خطر جدی خشکسالی در کمین انگلیس

اقتصاد 100- دانشمندان انگلیس با وجود آغاز بارندگی های زمستانی در این کشور، نسبت به تکرار ویرانه‌ای که گرمای جهنمی تابستان برجای گذاشت، هشدار می‌دهند.

خطر جدی خشکسالی در کمین انگلیس

به گزارش گروه اقتصاد کلان و انرژی اقتصاد 100، بر اساس آخرین گزارش ماهانه وضعیت آب انگلیس، سطح بارندگی در این کشور اواخر شهریورماه امسال برای اولین بار در شش ماه گذشته به حد میانگین بازگشت. با این وجود تغییری در سطح مخازن آبی مکان‌هایی که ماه‌ها خشک مانده مشاهده نشده و بیشتر مناطق کشور با خطر خشکسالی مواجه است.

اعضای گروه ملی خشکسالی انگلیس هشدار داده‌اند که میزان بارندگی در زمستان برای جلوگیری از خشکسالی در بهار سال آینده کافی نخواهد بود. این درحالیست که اگر میزان بارندگی امسال کمتر از حد متوسط باشد، شرکت های آب خشکسالی قریب الوقوعی را برای سال آینده پیش بینی کرده اند.

بر اساس مطالعات صورت گرفته، مناطق جنوب غربی، جنوب شرقی، شرق، یورکشایر و میدلندز شرقی بیشترین خشکسالی را تجربه خواهند کرد.

گرمای هوا در انگلیس امسال برای نخستین بار از مرز ۴۰ درجه سانتی‌گراد عبور کرد. سازمان هواشناسی اعلام کرد که در ۳۴ رصدخانه مستقر در سراسر کشور، بالاترین رکورد گرمای هوا ثبت شده است.

مرکز ملی آمار انگلیس دو هفته پیش با انتشار گزارشی از مرگ بیش از ۳ هزار شهروند این کشور در تابستان امسال خبر داد. بر اساس آمار منتشر شده در بازه زمانی ژوئن تا اگوست امسال ۳ هزار و ۲۷۱ فوتی بیشتر از میانگین پنج سال گذشته ثبت شده که یک آمار بی‌سابقه است. طبق این گزارش بیشتر قربانیان که بالای ۶۵ سال سن داشتند در گرم‌ترین روزهای تابستان امسال از دنیا رفته‌اند.

دمای استثنایی علاوه بر اخلال گسترده در سیستم حمل و نقل کشور، باعث آتش‌سوزی ده‌ها ساختمان در پایتخت و چندین شهر انگلیس شد. صادق خان شهردار لندن ۲۹ تیرماه اوضاع را بحرانی توصیف و فشار روی نیروهای آتش‌نشانی را با جنگ جهانی مقایسه کرد.

«جیمز بیوان» مدیر اجرایی آژانس محیط زیست انگلیس طی جلسه ای که چندی پیش در لندن برگزار شد گفت: «زندگی، معیشت و طبیعت ما همه به یک چیز بستگی دارد - آب.»

وی افزود: «تغییرات اقلیمی و رشد جمعیت به این معنی است که ما باید از هم اکنون اطمینان حاصل کنیم که برای دهه های آینده منابع کافی برای مدیریت مصرف روزانه و خشکسالی شدیدتر در اختیار داریم.»

این درحالیست که یازده منطقه از چهارده منطقه‌ای که آژانس محیط زیست فعالیت می‌کند در وضعیت خشکسالی قرار دارند. این مناطق عبارتند از: دوون و کورنوال، جزایر سیلی، آنگلیا شرقی، هرتفوردشایر و شمال لندن، کنت و جنوب لندن، لینکلن شایر و نورث همپتون شایر، میدلندز شرقی، میدلندز غربی، سولنت و ساوت داونز، تیمز. وسکس، یورکشایر. سه منطقه دیگری که به عنوان آب و هوای خشک طولانی طبقه بندی شده‌ عبارتند از: منچستر بزرگ، مرسی ساید و چشایر، شمال شرق، کامبریا و لنکاوی.

ترودی هریسون، معاون وزیر محیط زیست، غذا و امور روستایی می‌گوید: گرمای استثنایی، بارندگی کم و خشکسالی گسترده ای که کشور در سال جاری تجربه کرد، بیانگر این واقعیت است که ما باید برای سازگاری با انعطاف پذیری و ایمن بودن منابع آبی در آینده مطمئن شویم.

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد که خشکسالی بر صنعت کشاورزی انگلیس هم تاثیر منفی گذاشته است. کمبود رطوبت خاک منجر به کاهش دسترسی کشاورزان به آب و محدودیت ذخیره سازی در زمستان شده است. این وضعیت همچنین تأثیر به سزایی بر جمعیت ماهی گذشته و ماهی ها به دلیل کاهش سطح رودخانه ها و آب های زیرزمینی نیاز به نجات دارند.

کارشناسان معتقدند که این کشور با تغییرات آب‌وهوایی و گرم شدن زمین، با واقعیت جدیدی روبرو خواهد بود. «جاناتان ترنر» کارشناس ارشد موسسه «تفکر اقتصادی جدید» در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای گفت: هیچ چیز عجیب در مورد گرمای هوا وجود ندارد. دانشمندان در این باره به ما هشدار داده بودند که هرچه گازهای گلخانه‌ای وارد فضا شود جهان گرم‌تر می‌شود و حوادث شدید آب‌وهوایی رخ خواهد داد.

دانشمندان می‌گویند که انگلیس دیگر یک کشور سردسیر نیست و باید خود را برای مواجهه با تشدید گرمای هوا در سال‌های آینده وفق دهد. آن‌ها هشدار داده‌اند که اگر این کشور تدابیر لازم را صورت ندهد هزاران شهروند این کشور با خطر مرگ روبرو خواهند شد و به زیرساخت‌ها خسارت های گسترده ای وارد خواهد شد.

انتهای پیام

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما