راننده جوان و حرفهای برای ترانزیت کالا نداریم
در کنفرانس حملونقل بینالمللی تاشکند که نمایندگان ایران نیز حضور داشتند بر یکسانسازی و ایجاد رویههای یکنواخت در راستای تسریع حل مشکلات و مسائل حملونقلی منطقه تاکید شد.
به گزارش گروه حملونقل خبرگزاری اقتصاد ۱۰۰، در کنفرانس حملونقل بینالمللی تاشکند که نمایندگان ایران نیز حضور داشتند بر یکسانسازی و ایجاد رویههای یکنواخت در راستای تسریع حل مشکلات و مسائل حملونقلی منطقه تأکید شد.
بر اساس آنچه در این نشست تشریح شد ۶۵ درصد شرکتهای حملونقل بینالمللی ازبکستان با رویه تیر فعال هستند و باعث شده این کشور پس از ایران و ترکیه از منظر صدور کارنه تیر در رتبه سوم جهان قرار گیرد. همچنین به برگزاری دوره آموزشی رویه الکترونیکی تیر توسط کارشناسان موسسه ازبک برای مسئولان اجرایی پاکستان اشاره شد که اقدامی اقتصادی در منطقه برای دستیابی مسیر کوتاه به بندر کراچی برای کالاهای صادراتی ازبکستان محسوب میشود.
در این بین توسعه کریدورهای حملونقل بینالمللی و همچنین اجرای توافقنامههای مرتبط همچون تراسیکا، عشقآباد، شمال و جنوب و غیره مورد توجه قرار گرفت که میتواند زمینه رفاه عمومی کشورهای منطقه را در پی داشته باشد.
طبق آنچه گفته شد برخی از اقدامات و سیاستگذاریهای کشورهای منطقه نیاز به یکسانسازی و ایجاد رویههای یکنواخت و متحدالشکل دارد تا مشکلات و مسائل حملونقلی تسهیل و تسریع شود. همچنین کمبود رانندههای حرفهای، افزایش سن رانندگان از دغدغههایی است که مسئولان به آن اشاره داشتند و خواستار حمایت و تشویق جوانان به این حرفه شدند.
از آنجا که تسهیل در فرایندهای عبور مرزی در بین کشورهای محصور در خشکی نیازمند اراده ملی است، پیشنهاد شد کشورهای محصور در خشکی با ایجاد سازوکارهای یکسان در جهان و توجه بیشتر به توسعه روابط اقتصادی نسبت به ایجاد، توسعه و بهرهبرداری از زیرساختهای حملونقل جادهای کوشش کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر