کمبود پروتئین موجود در موادغذایی را با پروتئینهای تک یاختهای پر کنید

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سازمان غذا و دارو: تولید یک کیلو گوشت دامی، معادل ۱۵ هزار لیتر آب مصرف میکند که در تولید پروتئین تک یاخته نیازی به آن نیست.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سازمان غذا و دارو: تولید یک کیلو گوشت دامی، معادل ۱۵ هزار لیتر آب مصرف میکند که در تولید پروتئین تک یاخته نیازی به آن نیست.
کلیه حقوق متعلق به سایت اینترنتی اقتصاد۱۰۰ است
طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام