قوانین بین‌المللی برای رمزارزها تغییر می‌کند؟

قوانین بین‌المللی برای رمزارزها تغییر می‌کند؟ این در حالی بوده که هدف کشورهای G20 ایجاد یک اجماع سیاستی در مورد دارایی‌های رمزارزی برای قانونگذاری بهتر جهانی است.

 قوانین بین‌المللی برای رمزارزها تغییر می‌کند؟

به گزارش سرویس پول و سرمایه اقتصاد 100-بر اساس گزارش‌های منتشرشده، هدف کشورهای G20 ایجاد یک اجماع سیاستی در مورد دارایی‌های رمزارزی برای قانونگذاری بهتر جهانی است. در همین راستا، گیتا گوپینات، معاون مدیر صندوق بین‌المللی پول (IMF)، می‌گوید: پس از فروپاشی برخی پروژه‌های رمزارزی که اخیراً شاهد آن بودیم، واضح است که ما به استانداردهای مورد توافق بین‌المللی در مورد مقررات این صنعت نیاز داریم.

 

آجی ست، وزیر امور اقتصادی هند، نیز اخیرا در یک کنفرانس خبری با اشاره به این‌که پیامدهای دارایی‌های کریپتویی برای اقتصاد، سیاست‌های پولی و بخش بانکی باید برای ایجاد اجماع مورد مطالعه قرار گیرد، گفت: مقررات باید از دیدگاه سیاست اتخاذ شده ناشی شود. در واقع، یکی از اولویت‌هایی که روی میز گذاشته شده است، کمک به کشورها برای ایجاد اجماع برای رویکرد سیاستی در مورد دارایی‌های رمزارزی است.

گفتنی است؛ اعضای گروه 20 (G20) عبارتند از: آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، جمهوری کره، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، ترکیه، بریتانیا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا. این گروه حدود 85 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می‌دهد.

گیتا گوپینات، در ادامه اظهارات خود بیان کرده است که گروه G20 تحت ریاست هند می‌تواند در سه زمینه پیشرفت کند: مدیریت بدهی، مقررات ارزهای دیجیتال و تامین مالی آب و هوا. گوپینات در حال حاضر برای شرکت در نشست‌های گروه 20 در هند حضور دارد.

آجی ست همچنین اعلام کرده که یکی از دستور کارهای کلیدی که G20 در مورد آن بحث خواهد کرد، استفاده جهانی از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) است.

انتهای پیام/

وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما