فرمول محاسبه قیمت واقعی گوشت از زبان رئیس اتحادیه
اقتصاد 100 - نحوه محاسبه قیمت گوشت قرمز براساس معیارهای منطقی بازار نشان میدهد که سود سوداگران در این بازار چندنی برابر قیمت واقعی گوشت قرمز است.
افشین دادرس رئیس اتحادیه دام سبک ضمن اشاره به فرایند تولید گوشت قرمز گفت: دام زنده زمانی که کشتار میشود حدود ۴۵ درصد گوشت میدهد و قیمت منطقیبه این صورت است که ۵۵ درصد افت لاشه را باید به قیمت اضافه کرد تا قیمت نهایی استخراج شود. به طور مثال اگر قیمت دام زنده اکنون حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان باشد، قیمت لاشه نباید حدود ۴۵۰ هزار تومان باشد. یعنی سودی معادل 200 درصد سهم گرانفروشان گوشت قرمز می شود.
رئیس اتحادیه دام سبک با اشاره به قیمتهای فعلی دام زنده و لاشه گوش گرم قرمز در بازار گفت: اکنون باید گوشت به قیمت ۳۴۰ تا ۳۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد اما کمتر از ۴۶۰ هزار تومان به دست مصرف کننده نمیرسد و واردات هیچ اثری بر تنظیم بازار نگذاشته است. عوامل بازار گوشت نظیر مغازه دار، شرکت بسته بندی و غیره سود اصلی را میبرند و تولیدکننده سهمی از این ما به التفاوت ندارد.
متن کامل را اینجا بخوانید
ارسال نظر