سپیدز
شرکت نرم افزاری سپیدز
شرکت سپیدز در سال 1378، فعالیت خود را در زمینه تولید نرم افزار آغاز نمود. با توجه به عدم وجود نرم افزار مناسب برای مدیریت امور رستورانی ،ایده طراحی نرم افزارهای رستورانی در اواسط سال 1378 ارائه گردید و پس از طراحی و مشاوره با گروه خبرگان این صنعت، اولین نگارش نرم افزار رستوران سپیدز در همان سال تولید و به بازار ارائه گردید.
با توجه به استقبال بازار از این محصول نرم افزاری، شرکت سپیدز روند رو به رشد فعالیت خود را بر اساس ارائه خدمات بعد از فروش و توسعه و بهبود نرم افزار خود پایه گذاری کرد و توانست در سال 1386 با راه اندازی واحد پشتیبانی منسجم، جذب و آموزش پرسنل تخصصی و اعمال تغییرات مورد نیاز بازار در محصول خود، نقطه عطفی در کسبوکار خود ایجاد نماید.
سپیدز با ارائه این خدمات به یکی از اساسیترین نیازهای مشتریان پاسخ داده و موفق شد از این طریق خود را از رقبای خویش در این حوزه متمایز سازد.
یکی از میزیت های بزرگ نرم افزار رستوران سپیدز گزارش های فراوان، جامع و تصمیم ساز آن است. در نرم افزار رستوران سپیدز بیش از ۷۰ نوع گزارش مدیریت وجود دارد.
نرم افزار رستوران سپیدر به گونه ای طراحی شده است تا با سلیقه انواع کسب و کارهای حوزه رستوران داری تطبیق پذیر باشد.
نرم افزار رستوران سپیدز نشان داده که بر خلاف دیگر نرم افزارهای این حوزه، به مرور زمان و با افزایش اطلاعات و داده ها، دچار اختلال نمی شود و مانند روز اول سریع و دقیق کار می کند.
چرا باید به نرم افزار رستوران سپیدز اعتماد کنید؟
سپیدز با بیش از ۲۰ سال فعالیت در صنعت رستورانی کشور، مورد اعتماد بیش از ۷۰ درصد مجموعه های غذایی در سراسر کشور بوده است. همچنین در استان تهران بیش از ۸۰ درصد مجموعهها، از نرم افزار رستورانی سپیدز برای مدیریت فروش رستوران و مدیریت انبار رستوران خود استفاده میکنند. همکاران ما در واحد تولید سپیدز تلاش کرده است با توجه به نیازهای مدیران رستوران، بهترین راهکار را برای مدیریت هرچه بهتر رستوران ارائه دهند.
با توجه به تنوع رستورانها و کافی شاپ ها و سالن های تهیه غذا و سایر کسب و کارهای مشابه در این گروه، شرکت سپیدز محصولات نرم افزار رستوران خود را در چهار بسته تقسیم بندی کرده است. این بسته های نرم افزاری فروش رستوران با توجه به الزاماتی مانند وسعت، تعداد صندوقها، تنوع غذا و نوشیدنی، تنوع آشپزخانه و واحد تولید، تنوع انبارها و سالن پذیرایی و تعداد میزهای پذیرایی و موارد موثر دیگر بر امور این مجموعه ها تفکیک شده است.
ارسال نظر