دل و جگر مرغ از گوشت مرغ گرانتر شد!
در حالی که بهای آلایش مرغ نظیر دل و جگر ، سنگان و حتی پای مرغ همواره در قیاس با قیمت مرغ پایین بود و خرید آن برای بسیاری از افراد مقرون به صرفه تلقی میشد، گشتی در بازار مرغ نشان میدهد بهای آلایش مرغ این روزها حتی از گوشت مرغ نیز فراتر رفته است .
دل مرغ، جگر مرغ و سنگدان و پای مرغ در بستههای چهارصد گرمی به بازار عرضه میشود . این روزها هر بستهی چهارصد گرمی پای مرغ قیمتی بیشتر از بیست هزار تومان دارد و در برخی مغازهها به بهای بیست هزار تومان و در برخی مغازهها به قیمتی تا حدود 24 هزار تومان عرضه میشود.
بر اساس این گزارش هر بستهی چهارصد گرمی دل مرغ نیز در بازار حداقل 47 هزار تومان فروخته میشد. به این ترتیب هشتصد گرم از این مادهی غذایی از قیمت یک کیلو مرغ نیز گرانتر شده است. هر کیلوگرم مرغ حدود 85 تا 95 هزار تومان در بازار فروخته میشود. به این ترتیب یک کیلوگرم دل مرغ 117 هزار تومان قیمت دارد. در برخی برندها هر پانصد گرم دل مرغ حتی قیمتی بیش از صد هزار تومان دارد.
این وضعیت در مورد سنگدان نیز وجود دارد . هر بسته چهارصد گرمی سنگدان در بازار 47 هزار تومان قیمت خورده است .
جگر مرغ نیز در بستههای چهارصد گرمی حدود 32 هزار تومان فروخته میشود.
آلایش مرغ به دلیل ارزانی پیش از این منبع غذایی مهمی برای خانوارهای کم درآمد کشور محسوب میشد حالا اما این افزایش قیمت، آن را از دسترس این خانوارها نیز خارج کرده است.
ارسال نظر