تولید سالانه ۲۴ تن گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در خوزستان
اقتصاد100-مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از فعالیت ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان خبرداد.
به گزارش گروه کسب وکار اقتصاد100؛ ایرج آصفی از فعالیت ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان خبرداد و اظهار کرد: ۳ واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان و رامهرمز و ۱۵ واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستانهای بهبهان، رامهرمز، آبادان، سوسنگرد، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.
وی افزود: دو واحد صنعتی موجود در بهبهان به ظرفیت ۵۰۰ و ۳۰۰ قطعه و یک واحد در رامهرمز با ظرفیت ۲۰۰ قطعه مشغول به فعالیت هستند.
به نقل از سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه ۲۴ تن است، تصریح کرد: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده میشود.
آصفی ادامه داد: همچنین شاه پَر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشمهای آن در وسایل پزشکی به کار گرفته میشود. روغن این پرنده نیز در درمان بیماریها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا میشود.
انتهای پیام/
ارسال نظر