با میوههایی که بیشترین قند را دارند آشنا شوید
اقتصاد ۱۰۰ - کدام یک از میوهها قند بیشتری را در خود جای دادهاند؟ در این زمینه موز، آناناس و چند میوه دیگر عنوان آب نبات طبیعی را به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش گروه دانش و فناوری، شکر موجود در میوه به عنوان قند طبیعی بوده و بدن آن را متفاوت از قند موجود در کلوچه و کیک پردازش میکند.
متخصصان تغذیه میگویند این بدان معنا نیست که در خوردن آن زیاده روی کنید، چراکه خوراکی با محتوای قند بالاتر به معنای مصرف بیشتر شکر است و قرارگرفتن در یک بسته سالم واقعیت را از بین نمیبرد.
این امر برای افراد دیابتی بسیار مهم است تا بدانند میزان قند در میوههای مختلف چقدر است تا بتوانند قند و خوردن خود را مدیریت کنند.
سیب
در یک سیب بزرگ ۲۵ گرم قند وجود دارد که معادل یک شکلات شیری سایز ۱.۵ اونسی است.
بیشتر قند موجود در سیب از فروکتوز تشکیل شده است که اغلب به آن قند میوه میگویند.
به نظر میرسد فروکتوز باعث افزایش سطح قند خون به اندازه سایر قندها مانند گلوکز یا ساکارز نمیشود.
از سوی دیگر محتوای فیبر موجود در میوه به متابولیسم گلوکز کمک میکند که همچنین میتواند به جلوگیری از جهش بیش از حد قند خون و سطح انسولین کمک کند.
اگر میخواهید مصرف بالقوه شکر از سیب را محدود کنید، به رنگها توجه کنید. تحقیقات نشان میدهد که سیب سبز معمولاً قند کمتری نسبت به انواع قرمز دارد.
موز
در یک موز حدود ۱۵ گرم قند وجود دارد که معادل یک دونات است.
ممکن است موز شیرینترین غذا به نظر نرسد، اما مقدار قابل توجهی شکر در زیر پوست خود پنهان دارد.
با رسیدن موز و رسیدن از سبز به زرد، محتوای قند افزایش مییابد.
اگر مراقب میزان مصرف قند خود هستید، به اندازه وعده فکر کنید. موز کوچک بهتر از انتخاب موز غولپیکری است که به اندازه دو وعده باشد.
گیلاس
میزان قند در یک فنجان معادل ۱۹ گرم است که به اندازه اسنیکر میتوان شبیه سازی کرد.
خوردن گیلاس به اندازه لقمه بسیار آسان است. یک کاسه از آنها میتواند به سرعت ناپدید شود.
گیلاس برای شما فوقالعاده است، اما سعی کنید به تعداد مصرفتان توجه کنید. زیاده روی کار سختی نیست.
انگور
در یک فنجان انگور ۱۴.۹ گرم قند وجود دارد که معادل یک تکه کیک است.
خوردن انگور ممکن است حتی راحتتر از گیلاس باشد. (در هر حال، چاله ای برای تف کردن وجود ندارد!)
اگر به دنبال محدود کردن قند هستید، سعی کنید به این فکر کنید که چقدر در یکبارنشستن انگور میبلعید.
انبه
در یک انبه بیش از ۴۶ گرم قند وجود دارد که معادل ۵۰ قطعه آب نبات کوچک است.
میوههای استوایی معمولاً دارای سطوح قند بالاتری هستند که انبه نمونه بارز آن است.
اگر به دنبال به حداقل رساندن مصرف قند در هنگام خوردن انبه هستید، میزان آن را کنترل کنید.
توصیه میشود انبه (یا هر میوه شیرین) را با پروتئینی مانند ماست یونانی کمچرب ترکیب کنید تا بتواند به کند کردن ترشح قند در خون شما کمک کند.
پرتقال
در پرتقال بزرگ ۱۷ گرم قند وجود دارد که به اندازه ۴ شیرینی است.
فیبر موجود در پرتقال میتواند به کاهش ترشح قند در خون شما کمک کند.
اما برای اینکه این کار موثر باشد، به جای نوشیدن یک لیوان آب پرتقال، میوه آن را بخورید.
قند در آب پرتقال بسیار بیشتر است.
متوجه باشید که ۱۰۰ درصد آب میوه آنقدر مملو از قند است که اغلب با نوشابه مقایسه میشود.
گلابی
یک گلابی متوسط بیش از ۱۷ گرم قند دارد که معادل یک رول شیرینی دارچینی بزرگ است.
داستان قند گلابی مشابه سیب از نظر فروکتوز و فیبر است. اما این فواید با خوردن یک میوه کامل حاصل میشود.
کنسرو گلابی بسته بندی شده در شربت قندی میتواند برخی از موارد مثبت را خنثی کند و محتوای قند را افزایش دهد.
آناناس
در یک فنجان حاوی تکههای آناناس ۱۶ گرم قند وجود دارد که معادل یک تکه پای گیلاس است.
دلیل چسبناک بودن آناناس شیرینی و سطح بالای قند در آن است و این میزان فقط در صورتی افزایش مییابد که میوه آبدار، خشک یا در شربت شیرین سرو شود.
اگر میخواهید از مزایای خوردن آناناس کمتر دارای قند بهرهمند شوید، اعتدال کلیدی است.
هندوانه
در یک فنجان هندوانه قاچ شده ۹ گرم قند وجود دارد که معادل یک شکلات متوسط ارزیابی میشود.
هندوانه ممکن است قند زیادی داشته باشد اما کربوهیدرات کمی دارد، به این معنی که خوردن یک برش آن در یک روز گرم تابستان نباید سطح قند خون شما را افزایش دهد.
نکته پایانی اینکه اگر دیابت یا بیماری مرتبط ندارید، نباید از قند موجود در میوه نگران باشید.
روی این نکته تمرکز کنید که میوه به هر حال بهتر از محصولات شیرینی مصنوعی و فرآوری شده هستند.
کارشناسان برای افراد عادی خوردن روزانه دو فنجان میوه را توصیه میکنند.
منبع: کلیولند کلینیک
انتهای پیام
ارسال نظر