تشریح ویژگی گوشتهای وارداتی | گوشت خارجی بی رحم تر از قصاب های ایرانی
گوشت های وارداتی از شقه های قصاب های محلی بی رحم تر هستند.
ذبیحالله اعظمی، ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: بخشی از نهادههای دامی وارداتی با استفاده از ارز 28 هزار 500 وارد کشور شدهاند، اما با دریافت دلار 40 هزار تومانی از کشور خارج شده است، افزود: براساس بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از بازار توزیع گوشت، متأسفانه گوشت قرمز وارداتی 40 درصد چربی دارد و با قیمت 235 هزار تومان توزیع میشود و اگر چربی را از آن حذف کنیم به عبارتی با نرخ بیش از 400 هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای، گفت: قیمت بیش از 400 هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت قرمز حاصل بیتوجهی دولت به اخطارهای کمیسیون کشاورزی در خصوص کشتار دام مولد و خروج دام مازاد از کشور است که بخش زیادی از جامعه توان تأمین آن را ندارند.