باز هم ابهام زدایی از گوشت های وارداتی | در قرنطینه گوشت های خارجی چه خبر است؟
سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: گوشت قرمز وارداتی وقتی به ایران می رسد پس از انجام نظارت های لازم در مراکز قرنطینه، سلامت آن تایید و سپس وارد میادین عرضه می شود.
به گزارش اقتصاد100، «امین اسدی» که در برنامه «نمودار» شبکه رادیویی ایران سخن می گفت درباره سلامت گوشت قرمز وارداتی گفت: سازمان دامپزشکی کشور بنا به وظیفه و مسئولیت خود، کار نظارت بر سلامت تمامی گوشت های وارداتی اعم از گرم و منجمد را بر عهده دارد و تاییدیه سلامت را نیز این سازمان صادر می کند.
وی در ادامه با بیان اینکه نظارت بر گوشت وارداتی مراحل زیادی دارد و در کشتگارهای مبدا ابتدا نظارت شرعی و سپس نظارت بهداشتی انجام می گیرد گفت: گوشت قرمز وارداتی وقتی به ایران می رسد پس از انجام نظارت های لازم در مراکز قرنطینه، سلامت آن تایید و سپس وارد میادین عرضه می شود.
سخنگوی سازمان دامپزشکی بخش دیگر صحبت هایش خاطر نشان کرد: تمامی گوشت هایی که آرم سازمان دامپزشکی دارند؛ سلامت شان تایید شده است.
ارسال نظر