تاثیر خوردن انار در سرماخوردگی
اکنون که در فصل پاییز و زمستان به سر می بریم یکی از میوه های خوشمزه انار است که برخی افراد ممکن است سرماخورده باشند و اگر شما می خواهید بدانید که آیا انار برای سرماخوردگی ضرر دارد یا نه در ادامه این مقاله تاثیر خوردن انار در سرماخوردگی را بیان خواهیم کرد.
آیا انار برای سرماخوردگی ضرر دارد؟
انار میوه بسیار خوشمزه و مفید برای سلامت بدن انسان است که علاوه بر طعم لذیذی که دارد، برای سرماخوردگی مفید بوده و برای افرادی که در هوای سرد زمستان دچار سرماخوردگی می شوند مضر نمی باشد و پر از فایده است. تاثیر خوردن انار در سرماخوردگی بر کسی پوشیده نیست و بسیاری از قدیمی ها برای هر یک از اعضای خانواده که سرما می خورد به او انار خام یا پخته می دادند. اگر این سوال در ذهن شماست که آیا انار برای سرماخوردگی ضرر دارد باید بگوییم که خیر و اگر کسی به شما گفت خوردن انار باعث سرماخوردگی می شود باید بگوییم که سخت در اشتباه است. انار یکی از بهترین و مقوی ترین میوه ها برای درمان سرماخوردگی است و هیچ ضرری ندارد بلکه فواید بیشماری هم برای بدن تان دارد. شما با خوردن انار پخته و یا خام در زمان سرماخوردگی می توانید علاوه بر بهبود بیماری تان موجب تصفیه خون داخل رگ هایتان شوید. باید بدانید که ویتامین C موجود در انار باعث می شود تا بدن شما در مقابل بیماریهایی همچون آنفولانزا و سرماخوردگی مقاوم شود.حتی توصیه شده است افرادی که می خواهند در زمستان سرما نخورند حتما انار را در سبد میوه های زمستانی شان قرار دهند.
آیا انار برای سرماخوردگی خوب است
بله انار برای سرماخوردگی خوب است و باعث می شود در موقع دچار شدن به این بیماری ویروسی، تب شما پایین بیاید. با خوردن انار کلیه ها وادار به فعالیت بیشتر شده و افزایش ادرار صورت می گیرد و یک ضدتب قوی است که عطش بدن را نیز کاهش می دهد. توصیه می شود از آب انار برای کاهش دمای بدن در دوران سرماخوردگی بهرمند شوید. از دیگر فواید انار برای سرماخوردگی بهبود حالت تهوع و یا اسهال احتمالی در دوره این بیماری است و اگر شما هم در دوره سرماخوردگی دچار اسهال و حالت تهوع شده اید می توانید برای رفع تهوع و استفراع از خاصیت انار بهرمند شوید. مصرف انار با بهبود بخشیدن به عمل هضم و بهبود گوارش در بیمار سرماخورده، تهوع را از بین می رود و غذاهایی که می خورید راحت تر هضم می شود و باعث سنگینی معده تان نخواهد شد.
تاثیر خوردن انار در سرماخوردگی
خوردن انار در زمان سرماخوردگی مفید است زیرا این میوه یکی از قوی ترین ضدعفونی کننده های طبیعی بدن است و ویروس را از بدن شما بیرون می کند. همچنین خوردن آب انار در موقع سرماخوردگی مفید بوده و مضراتی را به دنبال نخواهد داشت. افرادی که دچار سرماخوردگی می شوند بهتر است برای درمان گلو درد و کاهش تب از تاثیر خوردن انار در سرماخوردگی غافل نباشند. همچنین مصرف مخلوط آب انار با عسل، خاصیت درمانی ضد ویروس سرماخوردگی را چند برابر کرده و خوردن آن برای گوش درد، قوی شدن چشم و تقویت بینایی، سالم ماندن دندان و حتی لثه های شما نیز مفید است. اگر به شدت سرماخورده هستید و صدای تان گرفته است، خوردن انار در سرماخوردگی میتواند به شما کمک کند. وجود ویتامین C و آهن در انار برای درمان کم خونی و فقر آهن بسیار موثر است و اگر شما موفق به درمان کم خونی خود شوید کمتر دچار بیماریهای ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا خواهید شد. بسیاری از کارشناسان تغذیه بر این نظر هستند که وجود ویتامین ث موجود در انار برای پیشگیری از کم خونی و فقر آهن، جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آلزایمر و تنظیم فشار خون و … بسیار فایده دارد.
خواص انار برای سرفه و سرماخوردگی
اگر سرماخورده هستید و دچار سرفه های شدید شده اید می توانید از خواص انار برای درمان سرفه های شدید دوران سرماخوردگی بهره ببرید. در صورتی که آب انار شیرین را با شکر و نشاسته ترکیب کنید معجونی درست خواهد شد که خوردن آن درد سینه و سرفه های شدید حاصل از بیماری سرماخوردگی را بسیار کاهش داده و استفاده مکرر آن میتواند باعث رفع این سرفه و گلودرد شود. اگر در فصل سرد پاییز و زمستان زیاد سرفه می کنید بهتر است به جای خوردن آب انار از دانه های انار مصرف کنید تا سرفه هایتان سریعتر بهبود یابد. همچنین توصیه می شود از انار شیرین برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده کنید و هرگز به دنبال انار ترش نروید.
خاصیت آنتی اکسیدانی انار برای درمان سرماخوردگی
یکی از مهمترین خواص انار در درمان سرماخوردگی، خاصیت آنتی اکسیدانی این میوه زمستانی است که در حدود 3 برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد. همچنین شما با خوردن انار استرس را از خود دور خواهید کرد و بدن تان برای مقابله با ویروس ها قوی تر می شود. اگر از آب انار در دوره بیماری سرماخوردگی مرتبا استفاده کنید باعث تقویت سیستم ایمنی بدن تان می شود و خاصیت آنتی اکسیدانی انار برای درمان سرماخوردگی به تایید رسیده است. همچنین آنفولانزا از جمله بیماریهایی است که در فصل زمستان بسیار شایع می شود و آنتی اکسیدان های موجود در انار با آنفولانزا در بدن شما مبارزه کرده و بهبود پیدا خواهید کرد. انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار و خنثی سازی رادیکال های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با برخی از بیماریهای ویروسی از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا مقابله کند.
خواص انار پخته برای سرماخوردگی
یکی از روشهای مصرف انار برای درمان سرماخوردگی پختن آن است. به گفته بسیاری از پزشکان طب سنتی خواص انار پخته برای سرماخوردگی بسیار است که با پخته شدن این میوه، خاصیت آنتی بیوتیک انار برای درمان سرماخوردگی افزایش پیدا می کند و عفونت های ناشی از ویروس سرماخوردگی را از بین خواهد برد. همچنین از خواص انار پخته می توانید برای درمان گلودرد، گوش درد، عفونت های ریه ای و سرفه های شدید که در دوران سرماخوردگی به سراغ تان می آید استفاده کنید. انار پخته خاصیت ضد باکتری قوی پیدا می کند و در مدت زمان کوتاهی هر نوع عفونت ویروسی ناشی از بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا را در بدن انسان نابود خواهد کرد. اگر در فصل زمستان زیاد سرما می خورید بهتر است برای پیشگیری از این بیماری که اغلب در فصل های سرد سال شایع است انار پخته شده بخورید.اگر سرماخوردگی شدید دارید بهتر است انار پخته شده را شب ها قبل از خواب مصرف کنید و بعد از آن چیزی نخورید. همچنین به بیماران سرماخورده توصیه می شود از خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی، به مدت سه شب بهرمند شوند.
طرز تهیه انار پخته شده برای سرماخوردگی
خواص انار پخته برای سرماخوردگی و آنفولانزا را در بالا توضیح دادیم و در این بخش شما را با طرز تهیه انار پخته شده برای سرماخوردگی آشنا خواهیم کرد:
برای پختن انار ابتدا باید یک یا چند عدد انار تازه و رسیده را بشویید و سپس انارها را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید و در حدود بیست دقیقه زمان لازم است تا انارها پخته شوند. حتما در هنگام پخته شدن انار، آنها را مدام بچرخانید تا تمام قسمت های آن پخته شود و پس از گذشت کمتر از نیم ساعت شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید سرد شوند. پس از سرد شدن انارهای پخته شده باید نسبت به برش زدن آن اقدام کنید و تمام پرده های سفید و دانه های انار را بخورید.
منبع: سماتک