خوردن فلفل دلمهای خام ضرر دارد؟
اقتصاد ۱۰۰ - به گفته کارشناسان سلامت، خوردن فلفل دلمهای به صورت خام نه تنها ضرر ندارد، بلکه فایده هم دارد.
به گزارش گروه دانش و فناوری، لیویا دیکسون چن، دکتری تغذیه از برزیل با ۱۱ سال تجربه معتقد است مصرف فلفل دلمهای خام هیچ گونه منع مصرفی ندارد.
به گفته وی اما این یک واقعیت است که طعم آن قوی است، بنابراین ممکن است توسط برخی افراد تحمل نشود.
تانیا ون آسوگن با ۱۴ سال تجربه از استرالیا به عنوان کارشناس تغذیه میگوید طیف وسیعی از فلفل از دلمهای گرفته تا نوع بسیار تند آن {فلفل چیلی} وجود دارد.
به گفته وی بسته به رسیده بودن فلفل دلمهای، در رنگهای متنوع در بازار میوه عرضه میشود.
تانیا افزود فلفل دلمهای سرشار از آنتی اکسیدان است که میتواند در پیشگیری از بیماری و نیز بهبود سیستم ایمنی بدن نقش موثری داشته باشد.
همچنین فلفل دلمهای خاصیت ضد التهابی هم دارد و بسته به تحمل فرد میتوان آن را به صورت خام مصرف کرد.
فلفل دلمه به ویژه نوع قرمز و زرد آن طعم شیرینی داشته ولی رنگ سبز آن کمی تلخ است.
فلفل دلمهای خام ویتامین سی زیادی دارد و یک فلفل دلمهای سایز متوسط یک و نیم برابر نیاز روزانه به ویتامین سی C را تامین میکند.
مهمتر اینکه اگر با غذاهای غنی از آهن مانند گوشت قرمر و کباب مصرف شود، به بهبود جذب آهن در بدن کمک زیادی میکند.
به همین خاطر همراه با گوشت قرمز و کباب توصیه میشود فلفل خورده شود.
فلفل همچنین منبع خوبی از فیبر و کالری کم است که انتخابی عالی برای سالاد و یا بشقاب میان وعده محسوب میشود.
گفتنی است فلفل چیلی نیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به دلیل تندی به صورت خام کمتر مصرف میشود و اغلب به صورت ترشی از آن استفاده میشود.
اما چرا گفته میشود فلفل دلمهای به صورت خام بهتر است؟
پاسخ لوسیانا چروبین کارشناس تغذیه با ۵ سال تجربه از آرژانتین این است که گرما و نور ویتامین سی در فلفل را از بین میبرد و به همین خاطر خام خوردن آن به معنای خوردن ویتامین سی C به صورت کامل است.
انتهای پیام
ارسال نظر