قطر چقدر برای میزبانی جام جهانی هزنیه کرد؟

اقتصاد ۱۰۰ - برخی از آمارهای موجود، برآورد کل هزینه‌های زیرساختی از دهه گذشته تاکنون را بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

قطر چقدر برای میزبانی جام جهانی هزنیه کرد؟

به گزارش گروه گردشگری اقتصاد ۱۰۰، ۱۲ سال از انتخاب قطر به عنوان میزبان برگزاری رویداد بزرگ جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۲ می‌گذرد و اکنون شمارش معکوس برای آغاز بزرگترین رویداد جهانی بعد از همه‌گیری ویروس کرونا در این کشور آغاز شده است.

جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۲ امسال در حالی برگزار می‌شود که برای نخستین بار کشوری عرب‌زبان و از منطقه خاورمیانه میزبانی آن را برعهده دارد. نقطه آغاز این مسابقات نیز با دیدار رقابتی تیم ملی قطر با کشور اکوادور در روز یکشنبه ۲۰ نوامبر شروع خواهد شد.

اولین نکته جالب توجه، دریافت رأی میزبانی مسابقات جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۲ توسط کشور قطر بود که به دنبال آن و به جهت فراهم کردن زیرساخت‌های مقتضی و ساخت استادیوم‌های فوتبال ده‌ها میلیارد دلار در این کشور هزینه شد.

برگزاری جام‌جهانی ۲۰۲۲ در یک ایالت بیابانی موجب اتفاق بی‌سابقه‌ای در رویه مألوف برگزاری مسابقات جام‌جهانی گذشته شده است که به جهت وجود شرایط اقلیمی و گرم‌ قطر امکان برگزاری آن در خردادماه وجود نداشت؛ بنابراین زمان برگزاری آن به ماه نوامبر ( آبان ماه) موکول شد.

این کشور که تنها جمعیتی بالغ بر ۳ میلیون نفر دارد و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گاز طبیعی جهان محسوب می‌شود، هزینه‌های زیادی را جهت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای میزبانی از این دوره از جام‌جهانی متحمل شده است.

هزینه ساخت استادیوم‌های جدید در این کشور ۶.۵ میلیارد دلار برآورد شده است؛ همچنین ایجاد یک سیستم ریلی شهری بدون راننده جهت اتصال استادیوم‌ها و امکان حمل‌ونقل سریع و آسان هزینه‌ای بالغ بر ۳۶ میلیارد دلار برای این کشور داشته است. با این حال برخی از آمارهای موجود، برآورد کل هزینه‌های زیرساختی از دهه گذشته تاکنون را بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

قطعاً انجام چنین سرمایه‌گذاری در سطح کلان می‌تواند در درازمدت و یا حتی در کوتاه‌مدت اثرات مثبت و سازنده‌ای علاوه بر اقتصاد این کشور بر صنعت گردشگری قطر و حتی کشورهای اطراف آن داشته باشد. مقامات دولتی قطر چشم‌اندازی مبنی بر اختصاص ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی از پرتو صنعت گردشگری تا سال ۲۰۳۰ تعریف و تبیین کرده‌اند که با برگزاری این رویداد جهانی و معرفی قطر به تمام جهانیان، دوحه را به عنوان یکی از ۲۰ شهر برتر برای گردشگران قرار دهند و قطر را به یک رهبر جهانی در خدمات برتر تبدیل کنند.

متولیان برگزاری جام‌جهانی پیش‌بینی کرده‌اند که بیش از ۱.۲ میلیون هوادار جهت تماشای مسابقات فوتبال وارد قطر خواهند شد. این کشور با استفاده از به‌کارگیری ظرفیت ۳ کشتی تفریحی به عنوان هتل‌های شناور بخشی از کمبود اقامتگاه‌های خود جهت اسکان و استقرار تماشاگران را حل‌وفصل کرده است. وضعیت اشغال و رزرو این هتل‌ها تا ۲ هفته ابتدایی جام‌جهانی تکمیل است.

مطابق آمار موجود و اطلاعات واصله تاکنون از تعداد ۳.۱ میلیون بلیت موجود برای تماشای مسابقات تعداد ۲.۹ میلیون عدد فروخته شده است. با این حال هنوز تقاضا جهت خرید بلیت‌های باقی‌مانده وجود دارد.

انتهای پیام/

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما