این نوع کلم دشمن شماره یک سرطان است!

سلامت : کلم بروکلی، دشمن قدرتمند سرطان با خواصی استثنایی! مصرف این سبزی پاییزی مغذی، به‌دلیل وجود سولفورافان، به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند.

این نوع کلم دشمن شماره یک سرطان است!

فواید مصرف برخی از مهمترین میوه‌ها و سبزیجات پاییزی معرفی شده‌اند و در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

کلم بروکلی

کلم بروکلی که معمولا به‌وفور در فصل پاییز یافت می‌شود، حاوی سولفورافان است. این ماده مغذی می‌تواند در برابر برخی انواع سرطان از شما محافظت کند.

زغال‌اخته

زغال‌اخته با دارا بودن رنگ‌دانه‌های آنتوسیانین به عنوان یکی از خوردنی‌های سالم به‌شمار می‌رود. آنتوسیانین‌ها نوعی فیتوشیمیایی هستند که به زغال‌اخته رنگ آبی می‌بخشند و از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ می‌کاهند.

سیب

سیب به دلیل محتوای بالای فیبر و پلی‌فنول که در پوست آن یافت می‌شود، میوه‌ای بسیار محبوب در فصل پاییز است. پوست سیب ویتامین C دریافتی را افزایش داده و از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

گلابی

یک گلابی متوسط حاوی حدود ۸ میلی‌گرم ویتامین C و ۲۰۶ میلی‌گرم پتاسیم است. پتاسیم برای عملکرد بهتر سلول‌ها ضروری است.

کرن‌بری

کرن‌بری با رنگ قرمز جذاب آنتوسیانین‌هایی خاص دارد که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند. این میوه نیز جزو انتخاب‌های سالم پاییزی محسوب می‌شود.

کدو حلوایی

کدو حلوایی به دلیل محتوای بالای بتاکاروتن که به رنگ نارنجی آن می‌انجامد، ارزش غذایی بالایی دارد. این ماده به ویتامین A تبدیل می‌شود که به سلامت چشم‌ها و قلب و همچنین ایمنی بدن کمک می‌کند.

تره‌فرنگی

تره‌فرنگی حاوی فلاونوئیدهای متعدد از جمله کامفرول است که به کاهش خطر بیماری‌های قلبی می‌پردازد. تحقیقاتی نشان داده‌اند که مصرف تره‌فرنگی و پیاز می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند.

سیب‌زمینی شیرین

این سیب‌زمینی به دلیل محتوای بالای فیبر، ویتامین A و ویتامین C بسیار مفید است. همچنین به تنظیم قند خون و ضربان قلب کمک کرده و در متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین نقش دارد.

وبگردی
    ارسال نظر