سالانه غذای ۳۰ میلیون نفر در ایران دور ریخته میشود
رئیس سازمان ملی بهرهوری کشور گفت: باید کمربندها را برای جبران عقبماندگیهای تاریخی در حوزه بهرهوری بنا بر اطلاعات و آمارهای موجود حتی در عرصه بینالمللی، محکمتر ببندیم.
به گزارش گروه گردشگری اقتصاد ۱۰۰، رئیس سازمان ملی بهرهوری کشور با اشاره به اهمیت ارتقای بهرهوری در راستای تحقق رشد اقتصادی مورد انتظار کشورمان، رشد در این حوزه را نیازمند فکر بدیع برای استفاده از سرمایههای موجود دانست.
«میرسامان پیشوایی» امروز هیجدهم مهرماه در نشست شورای اداری استان یزد گفت: یزد با برخورداری از میراث گذشتگان خود از استانهای نمونه در حوزه بهرهوری کشور محسوب میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از موضوعات مورد هدف دولت و نظام اسلامی کشور را تحقق رشد اقتصادی خواند و تأکید کرد: بخشی از این رشد هشت درصدی مورد انتظار دولت از طریق بهرهوری قابل تحقق و دست یافتنی خواهد بود.
وی با اشاره به تأثیر تزریق سرمایه در تحقق رشد اقتصادی در کشورهای دارا، گفت: ارتقای بهرهوری روش دیگری برای تحقق رشد اقتصادی است که این مهم نیازمند فکر بدیع برای استفاده از سرمایههای موجود است.
پیشوایی با تأکید بر اینکه ریشه بهرهوری از تدبیر و نوآوری نشات میگیرد، یادآور شد: متأسفانه در کشورمان سالانه ۲۵ تا ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی تلف میشود در حالی که این میزان کافی برای سیر کردن حدود ۳۰ میلیون نفر است لذا باید بهرهوری را جدیتر بگیریم.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم نقش سازمان ملی بهرهوری کشور را به جای دستگاه سیاستگذار، تنظیمگر و جاریسازی سیاستها تعریف کردهایم، گفت: مصمم هستیم بهرهوری را به جبران خدمات، بودجه و انتصاب مدیران اتصال دهیم لذا امسال در قانون بودجه رد پای آن را با جذب اعتباراتی به همین منظور گذاشتهایم و جبران خدمات را با همکاری سازمان استخدامی تعریف کرده و امیدواریم در آینده، کارنامه مدیران را نیز داشته باشیم.
وی در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه یزد میتواند با توجه به ظرفیتهای موجود و اقدامات صورت گرفته در حوزه نوآوری بهرهور به عنوان قطب کشور مطرح شود، تأکید کرد: با توجه به اهمیت نوآوری بهرهور از دستگاههای اجرایی و استانها خواستهایم که برنامههای خود را با اولویت نوآوری بهرهور، تعریف و دنبال کنند.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ مطابق گزارشهای دریافتی عملکرد خوبی را در حوزه بهرهوری از استان یزد شاهد نبودیم، گفت: هر چند عنوان شد که در سال گذشته گزارشهای اقدامات در استان به سازمان اعلام نشده است ولی امسال اتفاقات خوبی در استان یزد افتاده و آمادگی داریم یزد را به عنوان یکی از استانهای نمونه و پایلوت در کشور داشته باشیم.
وی در همین رابطه نیز پیشنهاداتی را ارائه کرد و گفت: چرخه بهرهوری باید در استان بر اساس برنامه و با جدیت دنبال شود و علاوه بر این نظام جمعآوری اطلاعات را سامان دهیم.
پیشوایی در پایان عنوان کرد: باید کمربندها را برای جبران عقبماندگیهای تاریخی در حوزه بهرهوری بنا بر اطلاعات و آمارهای موجود حتی در عرصه بینالمللی، محکمتر ببندیم و قطعاً میتوانیم در این حوزه شاهد رشد باشیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر