نخستین تجربه بانکداری الکترونیکی با هدفمندی یارانهها به دست آمد
اقتصاد۱۰۰- قائم مقام بانک مرکزی در نهمین همایش بانکداری الکترونیکی گفت: اولین تجربه بانکداری الکترونیکی در ایران با اجرای طرح هدفمندی یارانهها در کشور به دست آمد.
به گزارش اقتصاد۱۰۰ و به نقل از فارس، اصغر ابوالحسنی امروز در نهمین همایش بانکداری الکترونیک در تهران، اظهار داشت: خلق ارزش در پول بانک از سه ناحیه ایجاد میشود؛ یکی از ناحیه مشتریان با افزایش وفاداری، دوم از طریق عملیات بانکی و افزایش کارآمدی و ارتقاء بهرهوری و سوم از طریق اکوسیستم شبکه بانکی و ارزشآفرینی به دست میآید.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به اهداف اقتصادی، یک بال آن ارزشآفرینی و بال دیگر کاهش هزینههای مبادله در اقتصاد است و بانکداری دیجیتال گامی برای کاهش هزینهها در شبکه بانکی به شمار میرود.
قائم مقام بانک مرکزی اظهار داشت: سال 89 که قرار بود هدفمندی یارانهها انجام شود، اگر بانکداری دیجیتال نبود امکانپذیر نمیشد و درواقع اجرای هدفمندی یارانهها اولین تجربه بانکداری دیجیتال در ایران بود که کارشناسان ابتدا پیشبینی میکردند سیستم شبکه بانکی کلا مختل شود، اما با اجرای آن این اتفاق نیفتاد.
ابوالحسنی بر این نکته تأکید کرد: ما در ایران از بانکداری الکترونیکی در منطقه و سطح جهان عقب نیستیم و حتی بانکداری دیجیتال ما برای کشورهای همسطح ما و جنوب شرق آسیا میتواند بهعنوان الگو مطرح باشد.
وی با بیان اینکه هنوز عدهای نمیدانند پول چیست، گفت: در حال حاضر پولهای نوین در سطح جهان رسیدهایم. سرعت رشد این پولها از سال 2009 با پیدایش رمزارزها بیشتر شده است.
قائم مقام بانک مرکزی تصریح کرد: در بانکداری الکترونیک باید حریم خصوصی مشتریان حفظ شود، و نسلهای آینده بتوانند از فناوریهای نوین در بانکداری الکترونیک استفاده کنند.
انتهای پیام
ارسال نظر