یک وعده غذا مهمان افغان ها باشید
اقتصاد 100- سفره ای به رنگ غذاهای سرزمین افسانه ای افغانستان می تواند شما را تا دل تاریخ و داستان های حماسی کهن همراهی کند.
به گزارش گروه گردشگی اقتصاد 100، افغانستان در ایران قدیم بخشی از ایران بوده و هر دو کشور اشتراکات زیادی در جنبههای مختلف سبک زندگی، معماری و حتی افسانه ها و اعتقادات دارند. اگر اهل خراسان باشید می دانید که ادویه نقش اصلی آشپزی دارد و این موضوع در آشپزی با افغان ها مشترک است.
کابلی پلو غذایی افغانی است که در مراسم مهم، روزهای ارزشمند و جشن ها پخته می شود. برای پخت این غذای خوشمزه و مجلسی باید پیاز را سرخ کرده و سیر و زنجبیل را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر آن در خانه بپیچد.
مرغ خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید و خوب سرخ کنید، بعد روی آن آب جوش بریزد و اجازه دهید تا خوب بپزد و آب آن کم شود. هویج را هم در تابه ای جداگانه تفت داده و کشمش و دارچین را به آن اضافه می کنید. برنج را هم جدا گانه آبکش کنید.
حالا در قابلمه ته دیگ نان لواش بگذارید و لایه لایه برنج و ترکیب هویج و کشمش بریزید و دم کنید. وقتی برنج آماده شد آن را خوب هم زده و در بشقاب بکشید، سپس روی آن مرغ های پخته شده را مثل خورشت در کنار آن قرار دهید.
انتهای پیام/
ارسال نظر