یک سامانه ایرانی شناخت دادهها و رویکردها را ارتقا داد
تهران - ایرنا - سامانه تشخیص موضع کاربران شبکههای اجتماعی با تلاش متخصصان ایرانی برای ارائه خدمات رسانی به دانشجویان، محققان وعلاقمندان راهاندازی شد.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از ایرنا، سامانه تشخیص موضع کاربران شبکه های اجتماعی مستخرج از طرح ایجاد یک پلتفرم استخراج معنا یا نظرات از روی متن اظهارات کاربران با استفاده از روشهای تشخیص موضع و تحلیل احساس هدفمند از مجموعه طرح های اولین فراخوان علوم اجتماعی تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ایجاد و راه اندازی شد.
این سامانه با استفاده از مدل های تحلیل متن مبتنی بر هوش مصنوعی، موضع (موافق، مخالف) کاربران رسانه های اجتماعی را نسبت به موضوعات مهم اجتماعی برآورد میکند. کاربران همچنین می توانند بر اساس نیاز، مدل تشخیص موضع روی داده مورد نظر خود شخصی سازی کنند.
براساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جممهوری، این طرح ازجمله دهها طرح تحقیقاتی علوم محاسباتی است که در راستای حمایت از تولید و تجاری سازی طرح های دانش بنیان برای کمک به توسعه پایدار ملی در حوزه شناختی در نتیجه برگزاری ۲ فراخوان ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی مورد پذیرش نهایی قرارگرفته است.
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی دراین فراخوان ها از مراکز و گروه های دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه جمعآوری یا تحلیل دادههای دیجیتال برای مشارکت در ایجاد زیرساخت های نرم، توسعه فناوری و تجاری سازی خدمات و تولید محصولات علوم اجتماعی محاسباتی با رویکرد شناختی برای ارائه ایده ها و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دعوت به همکاری کرده است که به مدد آن بتوان به درک بهتری از مسایل اجتماعی، اقتصادی، و فرهنگی دست یافت.
ارسال نظر