آخرین خبر از جزئیات پرونده کوروش کمپانی و چای دبش
اقتصاد 100-بازار چای در حال ورود به یک تحول بزرگ است؛ ۲۶ هزار تن چای از شرکت چای دبش به انبارهای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی منتقل شده و تا کنون بیش از پنج هزار تن آن از طریق چندین مزایده تعیین تکلیف شده است. این اقدام نویدبخش فرصتی جدید برای بازار چای کشور در سه استان تهران، هرمزگان و کرمانشاه است.
بازار چای در آستانه تحول: ۲۱ هزار تن چای دبش هنوز در انتظار تعیین تکلیف!
سعید غلامی باغی، معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، از ورود ۲۶ هزار تن چای از شرکت چای دبش به انبارهای این سازمان خبر داد. از این میزان، تاکنون بیش از ۵ هزار تن از طریق مزایدهها به فروش رفته و ۸۱ دستهبندی کالایی به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان تعیین تکلیف شده است. با این حال، هنوز حدود ۲۱ هزار تن چای در انبارها باقی مانده و تا پایان سال باید به فروش برسد تا از فساد و کاهش کیفیت آن جلوگیری شود.
روشهای متنوع فروش چای دبش
غلامی باغی به روشهای فروش چای دبش اشاره کرد و گفت که این چای به سه شیوه: مزایده الکترونیکی، حراج حضوری و خرید مذاکرهای عرضه میشود.
-
مزایده الکترونیکی: این مزایدهها به صورت ماهانه برگزار میشود و خریداران میتوانند وجه را تا چهار ماه پس از خرید پرداخت کنند.
-
حراج حضوری: دو حراج حضوری یکی در استان هرمزگان و دیگری در استان تهران برگزار میشود. اولین حراج در هرمزگان از ۲ تا ۹ آبان و روز ۱۲ آبان بهصورت حضوری انجام خواهد شد. در این حراج، متقاضیان میتوانند با اعلام قیمتهای پیشنهادی در یک فضای رقابتی، چای دبش را خریداری کنند.
-
خرید مذاکرهای: برای کالاهایی که کمتر از دو ماه از تاریخ مصرفشان باقی مانده، این روش در نظر گرفته شده تا از فساد یا کاهش کیفیت جلوگیری شود.
فروش اموال کوروش کمپانی
غلامی باغی همچنین به فروش اموال شرکت کوروش کمپانی اشاره کرد. این شرکت به دلیل اختلاس و تخلف مالی بزرگ به مشکلات جدی دچار شد و اموال آن به مزایده گذاشته میشود. قرار است پنج دستگاه خودروی سواری و سایر اموال این شرکت در یک مزایده الکترونیکی به فروش برسند. این اقدام به دنبال تلاش برای جبران خسارات وارده به مردم و مالباختگان این پرونده انجام میشود.
جمعبندی
در شرایطی که چای دبش در آستانه فروش قرار دارد و اموال کوروش کمپانی نیز به مزایده گذاشته شدهاند، امیدواریم با استفاده از روشهای متنوع فروش، بازار چای و دیگر کالاها به شرایط بهتری دست یابند و از فساد و مشکلات مالی جلوگیری شود.
ارسال نظر