مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

اقتصاد ۱۰۰ - شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE از داغ‌ترین گوشی‌های قاتل پرچمدار رده قیمتی حدود ۲۵ میلیون تومان هستند که با ویژگی‌های جذاب و رقابتی، نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده‌اند. در این مطلب سراغ بررسی ویژگی‌های نمایندگان تازه‌نفس شیائومی و سامسونگ می‌رویم تا ببینیم که درنهایت خرید کدام‌‌یک منطقی‌تر است.

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

به گزارش گروه دانش و فناوری، شیائومی 13T پرو گران‌ترین و البته پربارترین قاتل پرچمدار شیائومی تا به امروز محسوب می‌شود، طوری که آن‌را می‌توان در تراز گوشی‌های پرچمدار دانست. چیپست ۴ نانومتری قدرتمند مدیاتک +Dimensity 9200 با همراهی ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم، عملکرد سخت‌افزاری در حد پرچمداران را در این گوشی به‌ارمغان می‌آورد. از طرفی با به‌کارگیری نمایشگری روشن‌تر از قبل، دوربین‌های پیشرفته، پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر و بهبودهای قابل‌توجه در فرایند ساخت شیائومی 13T پرو، جذابیت آن به سطحی غیرقابل‌انکار رسیده است.

در آن‌سوی میدان نیز گلکسی S23 FE با زرق‌و‌برق خاصی - خصوصاً برای طرفداران سامسونگ - خودنمایی می‌کند. کره‌ای‌ها قاتل پرچمدار جدیدشان را پس از حدود ۲ سال از رونمایی نسل پیشین، روانه بازار کرده‌اند و حالا قابلیت‌های جذاب‌تری در این محصول به‌چشم می‌خورند. سامسونگ در این گوشی از چیپست سری پرچمدار گلکسی S22 استفاده کرده، دوربین‌هایی حرفه‌ای را به‌کار برده و کیفیت ساخت دستگاه را به تراز پرچمداران فعلی سامسونگ رسانده است. تمام این‌ها باعث می‌شوند که عده قابل‌توجهی از کاربران به‌جای خرید پرچمداران گران‌قیمت سامسونگ، به خرید این قاتل پرچمدار پرفروغ فکر کنند.

سؤال اصلی این‌جاست:  شیائومی 13T پرو یا گلکسی S23 FE ؟ هردو گوشی از جذاب‌ترین مدل‌های موجود در رده قیمتی حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان هستند، از مشخصات جذابی بهره می‌برند و می‌توان آن‌ها را ارزشمندترین گزینه‌ها برای خرید گوشی هوشمند در بازه قیمتی مذکور دانست. در مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE تمام ویژگی‌های این دو محصول را مقایسه می‌کنیم.

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE در جدول مشخصات فنی

نام گوشی شیائومی 13T پرو گلکسی S23 FE
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی و پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۴۴ هرتزی / قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ ۶.۴ اینچی داینامیک امولد 2X با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی و پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
تراشه مدیاتک +Dimensity 9200 اگزینوس ۲۲۰۰ (نسخه مورد بررسی) / اسنپدراگون ۸ نسل ۱
حافظه رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت از نوع LPDDR5X ۸ گیگابایت LPDDR5
حافظه داخلی ۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت از نوع UFS 4.0 ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت از نوع UFS 3.1
سیستم‌عامل اندروید ۱۳ با پوسته MIUI 14 اندروید ۱۳ با پوسته One UI 5
دوربین اصلی ۳ گانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۲ برابر بدون افت کیفیت ۳ گانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابر بدون افت کیفیت
دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی ۱۰ مگاپیکسلی
باتری ۵۰۰۰ میلی‌‌آمپرساعتی ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی
فناوری شارژ سیمی ۱۲۰ وات سیمی ۲۵ وات / بی‌سیم ۱۵ وات
بدنه قاب پشتی شیشه‌ای یا چرم گیاهی / فریم پلاستیکی / محافظ گوریلا گلس ۵ / استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار و آب تا عمق ۱.۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه قاب پشتی شیشه‌ای / فریم آلومینیومی / محافظ گوریلا گلس ۵ / استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار و آب تا عمق ۱.۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه
وزن و ضخامت ۲۰۰ یا ۲۰۶ گرم بسته به جنس بدنه / ۸.۵ میلی‌متر ۲۰۹ گرم / ۸.۲ میلی‌متر
قیمت ۲۴.۵ میلیون تومان برای مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی ۲۷.۵ میلیون تومان برای مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی

شیائومی ۱۳تی پرو و گلکسی S23 FE را فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار داده است. ۱۹کالا یکی از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر برای خرید گوشی و انواع لوازم جانبی است. پیشنهاد می‌کنیم سری به سایت ۱۹کالا بزنید تا از جشنواره‌ها و تخفیف‌های آن مطلع شوید.

طراحی و کیفیت ساخت: دو هیچ به‌نفع سامسونگ!

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مادامی که هر دو گوشی را همزمان در دست بگیرید، متوجه می‌شوید که طراحی آن‌ها زمین تا آسمان با هم فرق دارد. شیائومی در ۱۳تی پرو تلاش توجه چندانی به قاعده مینیمالیستی نداشته و صرفاً با تغییر ظاهر دستگاه، سعی کرده طراحی آن‌را متفاوت از نسل قبل جلوه دهد. در عوض سامسونگ از طراحی مینیمال و پخته‌تری در گلکسی S23 FE استفاده کرده تا ظاهر آن در دید کاربر جذاب‌تر باشد؛ هرچند این زبان طراحی در اکثر گوشی‌های هوشمند جدید سامسونگ به‌کار گرفته شده و همین موضوع می‌تواند کاربر را تا حدودی دل‌زده کند، اما با فاکتور گرفتن این موضوع طراحی کم‌نقصی را در این قاتل پرچمدار سامسونگ شاهدیم. به‌شخصه نیز این نوع طراحی را بیشتر می‌پسندم.

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

شیائومی 13T پرو ابعاد بزرگ‌تری دارد و مناسب کسانی است که به کار کردن با گوشی‌های هوشمند با نمایشگر بزرگ‌تر و کشیده‌تر عادت کرده‌اند. گلکسی S23 FE اما ابعاد کوچک‌تری دارد و بهتر در دستانتان می‌نشیند؛ زیرا پنل پشتی آن برخلاف رقیب چینی‌اش کاملاً تخت بوده و اثری از انحنا در آن نیست. وزن و ضخامت هردو مدل نیز تقریباً به یک اندازه بوده و نمی‌توان آن‌ها را در دسته گوشی‌های سبک‌وزن قرار داد.

کمی در جزئیات دقیق‌تر شویم. روی قاب پشتی شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE تفاوتی بزرگ به‌چشم می‌خورد که بخش اصلی تمایز این دو در طراحی محسوب می‌شود. شیائومی دوربین‌های اصلی قاتل پرچمدارش را در ماژول غول‌پیکر مربعی تعبیه کرده که حدود نیمی از قسمت بالای پنل پشتی دستگاه را در بر می‌گیرد. این موضوع لزوماً بد نیست؛ اما اگر اهل بازی کردن و فیلم دیدن روی گوشی باشید، احتمالاً هر روز بارها و بارها دستتان روی شیشه ماژول دوربین قرار می‌گیرد و آن‌را کثیف می‌کند. این موضوع در زیبایی دستگاه نیز تأثیر منفی می‌گذارد. این‌در‌حالی است که هرکدام از دوربین‌‌های گلکسی S23 FE در جزیره‌ای جداگانه مستقر شده‌اند تا با مشکل مشابهی در آن سروکار نداشته باشید.

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

روی فریم میانی جزئیات مشابهی در هر دو گوشی به‌چشم می‌خورند، با این تفاوت که در قاتل پرچمدار شیائومی فرستنده اینفرارد به‌کار گرفته شده تا امکان کنترل لوازم دیجیتال دارای گیرنده فراهم شود. پنل جلوی شیائومی ۱۳تی پرو و گلکسی S23 FE به‌ترتیب شامل نمایشگری با اندازه‌های ۶.۶۷ و ۶.۴ اینچی می‌شود. اندازه نمایشگر کاملاً سلیقه‌ای است؛ اما به‌لطف حاشیه‌های کم‌تر اطراف نمایشگر نماینده شیائومی، لذت کار کردن با آن بیشتر بوده و حین بازی، وب‌گردی و تماشای ویدیو تجربه جذاب‌تری در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

کیفیت ساخت شیائومی 13T پرو به‌‌لطف بهره‌مندی از استاندارد IP68 و پنل پشتی شیشه‌ای یا چرم مصنوعی بهتر از نسل قبل شده، اما همچنان خبری از فریم فلزی در این گوشی نیست. باوجوداین، گلکسی S23 FE همراه با استاندارد IP68، از پنل پشتی شیشه‌ای و فریم آلومینیومی برخوردار شده تا یکی از خوش‌ساخت‌ترین گوشی‌ها در رده قیمتی خود باشد. به‌همین‌ترتیب گلکسی S23 FE با طراحی مینیمال‌تر و کیفیت ساخت بالاتر، امتیاز این بخش را از آن خود می‌کند.

نمایشگر و کیفیت تصویر: هردو در رده پرچمداران

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

در دومین بخش مقایسه شیائومی 13T پرو و سامسونگ گلکسی S23 FE نوبت به نمایشگر و کیفیت تصویر آن‌ها می‌رسد. این روزها کیفیت نمایشگر گوشی‌های قاتل پرچمدار به سطح بسیار خوبی رسیده و می‌‌توان آن‌‌ها را در رده محصولات پرچمدار دانست. نماینده شیائومی از پنل امولد با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسلی بهره می‌برد و رقیب سامسونگی آن نیز با نمایشگر داینامیک امولد 2X با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی از راه می‌رسد. نمایشگر هر دو پرچمدار از استاندارد +HDR10 نیز پشتیبانی می‌کنند تا فرصت تماشای ویدیوهایی با گستره رنگی بیشتر و زنده‌‌تر را داشته باشید.

تصاویر و ویدیوها در نمایشگر این دو مدعی تازه‌‌وارد به‌‌‌زیبایی هرچه تمام‌تر به‌نمایش در می‌‌آیند. رنگ‌‌های زنده، شفاف و دقیق، کنتراست بسیار بالا، شارپنس مثال‌‌‌زدنی و جزئیات گسترده نمایشگر چنان تجربه خوبی را به‌ارمغان می‌آورند که احتمالاً نتوانید نگاه خود را از آن‌‌‌ها بردارید؛ اما درنهایت کدام یک گوی رقابت را می‌رباید؟

حداکثر روشنایی نمایشگر شیائومی ۱۳تی پرو به ۲۶۰۰ نیت می‌رسد که درواقع بیشتر از گلکسی S23 FE با حداکثر روشنایی ۱۴۵۰ نیت و نمونه به‌کار رفته در پرچمداران سامسونگ و اپل است. از طرفی نرخ رفرش ۱۴۴ هرتزی و پنل ۱۲ بیتی نمایشگر این گوشی، سبب می‌شود تا امتیاز این بخش به نماینده چینی‌ها برسد؛ البته در استفاده روزمره شاید متوجه تفاوت بین نمایشگر این دو نشوید و نیاز به دقت بیشتری داشته باشید.

نرم‌افزار و رابط کاربری: خیالتان راحت

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

گوشی‌های سامسونگ از اولین گوشی‌های اندرویدی بودند که از پشتیبانی طولانی‌مدت برخوردار شدند. شیائومی نیز با تغییر سیاست‌های خود از رقابت جا نماند و سرانجام سری شیائومی 13T را با پشتیبانی اساسی ۴ ساله روانه بازار کرد؛ بنابراین جدیدترین قاتلان پرچمدار از پشتیبانی نرم‌افزاری یکسان و البته طولانی‌مدتی بهره‌مند شده‌‌اند تا خیال کاربران راحت باشد.

همه‌چیز اما صرفاً در پشتیبانی نرم‌افزاری خلاصه نمی‌‌شود و ویژگی‌های نرم‌‌افزاری می‌توانند تأثیر به‌‌سزایی در تجربه کاربری شما داشته باشند. شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE هردو با اندروید ۱۳ پیش‌فرض به‌دست کاربران می‌رسند و البته به‌روزرسانی اندروید ۱۴ برای هردوی آن‌ها منتشر شده است. تفاوت اصلی در این بخش به رابط کاربری آن‌ها مربوط می‌‌شود. درست است که HyperOS و One UI 6 به‌ترتیب برای شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE منتشر شده، اما به‌دلیل عدم دسترسی به آن‌ها در زمان نگارش مطلب، در این قسمت به مقایسه MIUI 14 و One UI 5 می‌‌‌پردازیم.

سامسونگ و شیائومی تا حد امکان سعی کرده‌‌اند که قابلیت‌های مختلفی را برای شخصی‌‌سازی در دسترس کاربران قرار دهند و تا حد زیادی هم موفق بوده‌اند. امکان اعمال تغییرات مختلف در لاک اسکرین و هوم اسکرین اعم از تغییر اندازه و شکل آیکون اپ‌‌ها، تم‌های مختلف و ویجت‌های متنوع‌‌تر تنها بخشی از ویژگی‌های سفارشی در رابط کاربری MIUI 14 هستند. انتظار می‌رود که با از راه رسیدن HyperOS برای این گوشی، شاهد تغییرات گسترده‌تری در این بخش باشیم.

یکی از مزایای مهم One UI نسبت MIUI، امکان به‌کارگیری تم رنگی Material You به‌صورت متمرکز است؛ هرچند MIUI هم از این قابلیت پشتیبانی می‌‌کند، اما امکان سفارشی‌سازی آن به کاربر داده نمی‌شود. هردو رابط کاربری از سایر ویژگی‌های جذاب این روزها از جمله رم مجازی، کلون اپ، ژست‌های حرکتی خاص و سایر قابلیت‌ها پشتیبانی می‌کنند.

از نظر طراحی بصری، رابط کاربری One UI پخته‌تر به‌نظر می‌رسد. این یعنی با محیطی مرتب و چشم‌نواز‌تر نسبت به MIUI سروکار داریم. تعداد کم‌تر اپ‌های پیش‌فرض و امکان استفاده ساده‌تر نیز از سایر برتری‌های One UI در این قسمت هستند. از طرفی شیائومی در پیاده‌سازی بهینه انیمیشن‌ها موفق‌تر ظاهر شده و عملکرد روان‌تر و سریع‌تری در رابط کاربری اختصاصی آن در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

درنهایت تعیین برنده نهایی این بخش کار ساده‌‌ای نیست؛ چراکه هرکدام از این پوسته‌ها طرفداران و مخالفان خاص خود را دارند. ازاین‌‌رو، انتخاب بین رابط کاربری MIUI 14 در شیائومی ۱۳تی پرو و One UI 5 در گلکسی S23 FE را برعهده شما می‌‌گذاریم.

عملکرد سخت‌افزاری: اژدها وارد می‌شود!

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

اصلی‌ترین ویژگی‌ گوشی‌های قاتل پرچمدار، عملکرد سخت‌افزاری آن‌‌ها است. این نوع گوشی‌ها با قیمتی کم‌‌تر، قدرت پردازشی در تراز پرچمداران را به‌‌‌ارمغان می‌آورند تا بدون نیاز به هزینه بیشتر، تجربه کم‌نقصی از بازی کردن و انجام کارهای سنگین روی گوشی خود داشته باشید. باوجوداین اما عملکرد گوشی‌های قاتل پرچمدار با هم یکسان نیست و امکان دارد که تفاوت بسیاری بین آن‌ها برقرار باشد. شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

جدیدترین قاتل پرچمدار چینی‌‌ها به یکی از قدرتمندترین تراشه‌های مدیاتک یعنی +Dimensity 9200 مجهز شده است. از جمله ویژگی‌های برتر این چیپست می‌توان به لیتوگرافی ۴ نانومتری TSMC، پردازنده ۳ کلاستر با ۱ هسته Cortex-X3 با فرکانس بیشینه ۳.۳۵ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A715 با فرکانس بیشینه ۳.۰ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A510 با فرکانس بیشینه ۲.۰ گیگاهرتز به‌همراه ماژول گرافیکی Immortalis-G715 با ۱۵ واحد پردازشی اشاره کرد. این تراشه قدرتمند توسط ۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت حافظه UFS 4.0 و ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم LPDDR5X همراهی می‌‌شود تا عملاً با قدرتمندترین گوشی هوشمند بازار ایران با قیمت کم‌‌تر از ۳۰ میلیون تومان روبه‌رو باشیم.

در مقابل اما کره‌‌ای‌‌‌ها عملکردی ضعیف و البته عجیب داشته‌اند. گلکسی S23 FE در دو مدل با تراشه اگزینوس ۲۲۰۰ یا اسنپدراگون ۸ نسل ۱ عرضه می‌شود. مدل موجود در بازار ایران که برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار گرفته، از چیپ اختصاصی اگزینوس ۲۲۰۰ قدرت می‌گیرد. این تراشه نیز از لیتوگرافی ۴ نانومتری سامسونگ، پردازنده ۳ کلاستر شامل ۱ هسته Cortex–X2 با فرکانس بیشینه ۲.۸ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A710 با فرکانس بیشینه ۲.۵ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A510 با فرکانس بیشینه ۱.۸ گیگاهرتز در کنار پردازنده گرافیکی Xclipse 920 با معماری AMD RDNA 2 بهره می‌برد. نسل جدید گوشی‌‌های فن ادیشن سامسونگ با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه UFS 3.1 و ۸ گیگابایت رم LPDDR5 به‌دست کاربران می‌‌رسد.

هردو دستگاه از تراشه قدرتمندی بهره می‌‌برند، اما قلب تپنده گلکسی S23 FE پیش‌تر در سری گلکسی S22 به‌کار گرفته شده بود و البته عملکرد سخت‌افزاری آن چندان مطلوب نبود؛ زیرا مشکلاتی اعم از مدیریت ضعیف در تولید حرارت و پایداری پایین این تراشه صدای بسیاری از کاربران را درآورده بود. بااین‌حال سامسونگ همچنان اگزینوس ۲۲۰۰ را کنار نگذاشته و آن‌را در جدیدترین گوشی قاتل پرچمدار خود به‌کار گرفته است؛ اما با تمام این اوصاف، آیا قدرت پردازشی گلکسی S23 FE به‌پای رقیب چینی‌اش می‌رسد؟

برای ارزیابی هرچه دقیق‌تر و مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE در بحث قدرت پردازشی، سراغ اجرای تست بنچمارک‌های معیار دیجیاتو رفتیم. در جدول زیر نتایج تست سخت‌‌افزار دو گوشی در دفتر دیجیاتو را با شما به‌اشتراک گذاشته‌ایم:

نام گوشی Antutu V10 GeekBench 6 Single-Core GeekBench 6 Multi-Core PCMark Work 3.0 3DMark WL Unlimited 3DMark WLE Unlimited 3DMark Solar Bay Unlimited
شیائومی 13T Pro 1523326 1274 3487 13426 12118 3114 5190
گلکسی S23 FE 1240823 1609 4012 13764 8734 2282 4579

اعداد و ارقام بالا از برتری بی‌چون‌و‌چرای اژدهای تازه‌‌وارد شیائومی حکایت دارند. شیائومی 13T پرو در تست‌‌‌های انتوتو ۱۰ و تست‌های گرافیکی 3DMark نتیجه‌ای تا ۲۵ و ۴۰ درصد مطلوب‌تر را ثبت کرده است. با روشن کردن «Performance Mode» در شیائومی ۱۳تی پرو این اختلاف بیشتر شده و تا چند درصد بالاتر می‌‌رود. امتیازات گیک‌‌‌‌بنچ ۶ شیائومی ۱۳تی پرو با خاموش بودن این حالت بسیار کم‌‌تر خواهد بود. ظاهراً شیائومی سعی کرده با محدود کردن حداکثر قدرت پردازشی در حالت عادی، مصرف شارژ این گوشی را مدیریت کند. در هر صورت، عملکرد سخت‌‌افزاری جدیدترین قاتل پرچمدار چینی‌ها یک سروگردن بالاتر از رقیب کره‌‌ای‌ آن‌‌‌هاست.

حرارت تولید شده توسط گلکسی S23 FE با وجود قدرت کم‌تر آن، بیشتر از شیائومی 13T پرو است و ازاین‌‌‌رو، پایداری آن در بازی‌های سنگین کم‌تر خواهد بود. در تست‌ پایداری عملکرد 3DMark نیز قدرت پردازشی قاتل پرچمدار سامسونگ حدود ۱۰ درصد بیشتر از همتای چینی‌اش افت کرد؛ اما وضعیت این دو در اجرای بازی‌ها چطور است؟

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

برای انجام تست گیمینگ و مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE در این بخش سراغ بازی‌های محبوب و البته سنگین آسفالت ۹ لجندز، کال‌آودوتی موبایل و گنشین ایمپکت رفتیم. برتری شیائومی 13T پرو در این قسمت نیز برقرار است، البته فقط در بازی گنشین ایمپکت؛ زیرا بازی‌های کال‌آودوتی موبایل و آسفالت ۹ با کیفیت و نرخ فریم تقریبا برابری در هر دو گوشی اجرا می‌شود و مشکلی در پروسه اجرای بازی‌ها به‌‌‌چشم نمی‌خورد. بااین‌حال ورق حین اجرای بازی گنشین ایمپکت برمی‌گردد. شیائومی ۱۳تی پرو حتی با اجرای این بازی روی بالاترین تنظیمات گرافیکی به مشکلی برنمی‌‌خورد و نرخ فریم روی حدود ۵۰ تا ۶۰ فریم قفل می‌‌شود؛ درحالی‌که گلکسی S23 FE روی تنظیمات گرافیکی بالا به مشکل افت فریم و داغی برمی‌‌خورد.

شیائومی ۱۳تی پرو در بخش ارتباطات نیز با دستی پر وارد رقابت شده و از مدرن‌ترین نسل ارتباطات بی‌سیم در گوشی‌های هوشمند فعلی بهره می‌برد. این گوشی با بلوتوث نسل ۵.۴ و وای‌فای ۷ سه‌‌بانده عرضه شده که گلکسی S23 FE به‌‌‌‌دلیل استفاده از تراشه قدیمی از آن‌‌‌ها محروم مانده است. در عوض کره‌ای‌ها با به‌کارگیری اسپیکر استریو با صدای رساتر و باکیفیت‌‌تر، تا حدودی جبران مافات کرده‌اند.

دوربین: رقابتی نزدیک‌تر از همیشه

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE در این قسمت نفس‌‌‌‌گیر می‌شود؛ چراکه هردو گوشی از دوربین‌های پیشرفته‌ای برخوردار شده‌‌اند و هرکدام به‌نوبه خود عملکرد مناسبی دارند، اما خروجی دوربین کدام دستگاه مطلوب‌‌تر است؟ پیش از آن‌‌که نمونه تصاویر ثبت شده با شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE را مقایسه کنیم، ابتدا بهتر است مروری روی مشخصات مجموعه دوربین‌‌‌های آن‌‌ها داشته باشیم.

نام گوشی شیائومی ۱۳تی پرو گلکسی S23 FE
دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و اندازه سنسور ۰.۷۸ اینچی / سایز پیکسل ۱.۲۲ میکرومتر / ضریب اف ۱.۹ ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال / ضریب اف ۱.۸
دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ ۱۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲
دوربین تله‌فوتو ۵۰ مگاپیکسلی با ضریب اف ۱.۹ و اندازه پیکسل ۰.۶۱ میکرومتری / زوم ۲ برابری بدون افت کیفیت ۸ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴ / زوم ۳ برابری بدون افت کیفیت
دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ ۱۰ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴

هم شیائومی و هم سامسونگ در گوشی‌های قاتل پرچمدار خود از سیستم دوربین جذابی استفاده کرده‌اند تا بدون نیاز به پرداخت هزینه گوشی‌‌های پرچمدار، تجربه عکاسی شبیه به آن‌ها را داشته باشید. شیائومی در سری 13T با شرکت آلمانی لایکا همکاری کرده و دو حسگر ۵۰ مگاپیکسلی را برای دوربین اصلی در نظر گرفته تا روند عکاسی و فیلم‌برداری در این گوشی‌ها را بهبود ببخشد. سامسونگ اما خیلی به اعداد و ارقام اهمیتی نداده و بیشتر روی خروجی نهایی تصاویر دوربین تمرکز کرده است. در ادامه سراغ بررسی نمونه تصاویر دوربین این دو گوشی می‌رویم. گالری تصاویر سمت بالا متعلق به شیائومی ۱۳تی پرو و تصاویر سمت پایین متعلق به گلکسی S23 FE هستند.

عکاسی با دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی به‌کار رفته در هر دو گوشی در شرایط نوری مناسب نتایج جذابی را به‌همراه دارد. جزئیات به‌خوبی توسط دوربین‌های هر دو گوشی ثبت می‌شوند و تقریباً مشکلی از لحاظ گستره دینامیکی، شفافیت و نویز در تصاویر ثبت شده توسط آن‌ها به‌چشم نمی‌خورد؛ البته نمی‌توان برتری قابل‌توجه سامسونگ در برخی فاکتورها مانند کنتراست، پردازش تصویر، وایت بالانس و شارپنس بالاتر را نادیده گرفت. بنابراین عملکرد دوربین اصلی نماینده سامسونگ را در شرایط نوری مناسب تا حدی می‌توان بهتر دانست.

در نور شب اما اوضاع به‌نفع غول تازه‌وارد شیائومی پیش می‌رود. شیائومی ۱۳تی پرو در شب‌هنگام تصاویری واضح‌تر را به‌ثبت می‌رساند که دلیل دقیق آن مشخص نیست؛ اما به‌نظر می‌رسد که چینی‌ها پیشرفت قابل‌توجهی در این بخش داشته‌اند و حالا حرف‌های جدیدی برای گفتن دارند. به‌‌همین‌ترتیب هنگام ثبت تصویر با دوربین اصلی این دو گوشی، جنگجوی تازه‌وارد شیائومی عملکرد بهتری را در ثبت روشنایی، جزئیات و نویز کم‌تر به‌نمایش می‌گذارد.

نوبت به دوربین فوق‌عریض این دو گوشی می‌رسد که روی کاغذ رزولوشن یکسانی دارند؛ اما امتیاز کلی آن‌را در عکاسی روز باید به نمونه مورد استفاده در گلکسی S23 FE داد که تصاویر تمیز‌تر و شفاف‌تری را تحویل می‌دهد. مانند آنچه در دوربین اصلی دیدیم نیز شیائومی ۱۳تی پرو در شب تصاویر فوق‌عریض با نویز کم‌تر و جزئیات بسیار بیشتری را به‌دست کاربران می‌رساند.

باتری و شارژ: دست‌و‌دلباز مثل شیائومی

مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

ظرفیت باتری در شیائومی ۱۳تی پرو برابر با ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و در گلکسی S23 FE برابر با ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت است که البته این اختلاف در ظرفیت باتری با ابعاد متفاوت آن‌‌ها ارتباط مستقیمی دارد. از‌آن‌جا که هردو گوشی سخت‌افزار پرمصرفی دارند، انتظار شارژدهی باتری چندان ایده‌آلی را از آن‌ها نداریم؛ اما در عمل چه رخ می‌دهد؟ اجرای تست باتری PCMark در دفتر دیجیاتو حاکی از دوام حدوداً ۱۱ ساعته شیائومی ۱۳تی پرو و گلکسی S23 FE بود. این یعنی شارژدهی باتری قاتلان پرچمدار جدید شیائومی و سامسونگ تقریباً در یک سطح است. رقم مذکور نشان می‌‌دهد که با استفاده روزمره می‌‌‌توانید روی شارژدهی بین ۱ تا ۱.۵ روزه دو دستگاه حساب باز کنید.

اوضاع هنگام وسط آمدن بحث شارژر عوض می‌شود؛ زیرا چینی‌ها برخلاف رقیب خود خساست به‌خرج نداده‌اند و به‌دلیل پشتیبانی شیائومی ۱۳تی پرو از فناوری شارژ فوق‌سریع ۱۲۰ واتی، شارژری با این توان را در جعبه آن قرار داده‌اند. با به‌کارگیری این شارژر، زمان فول‌شارژ ۰ تا ۱۰۰ درصد این گوشی تنها حدود ۲۰ دقیقه خواهد بود. درعوض اگر قصد خرید گلکسی S23 FE را داشته باشید، باید هزینه ناقابل شارژر را خودتان متقبل شوید. علاوه‌براین نسل جدید فن ادیشن‌های سامسونگ تنها از فناوری شارژ سیمی ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند تا شارژ کامل آن حدود ۱ ساعت به‌طول بینجامد.

جمع‌بند ی  مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE

دیدیم که در بخش‌های مختلف مقایسه شیائومی 13T پرو و گلکسی S23 FE هرکدام از این گوشی‌ها برتری‌های خاصی نسبت به یک‌دیگر داشتند و این موضوع انتخاب بین آن‌ها را تا حدودی سلیقه‌ای می‌کند. بااین‌حال، احتمالاً شیائومی ۱۳تی پرو انتخاب نهایی عموم کاربران خواهد بود. این گوشی با برخورداری از نمایشگر بهتر، عملکرد سخت‌افزاری قدرتمندتر، پشتیبانی از فناوری شارژ فوق‌سریع همراه با شارژر در جعبه و قابلیت‌های مدرن‌تر می‌تواند نیازهای بیشتری از کاربران را برآورده کند. در مقابل اما گلکسی S23 FE را نمی‌توان بازنده دانست؛ زیرا طراحی مدرن و کیفیت ساخت بالاتر همراه با دوربین قابل‌اتکای این گوشی، آن‌را به انتخاب قشر دیگری از کاربران تبدیل کرده است. درنهایت این‌که بین شیائومی ۱۳تی پرو و گلکسی S23 FE کدام را انتخاب کنید، برعهده شما و نیازهایتان خواهد بود.

انتهای پیام

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما