آمار نجومی از چک روزانه موبایل
در سال ۲۰۲۳، تحقیقات نشان داد که آمریکاییها ۱۴۴ بار در روز تلفنهای خود را چک میکنند. نزدیک به ۹۰ درصد از این افراد در ۱۰ دقیقه اول پس از بیدار شدن، گوشی خود را چک میکنند. حدود ۷۵ درصد از مردم گفتند که وقتی در دستشویی هستند نیز تلفن خود را چک میکنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا،چک کردن تلفن همراه را می توان اعتیادی دانست که بسیاری از افراد را اسیر خود کرده است. بسیاری از گوشی های هوشمند با صفحه نمایش ۴ تا ۵ اینچی، بیشتر فعالیت های روزمره زندگی ما را در اختیار دارند. از برنامه هایی مانند فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک که به ما کمک می کنند با دیگران در ارتباط باشیم، تا برنامه های مرتبط با کار مانند گوگل، مایکروسافت و زوم که ارتباط مان با دنیای بیرون را حفظ می کنند.
ما ساعت های زنگ دار را برای بیدار شدن یا دفترچه یادداشت برای نگارش را کنار گذاشته ایم. وقتی یک گوشی هوشمند جدید دریافت می کنیم، این برنامه ها از پیش در رابط کاربری آن تعبیه شده اند. وابستگی ما به گوشی های هوشمند در دهه گذشته نیز به طور تصاعدی افزایش یافته است.
در سال ۲۰۲۳، تحقیقات نشان داد که آمریکایی ها ۱۴۴ بار در روز تلفن های خود را چک می کنند. نزدیک به ۹۰ درصد از این افراد در ۱۰ دقیقه اول پس از بیدار شدن، گوشی خود را چک می کنند. حدود ۷۵ درصد از مردم گفتند که وقتی در دستشویی هستند نیز تلفن خود را چک می کنند. حداقل ۶۰ درصد از افراد شرکت کننده در این مطالعه اعتراف کردند که شب ها با تلفن خود می خوابند. بر اساس نتایج Reviews.org، حدود ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان اذعان کردند که به این دستگاه ها معتاد هستند.
آیا شما نیز اینطور هستید؟ چند راه وجود دارد که می توانید از وابستگی خود به تلفن همراه کم کنید.
کیم کوماندو، از نگارندگان USA TODAY Tech راه هایی برای جدا شدن از دستگاه هایتان به اشتراک می گذارد. کیم کوماندو در ستونی برای USA TODAY نوشت که افرادی که به گوشی های هوشمند خود وابسته هستند باید زمان نمایشگر را به نصف کاهش دهند. برخی از راه حل های او شامل موارد زیر است:
نوتیفیکیشن (اعلان ها)
کوماندو به کاربران پیشنهاد می کند که به جای دویدن برای برداشتن تلفن خود هر بار که صدای اعلانی می دهد، گوشی خود را در آخر هفته و تعطیلات روی «مزاحم نشوید» قرار دهند تا با افرادی که برایشان مهم هستند وقت بگذرانند.
زمان صفحه نمایش خود را محدود کنید
اگر «مزاحم نشوید» کمکی نکرد، می توانید از تلفنتان بخواهید میزان استفاده شما را برایتان نظارت کند.
با عملکرد Screen Time در تنظیمات آیفون و برنامه Digital Well-Being در اندروید، کاربران گوشی های هوشمند می توانند محدودیت های زمانی را برای برنامه هایی که بیشتر استفاده می کنند تعیین کنند تا مدت زمان صرف شده روی آن، در روز را کاهش دهند. این برنامه ها همچنین یک عملکرد قفل ایجاد می کنند که شما را از استفاده از برنامه تا روز بعد منع می کند.
انتهای پیام
ارسال نظر