چند نکته مهم در استفاده از ظرفشویی
قرار دادن قاشق و چنگال طلایی در ماشین ظرفشویی ممنوع
اقتصاد100- با توجه به زندگی سخت و پرمشغله امروز، بیشتر ما علاقه مندیم تا بعضی کارهایمان را به محصولات لوازم خانگی ازجمله ماشین ظرفشویی بسپاریم ودر طول 24ساعت، زمان بیشتری برای استراحت کردن یا رسیدگی به سایر امور بخریم.
به گزارش گروه لوازم خانگی، هرچند استفاده از ماشین ظرفشویی، کارها را بسیار ساده تر می کند اما اگر به درستی از آن استفاده نشود هم ظروف آشپزخانه و هم ماشین ظرفشویی آسیب می بینند که با توجه به قیمت های سربه فلک کشیده این روزها چندان به صرفه نیست.یکی از چیزهایی که هرگز نباید در ماشین ظرفشویی قرار داد و بهتر است آنها را با دست شست و بلافاصله خشک کرد، ظروف طلایی، برنجی یا برنز است.
بنابراین ظروف و قاشق و چنگال هایی از جنس این فلزات یا به رنگ این فلزات را هرگز در ماشین ظرفشویی مورد شست و شو قرار ندهید.یکی دیگر از مواردی که نباید درون ماشین ظرفشویی قرار دهید، تابه های چدنی هستند.تابههای چدنی بر خلاف ظاهر خشن شان،نیاز به دقت و توجه زیادی دارند تا لایه نچسب آنها خراب نشود. به همین دلیل هم نمیتوانند در ماشین ظرفشویی بروند یا برای مدت طولانی خیس شوند. یادتان باشد که مواد شوینده خشن ماشین ظرفشویی و جت های آب قوی، می توانند بسرعت لایه نچسب تابه چدنی شما را از بین ببرند و ظرف را در برابر زنگ زدگی آسیب پذیر کنند.
یادتان باشد که همیشه قبل از تمیز کردن تابه، اجازه دهید تا این ظروف چدنی خنک شوند بعد می توانید از مقدار بسیار کمی مایع شوینده، آب گرم و یک اسفنج نرم استفاده کنید. اگر غذا واقعاً به ظرف چسبیده و نمی توانید با اسکاچ نرم آن را جدا کنید، بهترین راه این است که ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید و یک فنجان آب به آن اضافه کنید.
بتدریج آب به جوش می آید و مواد چسبیده به ظرف شل می شوند. به همین راحتی می توانید ماهیتابه های چدنی خود را بشویید بگذارید بدون این که نیازی به ماشین ظرفشویی داشته باشند .
انتهای پیام/
ارسال نظر