طرح تشویقی یارانه نقدی بگیران | اگر از یارانه تشویقی فجرانه استفاده نکرده اید بخوانید | برای استفاده از اعتبار کالابرگ الکترونیکی فجرانه چقدر فرصت است؟
اقتصاد 100- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: مردم برای خرید از یارانه تشویقی طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی عجله نکنند، چرا که تا هفدهم هر ماه فرصت برای انجام این کار را دارند.
خلیل احمد سلامی افزود: به منظور ارتقای سلامت خانوادهها و کمک به دهکهای پایین جامعه، دولت سیزدهم با مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح کالابرگ الکترونیکی را اجرا کرد.
وی گفت: در طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی که از ۱۷ بهمن آغاز شده و تا ۱۷ اردیبهشت اجرا می شود، دهکهای اول تا هفتم یارانه بگیر میتوانند با مراجعه به فروشگاههای مجری این طرح، از ۱۱ قلم کالای مشمول خریداری و بهرهمند شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اجبار به خرید برند خاص در طرح کالا برگ الکترونیکی تخلف است و با فروشگاه های متخلف برخورد می شود، ادامه داد: طی دو روز اخیر تعدادی از ترمینالهای فروشگاههای خرد که فروش مغایر با ضوابط اجرایی طرح فجرانه را داشته اند، از سوی سامانه شرکت پشتیبان، غیر فعال شده اند.
سلامی افزود: همچنین شهروندان بطور جد از سپردن کارت سرپرست یارانه خانوار به فروشگاهها و دریافت اقلام در روز یا با چند ساعت تأخیر خودداری کنند.
وی گفت: همکاران ما در مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی نظارت بر عملکرد فروشگاهها را در سطح استان بطور مستمر دنبال میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از شهروندان خواست برنامه کاربردی «شما» را نصب کنند تا نزدیکترین فروشگاههای مجری طرح کالابرگ الکترونیکی را به آنها نشان دهد.
سلامی یادآور شد: مردم میتوانند همچنان یارانه نقدی خود را دریافت کنند و خرید یا عدم خرید کالابرگ در این طرح هیچگونه ارتباطی با واریز یارانه ۳۰۰ و یا ۴۰۰ هزار تومانی خانوار در موعد مقرر ماهیانه ندارد.
وی تأکید کرد: هیچگونه پیامی حاوی لینک یا درگاه پرداخت برای مشمولین طرح ارسال نمی شود، بنابراین لازم است شهروندان مراقب پیامهای جعلی باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: مردم برای خرید از یارانه تشویقی طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی عجله نکنند، چرا که تا هفدهم هر ماه فرصت برای انجام این کار را دارند.
روش های استعلام دهک بندی خانوار
روش های استعلام دهک بندی خانوار و پرسش هایی نظیر اینکه چگونه متوجه شوم دهک چندم هستم؟، اغلب از سوی افراد متقاضی ثبت اعتراض به دهک بندی و تقاضای تغییر آن، مطرح می گردد. لذا در این تیتر از مقاله دینا، روش های استعلام دهک بندی خانوار، نام برده شده و جزئیات هر روش، در تیترهای بعد مقاله، توضیح داده خواهد شد. این روش ها عبارتند از:
مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰
مراجعه به سایت و سامانه راه اندازی شده برای این امر
استعلام از طریق کد دستوری
استعلام از طریق تلفن گویا
شایان ذکر است، در تمامی روش های فوق الذکر، متقاضی استعلام دهک بندی خانوار، باید از اطلاعات مربوط به کد ملی سرپرست خانوار، برخوردار بوده و برخی از این روش ها، صرفا باید، از طریق شماره همراه سرپرست خانوار، انجام گیرند تا نتیجه استعلام، به فرد، نمایش داده شود.
سامانه استعلام hemayat.mcls.gov.ir (سامانه حمایت)
راه اندازی سامانه ای جهت استعلام آنلاین و برخط مشاهده دهک بندی خانوار از جمله مثبت ترین اقدامات دولت، در ماه های اخیر بوده و تمامی متقاضیان استعلام دهک بندی خانوار و افراد مطرح کننده این پرسش که چگونه متوجه شوم کدام دهک هستم؟ به راحتی می توانند، در کوتاه ترین زمان ممکن، دهک بندی خانوار خود را به صورت آنلاین، استعلام کنند.
سایت استعلام دهک بندی یارانه خانوار (سامانه حمایت)
سامانه استعلام دهک بندی که از طریق آدرس hemayat.mcls.gov.ir، در دسترس متقاضیان است، سایت استعلام دهک بندی یارانه خانوار نامیده می شود و تنها افرادی که سرپرست خانوار آن ها، اقدام به ثبت نام و تشکیل حساب کاربری در این سایت، و احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نموده می توانند، اقدام به استعلام دهک بندی خانوار نمایند.
شایان ذکر است، امکانات سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir یا سایت استعلام دهک بندی یارانه، محدود به استعلام برخط و آنلاین دهک بندی نبوده و افراد می توانند، اعتراضات خود به دهک بندی و درخواست تغییر آن را نیز از طریق این سامانه، ثبت نمایند. بنابراین استعلام یارانه با کد ملی سرپرست از طریق سامانه حمایت دهک بندی امکانپذیر بوده و متقاضی از این طریق می تواند استعلام یارانه را گرفته و در صورت اعتراض داشتن می تواند درخواست خود را در قسمت بررسی وضعیت که در قسمت های بعدی توضیح داده خواهد شد، ثبت نماید.
ارسال نظر