جک دورسی با اظهارنظر درباره پروندههای توییتر، از سرمایهگذاری روی پیامرسان سیگنال خبر داد
جک دورسی ضمن واکنش نشاندادن به پروندههای توییتر ایلان ماسک، اعلام کرد که میخواهد در پروژههای مفید برای اینترنت سرمایهگذاری کند.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، جک دورسی، همبنیانگذار و مدیرعامل پیشین توییتر بالاخره در مطلبی طولانی به ماجرای پروندههای توییتر که تاکنون در پنج قسمت از سوی ایلان ماسک منتشر شدهاند، واکنش نشان داد. او پذیرفت که در زمان مدیریت خود اشتباهاتی داشته، اما مدعی شد که هیچ نیت بدی پشت این اشتباهات نبوده است. وی همچنین اعلام کرد که قرار است سالانه 1 میلیون دلار به تیم توسعه پیامرسان سیگنال کمک کند.
جک دورسی در پست خود مدعی شده که بزرگترین اشتباهش در زمان مدیرعاملی توییتر ادامهدادن به ساخت ابزارهایی بود که به آنها اجازه کنترل گفتگوهای عمومی را میداد. او میگوید: «این [ابزارها] با قدرت بیش از حد خود، شرکت را دچار مشکل کردند و ما را تحت فشار بیرونی قرار دادند. بهطور کلی فکر میکنم شرکتها بیش از حد قدرتمند شدهاند و این قضیه با تعلیق اکانت ترامپ برای من کاملاً واضح شد.»
با این حال، دورسی میگوید آنها در آن زمان بهترین تصمیم را برای یک شرکت سهامی عام گرفتند، هرچند این تصمیمشان به نفع اینترنت و جامعه نبود. او در واقع میگوید زمانی از اصلاح این شبکه اجتماعی قطع امید کرد که یک کنشگر در سال 2020 سهامدار این شرکت شد و این اتفاق به دورسی فهماند که نمیتواند یک شرکت سهامی عام را به شکل مناسب کنترل کند. در نتیجه، او برنامه خروج خود از توییتر را آغاز کرد.
مدیرعامل سابق توییتر میگوید: «همچنان باور دارم که هیچ نیت بد یا هدف مخفیانهای در کار نبود و همه براساس بهترین اطلاعاتی که در آن زمان در اختیار داشتیم، عمل میکردیم. البته اشتباهاتی هم رخ داد. اما اگر به جای توسعه ابزارهایی برای خودمان، تمرکز را روی ابزارهای برای استفاده از این پلتفرم توسط مردم میگذاشتیم و خیلی سریعتر به سمت شفافیت مطلق حرکت میکردیم، احتمالاً به اینجا نمیرسیدیم که نیازمند شروعی دوباره باشیم.»
شبکههایی مثل توییتر از دید جک دورسی باید چگونه باشند؟
دورسی میگوید شبکههای اجتماعی باید در برابر کنترل شرکتها و دولتها مقاوم باشند و فقط به خود منتشرکننده مطلب اجازه حذف محتوا را بدهند. افزون بر این، شیوه مدیریت محتوا باید یک انتخاب الگوریتمی باشد که در اختیار کاربران قرار داده شود. او باور دارد که بهترین مسیر برای آینده شبکههای اجتماعی این است که آنها را به نوعی پروتکل شبیه HTTP و SMTP تبدیل کنیم.
همبنیانگذار توییتر میگوید بهمنظور حمایت از همین ایده برای دستیابی به یک اینترنت باز که دارای پروتکلهای آزاد باشد، به سرمایهگذاری روی تیمهایی میپردازد که به توسعه شبکههای اجتماعی و پروتکلهای ارتباط خصوصی، بیت کوین و سیستم عاملهای موبایلی تحت وب میپردازند. او این حمایت را از هفته آینده آغاز میکند و برای شروع قرار است سالانه 1 میلیون دلار به تیم پیامرسان سیگنال کمک کند.
ارسال نظر