فعلا ١٢ میلیارد تومان بده و بروید کنار تا نظارت کنم
خرج تراشی برای مردم واصناف پولپاشی برای ساماندهی غیرمجازها
اقتصاد ١٠٠- معاون وزیر صمت در اقدامی عجیب و خواستار پرداخت ۱۲ میلیارد تومان توسط اصناف کشور برای راه اندازی سامانه شفافیت فروشگاهی و نظارت بر فعالیت های اصناف شده است.
به گزارش خبرنگار گروه کسب و کار؛ معاون تجارت خودمان عمومی وزیر صمت طی نامه ای به قائم مقام وزیر صمت خواستار آن شد تا اتاق اصناف ایران مبلغ ناقابل ١٢٠ میلیارد ریال بابت سامانه شفافیت فروشگاهی تحت فرمان مدیرکل دفتر خدمات عمومی پرداخت کند.
قرار است تا این دفتر با مشارکت دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف، این سامانه چند نرم افزار برای اصناف تولید کند.
از نکات قابل توجه این است که مقرر این سامانه در ساختمانی مستقر شود که در حال حاضر تعداد ١٠٠ نفر از بازرسان سازمان بازرسی و نظارت بر اصناف اتاق اصناف تهران در آن مستقر است
آیا با تخلیه این ساختمان بازرسان بیکار خواهند شد؟
نکته قابل تامل دیگر یک کار مشابه سامانه نوین اصناف و سامانه شفافیت فروشگاهی است. هر دو سامانه مدعی هستند که می خواهند از جیب اصناف هزینه کنند و هفتصد هزار واحد صنفی غیرمجاز را ساماندهی کنند.
درست است که اصناف همیشه نسبت به وجود واحدهای صنفی غیرمجاز شکایت وگلایه داشتند اما اگر قرار باشد از محل درآمدهای اتحادیه واتاق اصناف برای ساماندهی واحدهای صنفی غیرمجاز آن هم دوتا سامانه راه اندازی شود آیا اصناف خودش بلد نیست چگونه با هزینه کردن اینها را ساماندهی کنند؟
راستی ارتباط آن نرم افزاری که به هیات عالی نظارت برده شد و تلاش شد با مصوبه هیات یه اصناف فروخته شود که با مقاومت نهادی رای نیاورد با این سامانه و نرم افزاری که دقیقا کارش با همان نرم افزار شبیه است چیست؟
نفع و ضرر اصناف در قالب سامانه شفافیت فروشگاهی چیست؟
مگر سامانه نوین اصناف قرار نشد دریافت پروانه کسب را تسهیل کند تا واحدهای صنفی غیرمجاز به گرفتن پروانه کسب ترغیب شوند حداقل یکسال صبرکنید اگر سامانه نوین اصناف شکست خورد سامانه جدیدی با جیب اصناف تعریف کنید؟
و سوال آخر اینکه آیا تاکنون به این فکر کردید که وقتی از جیب اصناف پول برای طرح های گوناگون می گیرید متصدیان واحدهای صنفی باید چگونه و از کجا پول دربیاورند تا خرج سامانه شما کنند؟
آخر همه این پول بر قیمت کالا و افزایش گرانفروشی ها تاثیر دارد.
اگر دلسوز مردم و اصناف هستید همه اینها را در یک سامانه تعریف کنید و مدام برای اصناف و مردم خرج نتراشید.
ارسال نظر