دبیر ستاد ششمین جشنواره گیاهان دارویی اهداف کلی نمایشگاه را بیان کرد؛
گیاهان دارویی؛ فرهنگسازی، سرمایهگذاری و صادرات
صبح امروز 2 آبان ماه، وبینار تخصصی معرفی ارائه تسهیلات و خدمات ویژه به شرکتهای خلاق در ششمین جشنواره گیاهان دارویی برگزار شد. در بخش اول این وبینار دکتر مهدی سیف سهندی، دبیر ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اهداف کلی نمایشگاه و جشنواره گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران را بیان کرد.
به گزارش گروه کسب و کار اقتصاد 100 از ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، دکتر سیف سهندی، با اشاره به اینکه هدف اصلی این نمایشگاه توسعه بازار، فرهنگسازی، سرمایهگذاری و صادرات محصولات حوزه گیاهان دارویی است، گفت: «یکی دیگر از برنامههای ما توسعه بازار و برطرفکردن مشکلات است و تلاش داریم چالشهای زنجیره ارزش را برطرف کنیم.»
وی افزود این نمایشگاه از بخشهای متنوعی تشکیل شده است: «بخش دانشآموزشی جشنواره برای دانشآموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان است. طبق فراخوانی که اعلام شده بود، بالغ بر هزار طرح مربوط به گیاهان دارویی از سوی دانشآموزان عزیز برای ستاد ارسال شد که ۱۰۰ عدد از آنها مورد تأیید قرار گرفته که طرحهای برگزیده در نمایشگاه امسال مورد تقدیر قرار میگیرند. در بخش کودک هم بازیهایی طراحی کردهایم که کودکان و خانوادههایشان با ویژگیهای گیاهان دارویی و تغذیه سالم آشنا شوند.»
دبیر ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی ابراز داشت که سلامتکده طب سنتی، یکی از بخشهای مهم جشنواره امسال است: «مخاطبان میتوانند بهصورت کاملاً رایگان ویزیت شوند و در صورت تجویز دکتر از خدماتی مثل بادکش و ماساژ هم بهرهمند شوند. داروخانه فرآوردههای طبیعی هم بخش دیگری از خدمات نمایشگاه امسال است. علاقهمندان میتوانند محصولات ارائه شده در نمایشگاه را از طریق داروخانه خریداری کنند و یا سفارش دهند و تا ۴۸ ساعت بعد بهصورت رایگان درب منزل تحویل بگیرند.»
سیف سهندی افزود: «امسال برای اولینبار پاویونی به بخش بینالملل نمایشگاه اختصاصدادهشده است. یکی از برنامههای اصلی ما در جشنواره امسال، توسعه و بهبود صادرات صنعت گیاهان دارویی است. ما امسال به جز کشورهای همسایه از کشورهای کنیا، ونزوئلا و چند کشور اروپایی هم مهمان داریم. پاویون سرمایهگذاری و شتابدهی هم برای این است که سرمایهگذاران با اکوسیستم گیاهان دارویی آشنا شوند. در نمایشگاه امسال بستری فراهم شده است تا شرکتهای خلاق و دانشبنیان با ارائه طرحهای خود بتوانند جذب سرمایه کنند. در کشور حدود 800 شرکت گیاهان دارویی داریم که ۲۵ درصد آن دانشبنیان و ۱۰۰ شرکت خلاق هستند. اولویت خدمات ما برای شرکتهای خلاق است و انتظار داریم که این شرکتها در نمایشگاه امسال حضور پررنگتری داشته باشند و از خدمات آن استفاده کنند.»
ششمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران، دهم لغایت سیزدهم آبانماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/
ارسال نظر