کلاهبرداری با روش کارت اقامت جعلی در فضای مجازی
اخذ کارت اقامت در فضای مجازی 2 میلیارد ریال آب خورد.
به گزارش اقتصاد 100 ،رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی گفت:شهروندی که برای اخذ کارت اقامت در یکی از شبکههای اجتماعی مورد کلاهبرداری واقع شده بود با تلاش کارشناسان پلیس فتا به مبالغ خود که کلاهبرداری شده بود ، رسید.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ محسن محمودی در تشریح این خبر اظهار داشت:
با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان ؛ با ارائه شکوائیهای اذعان داشت که در یکی از شبکههای اجتماعی مورد کلاهبرداری واقع شده و بدین ترتیب از پلیس درخواست رسیدگی به موضوع را خواستار شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد:پس از ثبت شکایت و اخذ اظهارات شاکی کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به موضوع را به صورت ویژه جهت احقاق حق این شهروند بزه دیده در دستور کار خود قرار دادند.
وی بیان داشت:در بررسیهای اولیه صورت گرفته مشخص گردید شهروند بزه دیده برای انجام کارهای کارت اقامت خود و دوستانش برای یکی از کشورها به صورت غیرقانونی، با فردی در یک گروهی در فضای مجازی آشنا میشود که پس از ارتباط در شبکه های اجتماعی و صحبت های صورت گرفته به وی اعتماد میکند و طی چند مرحله به حساب وی مبلغ210 میلیون تومان واریز مینماید.
سرهنگ محمودی افزود: قربانی پس از فریب خوردن و اعتماد بیجا و واریز وجه به حساب فرد مجازی برای انجام کارهای اقامت، چندین بار با وی تماس برقرار میکند ولی پاسخ و نتیجهای حاصل نمیشود که در این حین متوجه کلاهبرداری بودن موضوع میشود.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی گفت: با پیگیری ها و تلاش کارشناسان پلیس فتا استان و پس از بررسی فنی و با انجام اقدامات پلیسی و تخصصی متهم مورد شناسایی قرار گرفت که با هماهنگیهای صورت گرفته با مقام قضائی شهروند بزه دیده به مبالغ کلاهبرداری خود رسید و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال گردید.
این مقام سایبری هشدار داد: کلاهبرداران اینترنتی با درج آگهی و تبلیغات جعلی در فضای مجازی به بهانههای مختلف مانند وعده اخذ اقامت،فراهم کردن شغل مناسب در خارج از کشور و تحصیل همراه با اخذ بورسیه و یا تهیه بلیط و رزرو هتل و یا سایر موضوعات اقدام به اخذ مبالغی از کاربران فضای مجازی می نمایند و دیگر پاسخگوی آنان نمیباشند که در این بین هموطنان باید هوشیار باشند و از واریز وجه به حساب این اشخاص به جد خودداری کنند و کارهای خود را از مراجع معتبر پیگیری نمایند.
سرهنگ محسن محمودی اعلام داشت: هموطنان در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره 096380 گزارش کنند.
ارسال نظر