شادترین کشورها در میان اقتصادهای بزرگ جهان در سال ۲۰۲۴ + نمودار
اقتصاد 100- اندازهگیری شادی جمعی بسیار چالشبرانگیز است. در حالی که فرصتهای اقتصادی و دسترسی به آموزش بدون شک میتوانند بهبود رفاه عمومی را به همراه داشته باشند، شادی اغلب بر اساس معیارهای متنوعی سنجیده میشود. این معیارها شامل عوامل درونی و بیرونی میشوند، مانند رضایت از شغل و احساس موفقیت در زندگی. نمودار زیر، بر اساس تحلیل شاخص قدرتهای بزرگ ری دالیو در سال ۲۰۲۴، شادترین کشورها را در میان اقتصادهای بزرگ جهان نشان میدهد.
روششناسی
برای تحلیل شادی اقتصادهای بزرگ، دالیو معیارهای زیر را مورد بررسی قرار داد:
۱. سهم جمعیتی که خود را شاد گزارش کردهاند
۲. رضایت از زندگی گزارش شده (در مقیاس ۱ تا ۱۰)
۳. سهم جمعیتی که لذت روزانه را گزارش کردهاند
۴. سهم جمعیتی که گزارش دادهاند شبکه حمایت اجتماعی خوبی دارند
۵. نرخ خودکشی (به ازای هر ۱۰۰,۰۰۰ نفر)
شادترین کشورها در میان اقتصادهای بزرگ جهان
در جدل زیر، ما شادترین کشورها در میان ۲۴ کشور بزرگ در سال ۲۰۲۴ دیده می شود:
با شگفتی، انگلستان به عنوان شادترین کشور در این رتبهبندی معرفی شده است. این جایگاه به دلیل سطوح بالای شادی در میان نسلهای مسنتر تقویت شده است. اما این رتبهبندی با گزارش جهانی شادی ۲۰۲۴ که انگلستان را در رتبه ۲۰ از میان ۱۴۳ کشور قرار میدهد، همخوانی ندارد. سایر شاخصهای جهانی، از جمله سازمان ملل، نیز انگلستان را در رتبهای مشابه نشان میدهند.
در اندونزی، ۷۹٪ از مردم خود را شاد میدانند، که بالاتر از میانگین جهانی ۷۳٪ است.
ایالات متحده در رتبه دهم قرار گرفته است، که نشان میدهد قدرت اقتصادی همیشه با میزان شادی مردم همخوانی ندارد. در واقع، طی دو دهه اخیر، سطح شادی خودگزارششده در آمریکا، بهویژه در میان جوانان، کاهش یافته است.
هند در رتبه آخر قرار دارد، که احتمالاً به دلیل بیاعتمادی به نهادها، نابرابری درآمد و محدودیت در تحرک اجتماعی است. کره جنوبی نیز، با وجود اینکه دهمین اقتصاد بزرگ جهان است، در انتهای این لیست قرار دارد. ۷۴٪ از جمعیت این کشور از وضعیت اجتماعی و سیاسی آن ناراضی هستند.