قیمت بنزین از آب ارزان تر است/ منتظر سهمیه جدید باشیم؟

اقتصاد 100- مدت زیادی است که در کشور، شاهد یک ناترازی تولید و مصرف در بخش بنزین هستیم و همین امر سبب شده است تا یک نگرانی را در مسئولان ایجاد کند. مصرف سوخت بی کیفیت در حجم بالا، سبب شده است تا آلودگی های بسیاری به وجود آید.

قیمت بنزین از آب ارزان تر است/ منتظر سهمیه جدید باشیم؟

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره معضل ناترازی بنزین در کشور پرداخت و راه کاررهایی از این وضعیت را انجام بسته‌ای از اقدامات معرفی کرد.

محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی، درباره علت ناترازی بنزین در کشور و راه کار رهایی از این وضعیت و جلوگیری از واردات بنزین گفت: یکی از بحث‌هایی که جدی است مصرف بالای بنزین در خودروهای داخلی است. منشأ آلایندگی شهرهای بزرگ هم به خاطر مصرف سوخت بالا و سوخت ناقص در خودروها است.

جوکار در ادامه بیان کرد: متأسفانه خودروهای ما استاندارد نیستند و در کشورهای پیشرفته  مصرف بنزین  در خودروها به ۳ و نیم تا ۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر رسیده است ولی در کشور ما هنوز بالای ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر مصرف داریم.

این نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: خودروسازان باید به استاندارد تولید در تولیدات خود توجه کنند و کیفیت بنزین تولیدی هم در کشور بالا برود. از سوی دیگر مصرف بالای خودرو و کمبود سوخت مشکلاتی برای کشور ایجاد می‌کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس ادامه داد: آلایندگی که این خودروها در پی دارد شرایط سختی را بر مردم تحمیل کرده است. مشکل دیگری که به افزایش مصرف این فرآورده سوختی منجر شده است این است که ۸ قیمت بنزین در کشور ما از آب هم ارزان‌تر است. ما به دنبال این نیستیم که کاهش مصرف سوخت را در خودروها داشته باشیم و به دنبال کیفی سازی تولیدات نیستیم.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: از سوی دیگر جز کشورهایی هستیم که بالاترین مصرف بنزنی را داریم و از نظر بهره وری در حوزه سوخت کمترین هستیم. اگر مجلس تدبیری کند که برای سال ۱۴۰۳ برای هر نفر کارت سوخت و سهمیه سوخت در نظر گرفته شود هم به عدالت نزدیک تر است و از این یارانه‌ای که برای سوخت می‌دهیم تمام مردم برخوردار خواهند شد.

وی در ادامه بیان کرد: چاره‌ای نداریم که به سمت تولید خودروهای هیبریدی و برقی حرکت کنیم. در حوزه حمل و نقل عمومی اگر به سمت خودروهای برقی برویم خیلی مصرف کاهش پیدا می‌کند. از سوی دیگر باید اقدام به واردات خودروهای بهینه و با استاندارد بالا از سایر کشورها بکنیم.

جوکار در ادامه بیان کرد: خودروهای دو گانه سوز هم باید توسعه پیدا کنند و جایگاه‌های سوخت سی ان جی را توسعه دهیم و خودروها سازان به سمت تولید خودروهای دو گانه سوز هم برود اقدامی که متأسفانه در سال‌های گذشته متوقف شده و به دلیل قیمت ارزان بنزین مردم رقبتی به استفاده از این نوع خودورها ندارند.

امیدواریم تا مسئولان امر بتوانند راهکارهای مهمی را در ارتباط با جلوگیری از ناترازی، اجرایی کنند تا مصرف سوخت در کشور شکل قابل قبولی به خود بگیرد.

منبع:گسترش نیوز
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما