فرهنگ ملل؛ با صبحانه معروف کشورهای دنیا آشنا شوید
اقتصاد 100 - ذائقهها و فرهنگ متفاوت مردم جهان تاثیر فراوانی بر روی فرهنگ غذایی کشورهای مختلف گذاشته است. در اینجا با بهترین صبحانههای دنیا در کشورهای مختلف آشنا خواهید شد.
به گزارش گروه گردشگری اقتصاد 100، صبحانه در کشورهای مختلف دنیا ظاهر و طعمی متفاوت دارد؛ برای مثال مردم آمریکا برای صبحانه معمولا پنکیک و بیکن میخورند درحالیکه مردم تایلند ماهی، گوشت و برنج را در وعدهی صبحانه مصرف میکنند. ذائقهها و فرهنگ متفاوت مردم جهان تاثیر فراوانی بر روی فرهنگ غذایی کشورهای مختلف گذاشته است. در اینجا با بهترین صبحانههای دنیا در کشورهای مختلف آشنا خواهید شد.
صبحانه ایرانی
نان، کره و مربا.
اگر یک صبحانهی سبک جوابگوی اشتهای ایرانیان نباشد، حلیم گزینهی مناسبی برای یک صبحانهی مفصل است. حلیم ترکیبی از گندم، دارچین، کره و شکر است که در یک ظرف بزرگ به همراه گوشت پخته میشوند. حلیم را میتوانید بهصورت گرم یا سرد میل کنید. املت هم یکی دیگر از غذاهای محبوب در صبحانهی ایرانی است.
صبحانه انگلیسی
لوبیا، سوسیس، بیکن، تخممرغ، قارچ، نان تست و یک فنجان چای صبحانهی رایج در انگلستان است.
انگلیسیها بین ساعت ۷ الی ۹ صبح صبحانهشان را صرف میکنند. یک صبحانه معمولی انگلیسی از یک کاسه غلات و حبوبات، یک تکه نان تست، آبپرتقال و یک فنجان قهوه تشکیل شده است؛ همچنین اکثر انگلیسیها در روزهای معمول علاقه به خوردن تست به همراه مارمالاد و عسل دارند.
آخر هفتهها این سفره بهمراتب بزرگتر میشود و تخممرغ، قارچ، لوبیای پخته، نان سرخشده، سوسیس، بیکن و پودینگ در سینی صبحانه آنها جای میگیرند و در زمستان، فرنی هم به این سفرهی کامل اضافه میشود.
این صبحانه بهعنوان «صبحانه انگلیسی» شناخته میشود؛ اگرچه اکثریت مردم در روزهای عادی به این گستردگی آن را درست نکنند اما حتماً برای میهمانیها و هتلها در سراسر بریتانیا به همین شکل خواهد بود.
صبحانه فرانسوی
در فرانسه نان کروسانِ ساده یا همراه با بادام خرد شده، کره، عسل، شکلات یا خامه در وعدهی صبحانه استفاده میشود.
به طور کلی فرانسویها صبحانهی مفصلی ندارند و این یک دلیل فرهنگی ساده دارد و آن این است که فرانسویها غذاهای غنی و سنگینی در دو وعده ناهار و شام دارند (به همراه سس خامه، گوشت و ...)؛ یک شام گرم در فرانسه بین ساعتهای ۱۹:۴۵ الی ۲۰:۴۵ سرو میشود، پس هنگامی که در صبح زود بیدار میشوند معده آنها هنوز در حال هضم غذای دیروز است.
معمولاً شکلات داغ، قهوه و یا چای به همراه نان کروسانت (croissant) که روی آن عسل یا شکلات مالیده شده باشد، صبحانهی فرانسوی را تشکیل میدهند. کودکان نیز اغلب حبوبات و غلات را به همراه کمی شیر صرف میکنند.
صبحانه آلمانی
صبحانهی کشور آلمان را میتوان در سوسیسهای آلمانی یا وورست (Wurst)، پنیر محلی، نان تازه و یک قهوهی قوی و خوشمزه خلاصه کرد. در سرزمین وورست، تعجبی ندارد که انواع سوسیس و گوشت را بهعنوان غذای اصلیِ وعدهی صبحانه ببینید. سوسیس، گوشت و کالباس سرد، پنیر و انواع مختلف نان ازجمله پرِتزِل (Pretzel) به همراه میوههای تازه، تخممرغ آبپز و انواع چاشنیها مانند مرباهای خانگی در صبحانهی آلمانی سرو میشوند. این غذاهای متنوع و خوشمزه به شما این امکان را میدهند با هر غذایی که دوست دارید از خودتان پذیرایی کنید.
صبحانه آمریکایی
زمانیکه صحبت از یک برانچ کلاسیک آمریکایی به میان میآید، حتما به یاد پنکیکهای پفکی به همراه بیکنهای ترد میافتید.
بافت یکسان و طعم شور و شیرینِ این ترکیب، آن را به غذای مورد علاقهی کودکان و بزرگسالان تبدیل کرده است. پنکیکها را میتوان با هر نوع خوراکی، از بلوبریهای تازه گرفته تا شکلات چیپسی و گردو سرو کرد. تاپینگهای کلاسیک این پنکیک از کره و شربت افرا تهیه میشوند. این تاپینگها از تاپینگهای استاندارد و محبوب محسوب میشوند.
آمریکاییها همچنین عاشق تخممرغ هستند و نیمرو شایعترین نوع طبخ آن برای صبحانهی آمریکایی است (که گاهی اوقات با پنیر میکس میشود). اما در نهایت دو نوع املت فریتاتا (Fritata) و بوریتو (burrito) بهترین نوع صبحانه در آمریکا به حساب میآیند. این املتها به همراه انواع سبزیجات، سیبزمینی و پنیر مخلوط شده و سپس میل میشوند.
صبحانه اسپانیایی
در اسپانیا صبحانه، کوچکترین وعدهی غذایی محسوب میشود و در یک روز عادی شامل یک فنجان قهوه به همراه کروسانت یا شیرینی است. نان تست با کمی پنیر و مربا به همراه قهوه از دیگر صبحانههای رایج اسپانیاییها است. این صبحانهی ساده در تعطیلات و مراسم رسمی پر ملاتتر میشود و پنیر، ژامبون یا سوسیس هم به آن اضافه میشود اما به طور معمول به این گستردگی نیست.
غالباً اسپانیاییها صبحانه را در خانه و قبل از حرکت به سوی مدرسه و یا محل کار صرف میکنند، اگرچه شما ممکن است کارگرانی را در حدود ۱۰ صبح در کافهتریا ببینید که در حال لذت بردن از قهوهی خود هستند. سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آنها با این صبحانهی کم چگونه تا ساعت ۲ بعد از ظهر (که زمان صرف ناهار است) دوام میآورند؟
جواب این است: تاپاس (Tapas)! تاپاس در اصل یک نوع پیشغذاست که مابین صبحانه و ناهار در این کشور صرف میشود و جور کم بودن صبحانه را به دوش میکشد.
صبحانه ایتالیایی
در کشور ایتالیا چه در بار و چه پشت میز کافیشاپ، همیشه زمان کافی برای خوردن قهوه و شیرینیهای ایتالیایی وجود دارد.
ایتالیاییها معمولاً بین ساعت ۷ الی ۱۱ صبحانهی خود را میل میکنند و مانند فرانسویها علاقهای به صبحانهی سنگین ندارند. برای وعدهی صبحانه اسپرسو و کاپوچینو همراه با شیرینیهایی مانند کورنِتو (Cornetto) یا کروسان سرو میشود که با نوتلا یا کاستارد پر شدهاند. اِسفوگلیاتِله (Sfogliatelle) نوعی شیرینی ترد و چندلایه است. این شیرینی با پنیر ریکوتای شیرین پر شده است و به عنوان بخشی از صبحانهی ایتالیایی سرو میشود.
صبحانه سوئیسی
در روزهای کاری مردم سوئیس اغلب صبحانههای سریع اما کامل میخورند. بریکِر موئسلی (birchermüesli) ترکیبی مانند گرانولا است که از جو، میوهها و مغزها بههمراه ماست غلیظ تهیه میشود. آخر هفتهها زمان مناسبی برای برانچهای سوئیسی است. علاوهبر روئستی (Roesti) یا پنکیک سیبزمینی، پنیر و مغزهای سرد، زاپف یکی دیگر از غذاهای اصلی صبحانهی سوئیسی بهشمار میرود. نان تخممرغی، نانی مشابه چالا (Challah) یا بریوش (Brioche) است که با عسل، کره و مربا سرو میشود.
صبحانه روسی
ممکن است زیادهروی بهنظر برسد اما خاویار یکی از غذاهای اصلی در صبحانهی روسی محسوب میشود.
خاویار سرخ یا سیاه از تاپینگهای محبوب برای پنکیکهای بزرگ یا بلینی (Blini) و پنکیکهای کوچک و ضخیم یا اولادی (Oladyi) در برانچهای آخر هفته بهشمار میروند. در روزهای کاری صبحانهها سادهتر هستند. در حالت معمول، روسها صبحانهی خود را در ۷ و ۸ صبح درست میکنند تا قبل از خروج از خانه آن را میل کنند.
کاشا (kasha) (نوعی فرینی تشکیل شده از دانههای مختلف) در بین خانوادههای روس بسیار محبوب است. باتربوروتس (butterbrots) (ساندویچی شامل یک تکه نان به همراه ژامبون)، تخممرغ آبپز یا سرخشده برای صبحانه در روسیه استفاده میشود. قهوه یا چای از نوشیدنیهای ضروری روسها محسوب میشود. بسیاری از آنها همچنین نان تست به همراه پنیر و آبمیوه را برای صبحانه انتخاب میکنند.
صبحانه استرالیایی
افرادی که عاشق غذاهای سالم، غلات و حبوبات و تُستهای خوشمزه هستند باید حتما برِکی (Brekkie)، یکی از غذاهای محبوب استرالیا را امتحان کنند. این غذا با استفاده از مواد مغذی و تازه و غلات کامل تهیه میشود.
در صبحانهی استرالیایی میتوانید غذاهای متنوعی از تُستِ آووکادوی کلاسیک بر روی نانهای مغزدار گرفته تا فارو (Farro) با تخممرغ آبپز و ترشی سبزیجات یا پودینگ برنج با ماست، مغزها و توت را امتحان کنید. اسپرسو با شیر بخارپز که نظیرش را در استارباکس هم نخواهید یافت، از جمله نوشیدنیهایی است که باید در استرالیا سفارش دهید.
در بیشتر روزهای هفته استرالیاییها صبحانهشان را در راه میل میکنند و به همین علت غلات و حبوبات به همراه شیر یک صبحانه رایج در استرالیا به حساب میآید.
ساندویچ وگمایت (vegemite) یک صبحانه و میان وعدهی محبوب و آسان برای مردم استرالیا به شمار میرود. استرالیاییها معمولا بعد از خوردن وگمایت یک لیوان بزرگ قهوه هم در کنار آن نوش جان میکنند. صبحانههای عجولانه و بدون لذت در آخر هفته و تعطیلات وجود ندارد و تخممرغ، بیکن، گوجهفرنگی سرخشده، آبمیوهی تازه به همراه پنکیک و عسل در سفرهی صبحانهی استرالیاییها قرار میگیرد.
صبحانه برزیلی
اگر از خوردن پائو دو کوئیجو (pao de queijo)، نوعی رولِ پنیر که غذای معروفی در فرهنگ برزیل است خسته نمیشوید، جالب است بدانید که این غذای خوشمزه را میتوانید در وعدهی صبحانه هم میل کنید.
در برزیل نانها متنوعی برای خوردن وجود دارد؛ از میان این نانهای متنوع بولو دو فوبا (Bolo de fuba) را امتحان کنید. این نان نوعی کیک مرطوب با بافتی کِرِمی است که از اضافه کردنِ پنیر پارمزانِ رندهشده و نارگیل خرد شده تهیه میشود. این نان مانند کیکِ پوند (Pound Cake) بریده و سرو میشود و خوراکیِ مناسبی برای میانوعدهی عصر هم بهشمار میرود.
صبحانه سوئدی
پنکیک های سوئدی که با نام پَنکاکور (Pannkakor) هم شناخته میشوند، جزو غذاهای اصلیِ وعدهی صبحانه در سوئد هستند. این پنکیکها به کرِپ شباهت دارند و با فیلینگهای میوهای و شیرین سرو میشوند.
صبحانه لهستانی
یایِچنیتزا (Jajecznica) نوعی نیمرو و از صبحانههای محبوب لهستانی است.
این غذا شامل تخممرغ نیمرو و برشهایی از سوسیسهای مخصوص کیِلباسا است که همراه با پنکیکِ سیبزمینی سرو میشوند.
صبحانه آرژانتینی
صبحانهی آرژانتین را یک کلمه توصیف میکند: فاکتوراس (facturas). این اصطلاح انواع شیرینیها با طعمها، اندازهها و اشکال مختلف را دربر میگیرد.
برخی دیگر از خوراکیهای محبوب آرژانتین شامل مِدیالونِس (Medialunes)، نوعی نانِ شیرینیِ بریوش (Brioche) به شکل کروسان، بومباس اند بولاس دو فرِیل (Bombas and bolas de fraille) یا دونات سرخشده و چوروس هستند که اغلب در شکلات غوطهور میشوند.
بیشتر این نانهای شیرینی با دلچه دو لچه (Dulce de Leche) یا کرِما پاستِرِلا (Crema Pastelera) یا با کاستاردِ وانیل پر شدهاند. اگر در آرژانتین صبحانه میخورید حتما فاکتوراس را با قهوه یا یِربا ماته (Yerba Mate) میل کنید.
صبحانه پرتغالی
قهوه و مقدار فراوانی شیر، اولین مادهی غذایی در صبحانهی پرتغالی است. اوما مِی دو لیته (Uma mei de leite) مخلوطی مساوی از شیر و قهوه یا اوم گلائو (Um galao) که مقدار بیشتری شیر نسبت به قهوه دارد، هردو نوشیدنیهایی ایدهآل برای آغاز یک روز پر انرژی هستند.
بیشتر مردم پرتغال یک نان تست یا نان ساده در کنار نوشیدنی خود دارند اما بهترین خوراکی برای این قهوهها پِیستیز دو ناتا (Pasties de nata) یا تارتِ کاستاردِ تخممرغ است. این تارت دارای پوستهی شیرین و کاستارد خامهای است و یکی از میانوعدهها و غذاهای محبوب برای مردم پرتغال محسوب میشود.
صبحانه مکزیکی
گوشت گاو، فلفل، چیلاکیلاس (Chilequiles) و خوراکیهای دیگر در مانزالینو (Manzanillo) بهعنوان صبحانه سرو میشود. ناچو، پنیر و لوبیا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و البته تند است که خوردن آن در وعدهی صبحانه امری کاملا طبیعی است.
صبحانه اوکراینی
پنکیکهای سیرنیکی (Syrniki) اوکراینی که بافتی نرم و لطیف و رویهای طلایی دارند، حتما در یکی از بوفههای برانچ اوکراین دیده میشود. این پنکیکها با مواد سادهای تهیه میشوند: پنیر تازهی محلی یا تووروگ (tvorog) با قوامی مشابه ریکوتا یا کاتِج چیز (Cottage Cheese) که نوعی پنیر دلمه شده است. رویهی ترد این پنکیک به دلیل غلتاندن آن در آرد بهوجود میآید؛ مانند پیراشکیهای سرخشدهی صبحانه.
این پنکیکهای اوکراینی مانند پنکیکهای آمریکایی یا فرنچ تُست با میوههای ساده، کنسروهای میوه یا پودر قند سرو میشوند. همچنین مانند پنکیک سیبزمینی یا بلینتز (Blintz) میتوان آنها را با خامهی ترش سرو کرد.
صبحانه اسکاتلندی
در یک وعده صبحانهی اسکاتلندی میتوانید غذاهایی شامل هَگیس (Haggis) یا نوعی خوراک اسکاتلندی، تخممرغ نیمرو و سوسیسهای مربعی که با نام لورن (Lorne) هم شناخته میشوند را میل کنید.
صبحانه ایسلندی
روز خود در ایسلند را با لیسی (lysi) آغاز کنید: روغن کبد ماهی کاد، یک منبع غنی از اسید چرب امگا ۳ و یکی از محصولات صنعت شیلات کشور ایسلند است. این خوراکی دارای فواید زیادی است که از میان آنها میتوان به مقابله با اختلالات عاطفی فصلی اشاره کرد.
برای یک وعده غذای دلپذیر، یک کاسه هافراگراتور (Hafragrautur) یا شوربای غلیظ آردِ جو دوسر را میل کنید. این غذا را میتوان با تاپینگهایی مانند آجیل، کشمش و شکر امتحان کنید. گاهی اوقات این غذا را با اِسکیِر (Skyr)، نوعی محصول لبنی مانند ماست، که درواقع نوعی پنیر تازه است میخورند.
صبحانه ترکی
در صبحانهی مردم ترکیه میتوانید انواع پنیر، کره، زیتون، تخممرغ، گوجهفرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت تند را ببینید.
صبحانه ژاپنی
در ژاپن بیشتر غذاهای صبحانه شامل مجموعهای از بشقابهای کوچک با مزههایی از غذاهای سنتی ژاپنی هستند. ماهیهایی مانند سالمون، سوپ میسو، ترشی سبزیجات و برنج در صبحانهی ژاپنی بهچشم میخورند. تاماگویاکی (Tamagoyaki) نوعی رول املت که از لایههای نازک تخممرغ در یک تابهی مستطیلی تهیه میشود، یکی دیگر از اجزای صبحانه در ژاپن است.
ژاپنیها از آن دسته مردمان آسیایی هستند که از غذای پخته بیش از لبنیات در صبحانه لذت میبرند و برای صبحانه ارزش ویژهای قائلاند.
صبحانه فیلیپینی
میوههای محلی مانند منگو، برنج، سوسیسهای کوچک که با نام لانگگانیسا (longganisa) هم شناخته میشوند، در صبحانهی فیلیپینی بهچشم می خورند. این سوسیسها با نمک و سیر سرخ میشوند و غذایی به نام سیناگاگ (Sinagag) را بهوجود میآورند. سیناگاگ را با تخممرغ، گوشت و لوبیا مخلوط و سپس سرو میکنند.
صبحانه تونسی
طرفداران غذاهای خوشمزه حتما عاشق لابلابی (Lablabi) خواهند شد.
این غذا نوعی سوپ نخود است که بهعنوان صبحانه در تونس سرو میشود. نخود و هریسا (Harissa) دو مادهی غذایی اساسی در طبخ این غذا هستند اما هر آشپز این سوپ گرم و ساده را بهصورت سفارشی و مخصوص تهیه میکند. گاهی این سوپ با تکههایی از نان خشک غلیظ میشود و گاهی با لیمو بهصورت رقیقتر خورده میشود.
لابلابی همچنین با ماست شکل خامهای و کِرِمی به خود میگیرد. این غذا را میتوان با زیتون هم سرو کرد. در کل روشهای مختلفی برای سرو این غذا وجود دارد. از آنجائیکه لابلابی با تخممرغ آبپز سرو میشود، صبحانهای است که شما را در تمام روز سیر نگه خواهد داشت.
صبحانه بلغاری
پوپارا (Popara) از زمانهای گذشته تا کنون در فرهنگ غذایی بلغارستان وجود داشته است. مردم بلغارستان نانهای اضافیِ روز را برای غذای روز بعد استفاده میکردند. این صبحانهی گرم و آرامشبخش خوراکیِ مورد علاقهی مردم بلغارستان است و خاطرات دوران کودکی را برایشان تداعی میکند.
این غذا ترکیبی از پودینگ نان و سوپ است. برای تهیهی این غذا، شیر گرم یا چای بر روی نانهای قطعهقطعه شده ریخته میشود. پنیر سیرین بلغاری (Sirene)، کره و شکر را به این ترکیب اضافه میکنند تا نانها خیس و نرم شوند. سیرین نوعی پنیر به شکل پنیر فتا است اما بافتی کِرِمیتر و نرمتر از پنیرهای اروپای شرقی دارد؛ بنابراین مزهی شور به غذا نمیدهد بلکه طعمی تازه مانند طعم پنیر بز به غذا میبخشند.
صبحانه گوآمی
این جزیرهی کوچک در اقیانوس آرام، فرهنگ غذایی خاصی را ارائه میدهد؛ زیرا غذای این کشور متاثر از فرهنگ کشورهایی است که در طول قرنها گوام را مورد استعمار قرار داده بودند. مانند دیگر کشورهای آسیاییِ اقیانوس آرام، اِسپام (Spam) غذای محبوبی است که همراه با برنج سرخشده و تخممرغ در وعدهی صبحانه سرو میشود.
سوسیسهای چامورو (Chamorro)، نوعی سوسیس و یکی دیگر از خوراکیهای محبوب صبحانه در گوام است که نام آن از جمعیت بومیِ این جزیره گرفته شده است. این سوسیسها که بهصورت کبابی یا در پای گوشت سرو میشوند، صبحانهای منحصربهفرد خواهند بود.
صبحانه جامائیکایی
در جامائیکا غذای ملی این کشور یعنی آکه و ماهی نمکی (akee and saltfish) بهعنوان صبحانه سرو میشود. آکه نوعی میوه به شکل گلابی با طعمی شیرین است که با ماهی نمکی، گوجهفرنگی، سیر، فلفل چیلی و پیاز تفت داده میشود.
این غذا یکی از غذاهای اصلی در صبحانهی جامائیکایی است. این غذا طعمهای شیرین، شور و تند را در یک خوراکی خوشمزه گرد هم میآورد. آکه و ماهی نمکی کمی شبیه تخممرغ نیمرو است اما بهجای تخممرغ، میوهی ملیِ جامائیکا یعنی آکه در این غذا استفاده میشود.
صبحانه تایوانی
در ایالات متحدهی آمریکا یک لیوان شیر به عنوان بخشی از یک صبحانهی متعادل بهشمار میرود اما دو جیانگ (dou jiang) در تایوان سنتها را کمی تغییر داده و جای یک لیوان شیر را گرفته است. این شیر سویای تازه معمولا هر روز صبح توسط فروشندگان خیابانی و رستورانها برای مشتریان آماده میشود.
دو جیانگ در زمستانها بهصورت گرم و در تابستانها بهصورت سرد همراه با پنکیک پیازچه، دامپلینگ و پیراشکی سرخشده بهعنوان صبحانهی تایوانی سرو میشوند. میتوانید پیراشکی خود را در شیر سویا فرو ببرید و میل کنید.
صبحانه سنگاپوری
اگر فیلم سینماییِ آسیاییهای خرپول (Crazy rich asians) اشتهای شما را نسبت به غذاهای سنگاپور تحریک نکرده است، غذاهای متنوعی که در مرکز هاوکِر (Hawker Center) فروخته میشوند حتما این کار را خواهند کرد. این فودکورتهای فضای باز همیشه پذیرای مشتریان هستند؛ بنابراین دیدن افرادی که کاسههایی از نودلهای کاریِ خوشمزه را هنگام صبح در دست دارند امری کاملا عادی بهنظر میرسد.
برای یک صبحانهی سنتی به سبک هاوکر، تُست کایا را باید حتما امتحان کنید. این ساندویچ تست خوشمزه با کایا،، مربای شیرین، شیر نارگیل، تخممرغ و گاهی اوقات برگ سبز و خوشمزهی پاندان (Pandan) تهیه میشود.این ساندویچ با قهوه یا چای بسیار عالی است. هرکدام از غرفهها و مغازهها تست کایا را به سبک خود تهیه میکنند. بنابراین میتوانید چند نمونه از آنها را امتحان کنید.
صبحانه مراکشی
علاوهبر چای نعنا، نان سمولینا از اجزای اصلی صبحانهی مراکشی هستند. بغریر (Baghrir) نوعی نان نازک با سوراخهای کوچک است. سوراخهای روی بغریر باعث شده است لقب «پنکیکهای هزار چاله» را به آن بدهند. این نانهای سمولینا، بهجای شربت افرا با کره و عسل سرو میشوند.
هارچا (Harcha) بیسکوئیتهای ضخیم و تابهای هستند که رویهای ترد از بافت سمولینا دارند. آنها را میتوان مانند مافینهای انگلیسی تقسیم کرد. این بیسکوئیتها همچنین با پنیر، کره و عسل سرو میشوند.
صبحانه تایلندی
گوشت گریل شده، برنج همراه با املت، دونات تایلندی، روتی کانای، خانوم کروک و همچنین میوه صبحانه تایلندی را تشکیل میدهند.
صبحانه مصری
در مصر غذایی بهنام فول ماداماس (Foul Madamas) که از باقلا، نخود، سیر و لیمو تهیه میشود یکی از غذاهای اصلی در صبحانهی مصری بهشمار میرود. این غذا اغلب با روغن زیتون، فلفل کاین، سس تاهینی، تخممرغ آبپزِ سفت و سبزیجات خردشده سرو میشود.
صبحانه هندی
نیمروی توفوی هندی، عدس، سوسیس گیاهی، موز فلفلیِ کبابی با سیبزمینی و رزماریِ کبابی یک وعدهی صبحانه در هندوستان را تشکیل میدهند.
صبحانه کلمبیایی
در کوندینامارکا (Cundinamarca) چانگوا (Changua) غذایی بسیار محبوب است. این غذا از شیر، پیازچه و پنیر تهیه میشود.
صبحانه غنایی
در کشور غنا غذایی به نام واکی (Waakye) که شامل برنج پختهشده در لوبیا است بهعنوان صبحانه استفاده میشود.
صبحانه اتیوپیایی
در زبان آماره، زبان رسمی اتیوپی، صبحانه با نام کورس (Qurs) شناخته میشود. زمانیکه در اتیوپی صبحانه میل میکنید حتما به نوعی شوربا برخورد میکنید. برای این غلات داغِ صبحانه که در سراسر این کشور سرو میشود اسامی مختلفی وجود دارد. گِنفو (Genfo) یکی از محبوبترین غذاهای این کشور محسوب میشود.
گنفو با ترکیب آرد و آب جوش تا زمان سفت و خمیری شدن این ترکیب تهیه میشود. این ترکیب بهشکل یک تپه در مرکز ظرف جمع میشود و سپس داخل آن را با کرهی آبشدهی مخلوط با ادویهی بِربِر (Berbere)، نوعی ادویهی ترکیبی پر میکنند. در اطراف این غذا ماست قرار داده میشود.
انتهای پیام/
ارسال نظر