوعی انجام شده است اما شکافهای قابل توجه همچنان باقی ماندهاند.
اجلاس ماه نوامبر به عنوان «اجلاس ایمنی هوش مصنوعی» نامگذاری شد اما از آن زمان دامنه چالشها گسترش یافته است. به گفته وبسایت این اجلاس، نشستهایی که از روز سهشنبه آغاز میشوند، اکنون به عنوان «اجلاس هوش مصنوعی سئول» نامگذاری شدهاند و پیرامون سه اولویت ایمنی، نوآوری و گنجاندن هوش مصنوعی برگزار خواهند شد.
اگرچه بحثهایی درباره احتمالات وجود دارد اما یک گزارش پیرامون ایمنی جهانی هوش مصنوعی نوشت: خطراتی مانند اثرات بازار کار در مقیاس بزرگ، هک یا حملات بیولوژیکی مبتنی بر هوش مصنوعی و از دست دادن کنترل جامعه بر هوش مصنوعی همهمنظوره ممکن است ظاهر شوند.
در ادامه این گزارش که با حمایت کارشناسان بیش از ۳۰ کشور جهان نوشته شده، آمده است: با وجود این، تصمیمات جوامع و دولتها هستند که آینده هوش مصنوعی را تعیین میکنند.
این گزارش به طیف گستردهای از خطرات ناشی از فناوری به سرعت در حال تحول هوش مصنوعی اشاره میکند که نه تنها خطرات وجودی برای بشریت را در بر دارند، بلکه نابرابری هوش مصنوعی، کمبود داده و اثرات زیستمحیطی ناشی از برق مورد استفاده توسط مراکز داده هوش مصنوعی نیز در آنها گنجانده میشود.
در طول اجلاس ماه نوامبر به میزبانی بریتانیا، «ایلان ماسک»(Elon Musk) مدیرعامل شرکت «تسلا»(Tesla) و «سم آلتمن»(Sam Altman) مدیرعامل شرکت «اوپنایآی»(OpenAI) با برخی از جدیترین منتقدان خود ملاقات کردند. این در حالی بود که چین به همراه آمریکا و دیگران، «بیانیه بلچلی»(Bletchley Declaration) را برای مدیریت جمعی خطرات هوش مصنوعی امضا کرد.
هنوز مشخص نیست که چه کسی در نشست مجازی روز سهشنبه یا جلسه حضوری به ریاست وزرای بریتانیا و کره جنوبی در روز چهارشنبه شرکت خواهد کرد.
براساس وبسایت رویداد، انتظار میرود یک اجلاس جداگانه به میزبانی کره جنوبی در روز چهارشنبه برگزار شود و شرکتکنندگانی از جمله «جک کلارک»(Jack Clark) یکی از بنیانگذاران شرکت پژوهشی و ایمنی هوش مصنوعی «آنتروپیک»(Anthropic) و مدیرانی از اوپنایآی، «دیپمایند»(DeepMind) گوگل، «مایکروسافت»(Microsoft)، «متا»(Meta) و «آیبیام»(IBM) حضور داشته باشند.
انتهای پیام
ارسال نظر