پیگیر ثبت جهانی انجیر استهبان و آلو خراسان هستیم
اقتصاد 100 - مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی گفت: انگور ملایر و زعفران قائنات نیز دو برنامه دیگر از ایران هستند که ثبت جهانی شده و برنامههای دیگری مانند ثبت جهانی انجیر استهبان و آلو خراسان را پیگیر هستیم.
به گزارش گروه گردشگری اقتصاد 100، صادق توسلیزاده، مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی گفت: رویدادهای محصولگرا، فرصتی برای توسعه گردشگری روستایی است که با همکاری وزارتخانههای جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی در سراسر کشور برگزار میشود.
توسلیزاده در اولین همایش «بازنمایی هویت روستایی» در روستای پنداس کاشان، اظهار کرد: بیستمین سالگرد نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی(جیاس) در سال ۲۰۲۲ در ژوهانسبورگ با هدف پاسداشت و برندسازی کشاورزی برگزار میشود که ایران از این فرصت استفاده بهینه میکند.
وی با بیان اینکه نظام کشاورزی مبتنی بر قنات منطقه کاشان بهعنوان اولین برنامه ثبت جهانی در جیاس گفت: انگور ملایر و زعفران قائنات نیز دو برنامه دیگر از ایران هستند که ثبت جهانی شده و برنامههای دیگری مانند ثبت جهانی انجیر استهبان و آلو خراسان را پیگیر هستیم.
مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: تولید سالانه ۱۲۰ میلیون تن محصول کشاورزی زراعی، باغداری و گلخانهای یک فرصت برای توسعه گردشگری روستایی و کشاورزی است که ایران در تولید هشت محصول زراعی و ۱۵ محصول باغداری جزو ۱۰ کشور اول دنیا قرار دارد.
انتهای پیام/
ارسال نظر