پشیمانی جک دورسی از عملکرد خود در توییتر
پشیمانی جک دورسی از عملکرد خود در توییتر خبرساز شد. او معتقد است که در راه موفقیت توییتر در سال 2020 کوتاهی کرده است.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از تکراتو، دورسی که یکی از مؤسسین اصلی شبکه اجتماعی توییتر به شمار میرود،میگوید در سال 2020 پس از ورود شرکت الیوت به توییتر به عنوان سرمایهگذار، از پیشبرد تغییرات مدنظر خود دست کشیده است و حال از این موضوع ابزار پشیمانی کرده است.
پشیمانی جک دورسی از عملکرد خود در توییتر
جک دورسی، یکی از موسسان توییتر در اظهاراتی، اذعان کرد پس از ورود سرمایهگذاران کنشگر به این شرکت، از تلاش برای پیشبرد تغییراتی که در این شرکت شبکه اجتماعی در نظر داشت، دست کشیده است. جک دورسی، یکی از موسسان و مدیرعامل سابق توییتر، از ایلان ماسک نام نبرد اما در اظهاراتش روشن کرد که این شرکت مشکلات قابلتوجهی در زمان حضور وی داشته و همچنان دارد.
دورسی گفت نظراتش پیرامون فایلهای توییتر را که ماسک اخیرا منتشر کرده اعلام میکند تا ادعاهایش را درباره غرضورزی مدیریت قبلی توییتر نسبت به محافظهکاران در نظارت بر محتوا ثابت کند. جک دورسی در ابتدای پست خود نوشته که به سه اصل معتقد است:
شبکه اجتماعی باید در برابر کنترل شرکتی و دولتی ایستادگی کند. نویسنده تنها شخصی است که میتواند محتوایی را که تولید میکند حذف کند و نظارت بهتر است که با انتخاب الگوریتمی اجرا شود. توییتری که من آن زمان مدیریت کردم و توییتر امروزی، هیچ کدام از این سه اصل را ندارند.
ایلان ماسک که خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر را اواخر اکتبر نهایی کرد، تغییرات زیادی در این شبکه اجتماعی صورت داده و حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا که در زمان دورسی و پس از حمله به ساختمان کنگره آمریکا در ششم ژانویه، بهطور دائمی مسدود شده بود را برگردانده است.
دورسی انتقاد خاصی نسبت به ماسک مطرح نکرد. وی گفت: «پس از اینکه شرکت الیوت، به عنوان یک سرمایهگذار کنشگر وارد توییتر شد، تلاش برای هدایت این شرکت شبکه اجتماعی در مسیر درست را رها کرد.» موسس سابق توییتر نوشت:
این تقصیر من بود. وقتی یک سرمایهگذار کنشگر در سال ۲۰۲۰ سهام توییتر را خرید، من کاملا از تلاش برای پیشبرد تغییرات دست کشیدم.
درباره تصمیم توییتر برای تعلیق حساب ترامپ، دورسی معتقد است که هیچ نیت سوء یا اهداف پنهانی وجود نداشته و همه مطابق با بهترین اطلاعاتی که در آن زمان داشتند، عمل کردند. با این حال، اشتباهاتی صورت گرفت و اگر توییتر به جای تمرکز بر ابزارهایی برای خودش، بر ابزارهای بیشتر برای افرادی که از این سرویس استفاده میکردند تمرکز میکرد، این شرکت در وضعیت فعلی قرار نمیگرفت.
پلتفرمهای شبکه اجتماعی نباید محتوا را حذف کرده یا حسابها را تعلیق کنند. بر اساس گزارش شبکه سیانبیسی، دورسی به پروژههای بلو اسکای، ماستودون و ماتریکس اشاره کرد که میتوانند دیدگاهی را که او از پروتکل شبکه اجتماعی رایگان و آزاد دارد محقق کنند. وی گفت:
به پروژههای امیدبخش کمک مالی خواهم کرد و از یک میلیون دلار کمک برای اپلیکیشن پیامرسان رمزنگاری شده سیگنال آغاز میکنم.
ارسال نظر