مهلت رئیس‌جمهور برای رسیدگی به وضعیت کندی اینترنت تمام شد اما گزارشی منتشر نشد

اقتصاد ۱۰۰ - بنابر اعلام انجمن تجارت الکترونیک، بهبودهایی در وضعیت اینترنت کشور حاصل شده است.

مهلت رئیس‌جمهور برای رسیدگی به وضعیت کندی اینترنت تمام شد اما گزارشی منتشر نشد

به گزارش گروه دانش و فناوری، دو ماه از دستور رئیس‌جمهور برای رسیدگی به وضعیت کندی و اختلال‌ اینترنت کشور گذشت، اما گزارش رسمی در این مورد به‌صورت عمومی منتشر نشده است.

رئیس‌جمهور در تاریخ شش تیرماه سال جاری در جلسه‌ شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات تشکیل شود تا گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت را بررسی کنند. این کارگروه مأمور شد تا موضوع کندی شبکه را بررسی کرده و ظرف یک ماه، نتیجه بررسی و راهکارهای رفع دغدغه‌های مردم درباره وضعیت اینترنت را ارائه کند.

یک هفته بعد، یعنی چهاردهم تیرماه، سخنگوی مرکز ملی اعلام کرد زمان مشخصی برای گزارش‌دهی تعیین نشده و حتی ساز‌وکار آن نیز دقیقاً مشخص نشده است. درنهایت در سوم مردادماه این مأموریت تا جلسه بعدی شورای‌عالی فضای مجازی تمدید شد و حالا که آن مهلت هم تمام شده است، هنوز خبری از گزارش رسمی نیست.

وب‌سایت مرکز ملی فضای مجازی گزارشی از جلسه سه‌شنبه هفته گذشته شورای‌عالی فضای مجازی منتشر کرده که در آن هیچ اشاره‌ای به مأموریت کارگروه بررسی کندی اینترنت نشده است.

رئیس جمهور کندی اینترنت

در این مدت تنها انجمن تجارت الکترونیک گزارشی از وضعیت شبکه منتشر ساخت که وزارت ارتباطات بخشی از انتقادات مطرح در آن را پذیرفت و برخی را رد کرد. این وزارتخانه با اعضای انجمن نیز جلسه‌ای برگزار کرد که در آن به تبادل اطلاعات درباره وضعیت شبکه پرداخته شد.

در آخرین خبری که از سوی رئیس انجمن و نه نهادهای مربوط به این کارگروه منتشر شده، برخی مشکلات در شبکه اینترنت بهبود یافته است:

«بعد از گزارش انجمن تجارت الکترونیک درباره «کیفیت اینترنت در ایران» جلسات متعددی در وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت برگزار شد. ما چندین پیشنهاد عملی برای بهبود کیفیت اینترنت ایران داشتیم که در چهار مورد درخواست ما از وزارت ارتباطات بود.»

انجمن تجارت الکترونیک اینترنت

بنابر اعلام وی، از 30 مردادماه اختلال روی لیست خاکستری برطرف شده، پکت‌لاست بالا، retransmit و قطع و وصل در مقصد‌های بین‌المللی از بین رفته و حتی محدودیت پروتکل HTTP/3 در اپراتورها برداشته شده است.

به گفته قاضی، انجمن تجارت الکترونیک در گزارش‌های بعدی خود که در ماه‌های آتی منتشر می‌شود، به‌دقت جزئیات تمام تغییرات، اقدامات عملی، بهبود‌ها و ضعف‌ها دراین‌باره را گزارش خواهد کرد؛ هرچند هنوز هم مشکلات زیادی گریبان‌گیر شبکه اینترنت کشور بوده که وضعیت آن نامشخص است. به‌طور مثال، بحث رفع فیلتر گوگل پلی چند ماه است که مطرح شده، اما با وجود درخواست نمایندگان مجلس، هیچ تغییری حاصل نشده است.

انتهای پیام

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما