سامسونگ در تله؛ انتشار عکسی های جعلی از ماه

اقتصاد ۱۰۰ -سامسونگ از قابلیت «زوم فضایی» با گوشی‌ هوشمند گلکسی S20 اولترا رونمایی کرد و در کنار آن، گزینه‌ای برای بزرگنمایی 100 برابری معرفی کرد که با استفاده از آن می‌توان عکس‌هایی شگفت‌انگیز ثبت کرد.

سامسونگ در تله؛ انتشار عکسی های جعلی از ماه

به گزارش گروه دانش و فناوری به نقل ازسخت افزارمگ ، شرکت سامسونگ برای اثبات ادعای خود درباره قابلیت زوم فضایی حتی عکس‌ هایی از ماه با جزئیات شگفت‌انگیز منتشر کرده است. احتمالاً در مطالب تبلیغاتی این شرکت و یا هنگام سیر در اینترنت با عکس‌های منتشرشده از ماه مواجه شده‌اید. با این حال، یکی از کاربران ردیت شواهدی را جمع‌آوری کرده و به این نتیجه رسیده است که تمام آن تصاویر چیزی جز استفاده از یک مدل هوش مصنوعی و ترکیب داده‌ها برای ایجاد تصویری با وضوح بالا نیست. این یعنی، همه تصاویر مذکور جعلی هستند.

از زمانی که سامسونگ عکس های موردنظر را منتشر کرد، برخی از افراد تلاش کردند که واقعی بودن آن‌ها را با دلایل مختلف رد کنند‌. اما کاربر ردیت به‌نام ibreakphotos اطلاعات فوق‌العاده‌ای را در این مورد به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد ساخت چنین عکس‌هایی از ماه چقدر آسان است. او ابتدا تصویری تقریباً عالی از ماه را از اینترنت دانلود کرد و وضوح آن را به 170 در 170 پیکسل رساند. بعد از آن، جلوه‌ تاری را روی این عکس اعمال کرد تا جزئیات آن کاملاً حذف شود.

او ابعاد تصویر تار را 4 برابر ارتقا داد، تا افراد تصویر واضح‌تری از آنچه در حال انجام است داشته باشند. زیرا نوبت مرحله سرگرم‌کننده فرا رسیده است. او تمام چراغ‌های اتاقش را خاموش می‌کند، به طرف مقابل می‌رود، از طریق تلفن هوشمندش روی نمایشگر بزرگ‌نمایی کرد و مقایسه‌ای از تصویر تار ماه با تصویر جدید گرفته‌شده با گوشی خود را ارائه داد.

او در ادامه توضیح می‌دهد که سامسونگ از یک مدل هوش مصنوعی استفاده کرده است که جزئیاتی استثنایی به تصویر اضافه می‌کند. هنگامی که یک مدل هوش مصنوعی به‌طور خاص براساس صدها و حتی هزاران تصویر از ماه آموزش داده شود، واضح است که تصویر ایجادشده با این مدل می‌تواند بیش از حد معمول خوشایند باشد.

سامسونگ در تله؛ انتشار عکسی های جعلی از ماه

همانطور که می‌دانید، شرکت‌ها برای گمراه‌کردن عموم مردم از ترفندهای تبلیغاتی مختلفی استفاده می‌کنند. منتقدان پیش از این هم انگشت اتهام خود را به سمت سامسونگ نشانه رفته بودند و حقیقی‌بودن عکس‌ های منتشرشده از ماه ها را زیر سوال می‌بردند‌. حالا خوشحالیم که بالاخره کسی موفق شد که شواهد محکمی مبنی بر اینکه عکس‌های منتشرشده به‌احتمال زیاد واقعی نیستند و صرفاً با اعمال مدل‌های هوش مصنوعی تولید شده‌اند، ارائه می‌دهد. امیدواریم این امر سامسونگ را وادار کند که موضع خود را در مورد تبلیغات تغییر دهد و راه‌های بهتری را برای توسعه دوربین‌های خود انتخاب کند.

انتهای پیام

 

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما