حذف تومورهای سرطانی با یک فناوری چاپ زیستی ۳بعدی

اقتصاد ۱۰۰ - پژوهشگران کره جنوبی، نخستین نمونه یک فناوری چاپ زیستی سه‌بعدی را ابداع کرده‌اند که عملکرد گروهی از سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کند و شاید بتواند اثربخشی درمان سرطان را بهبود ببخشد.

حذف تومورهای سرطانی با یک فناوری چاپ زیستی ۳بعدی

به گزارش گروه دانش و فناوری، یک فناوری چاپ‌زیستی سه‌بعدی که می‌تواند سلول‌های سرطانی را با استفاده از عملکرد سلول‌های ایمنی از بین ببرد، برای اولین بار در جهان توسعه یافته است. «مؤسسه پژوهشی علوم زیستی و زیست‌فناوری کره جنوبی»(KRIBB) از طریق تحقیقات مشترک با «مؤسسه ماشین‌آلات و مواد کره جنوبی»(KIMM)، این فناوری چاپ زیستی سه‌بعدی را با استفاده از «سلول‌های کشنده طبیعی»(NK cells) به عنوان یک روش جدید ایمنی‌درمانی برای سرطان ابداع کرده است.

اجازه دادن به هیدروژل‌های چاپ سه‌بعدی برای محصور کردن سلول‌های کشنده طبیعی، مانع از دست رفتن سلول‌های کشنده طبیعی می‌شود و بیشتر آن سلولها را قادر می‌سازد تا روی سلول‌های تومور قرار بگیرند. منافذ در هیدروژل تشکیل می‌شوند و سلول‌های کشنده طبیعی که زیست‌پذیری را حفظ می‌کنند، پس از مدت زمان مشخصی آزاد می‌شوند و توانایی انجام دادن عملکردهای ایمنی را به دست می‌آورند.

اگرچه سلول‌های کشنده طبیعی عموما برای ایمنی‌درمانی استفاده می‌شوند اما روش انتقال سلول‌های کشنده طبیعی از طریق تزریق وریدی، نتایج مؤثری را در آزمایش‌های بالینی روی تومورهای جامد نشان نداده است. دلیل چنین نتیجه‌ای این است که سلول‌های کشنده طبیعی قادر به حفظ کردن سطح مناسبی از زیست‌پذیری نیستند و نمی‌توانند تومورهای جامد را هدف قرار دهند.

با استفاده از فناوری جدیدی که در این پژوهش ابداع شده است، پژوهشگران می‌توانند سلول‌های کشنده طبیعی را به هیدروژل تزریق و آنها را چاپ کنند. سپس، پژوهشگران می‌توانند این سلول‌ها را در یک محیط سه‌بعدی کشت کنند که به افزایش زیست‌پذیری سلول و فعالیت سلول‌های کشنده طبیعی می‌انجامد و آنها را قادر می‌سازد تا با بافت‌های سرطانی مقابله کنند.

«سو پارک»(Su Park) پژوهشگر مؤسسه ماشین‌آلات و مواد کره جنوبی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این فناوری می‌تواند به بهبود قابل توجه عملکرد سلول‌های کشنده طبیعی که برای درمان سرطان استفاده می‌شوند، کمک کند. ما انتظار داریم با این فناوری جدید بتوانیم به درمان بیماران مبتلا به سرطان کمک کنیم.

این پژوهش، در مجله «Biomaterials Research» به چاپ رسید.

انتهای پیام

 

منبع : ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما