اهداءتندیس نقره‌ای به شرکت نفت بهران در هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی

اقتصاد 100- همایش «هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی» هفتم خرداد ماه با حضور مسئولین، مدیران ارشد و متخصصان حوزه انرژی در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار و از برگزیدگان با اهدای تندیس‌های نقره‌ای و برنزی تجلیل شد.

اهداءتندیس نقره‌ای به شرکت نفت بهران در هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی

به گزارش گروه ویترین؛ شرکت نفت بهران در بازه امتیازی ۷۵۱ تا ۸۰۰  موفق به کسب تندیس نقره ای دو ستاره شد و شرکت های پتروپالایش کنگان، گاز استان کرمانشاه، مجتمع گاز پارس جنوبی – پالایشگاه چهارم در بازه امتیازی ۷۰۰ تا ۷۵۰ تندیس نقره ای تک ستاره دریافت کردند.
شرکتهای پالایش گاز ایلام؛ پتروشیمی جم ، پتروشیمی نوری و شرکت نفت پارس؛ گاز استان کردستان و گاز استان خراسان رضوی نیز موفق به کسب تندیس برنزی سه ستاره شدند.

بنا به این گزارش ، ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با موضوع راهکارهای انقلاب صنعتی ۴ در مدیریت و ارتقاء بهره وری انرژی به سخنرانی پرداخت.
وی ضمن بیان سابقه و تجربه سازمان مدیریت صنعتی در طراحی  و اجرای نظام های رتبه بندی و برگزاری جوایز ملی اظهار داشت: نظام‌های رتبه‌بندی عامل محرک در افزایش قابلیت رقابت پذیری افزایش سودآوری با تکیه بر توانمندی داخلی؛ افرایش بهره وری و جلوگیری از اتلاف ها و ارتقای توانمندسازی و حرکت  به سوی توسعه  هستند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اهداف جایزه ملی مدیریت انرژی را مدیریت منابع و مصارف انرژی و افزایش سودآوری از طریق افزایش بهره‌وری منابع انرژی ارزیابی کرد و در خصوص برخی از زمینه های مهم کاربرد فناوری های انقلاب صنعتی ۴ در مدیریت انرژی گفت: بهینه سازی مصرف انرژی همیشه یک روش موثر برای کاهش هزینه ها بوده است که با استفاده از فناوری‌های انقلاب صنعتی ۴  و بدنبال آن تحول دیجیتالی ایجاد شده بسیار افزایش می یابد.
کیانی بختیاری در بخشس دیگری از سخنان خود در خصوص اینترنت صنعتی اشیاء گفت: اینترنت اشیاء صنعتی یا اینترنت صنعتی اشیاء یک عنصر حیاتی انقلاب صنعتی ۴ است که از قدرت ماشین‌های هوشمند و تجزیه و تحلیل بهنگام  استفاده می‌کند تا از داده‌هایی که ماشین‌های صنعتی برای سال‌ها به دست می‌آورند، بهتر استفاده کند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی تاکید کرد: هزینه های واقعی انرژی و نقش انرژی در هزینه تولید، آسیب پذیری های تولید و بهینه سازی انرژی را  می توان به کمک اینترنت صنعتی اشیا مشاهده کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در جمع بندی سخنان خود اظهار داشت: ایران با وجود ۳۰۰ روز آفتابی ومتوسط تابش ۴.۵-۵.۵ کیلووات ساعت بر متر مربع در زمینه بهره مندی از انرژی خورشیدی از پتانسیل بالایی برخوردار است .  ارائه سناریوی نقشه راه انرژی های تجدید پذیر از سوی آژانس بین المللی انرژی های تجدید پذیر و تاکید بر سهم ۳۰درصدی این نوع انرژی در سبد انرژی جهان تا سال ۲۰۳۰، کشورمان را بسوی بهره برداری انرژی تجدید پذیر رهنمون می سازد .

وبگردی
    ارسال نظر