اصلی ترین چالش انتخابات هیات رییسه اتاق اصناف ایران
تلخند اصناف ؛عقلانیت یا لمپنیسم دراصناف؟
اقتصاد ١٠٠- واقعیت این است که اجلاس آخر اتاق اصناف تهران که با حضور وزیر کشور برگزارشد، زنگ خطر را برای اصناف کشور به صدا درآورد. آیا در انتخابات پیش روی عقلانیت برنده می شود ویا تفکر پوپولیستی پیروز انتخابات است؟
به گزارش خبرنگار گروه کسب و کار؛ حداقل بعداز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران تا الان دکتر وحیدی تنها وزیر کشوری است که در اجلاس اتاق اصنافی شرکت کرده و سخنرانی داشت و پای درد دل روسای اتحادیه های صنفی نشست. البته زمانی که دکتر نجار وزیر کشور بود، همراه معاون اول رییسجمهور در اجلاس شورای عالی اصناف کشور شرکت کرد اما سخنرانی نداشت.
حضور وزیر کشور در اجلاس اتاق اصناف تهران یک فرصت بی سابقه برای حداقل هیات نمایندگان اتاق اصناف استان تهران بود که فقط چهار نفر از ١٩ نفر عضو هیات نمایندگان در این اجلاس حضور یافتند و مشکلاتی که داشتند را مطرح کردند.
در بررسی ها مشخص شد که همه به اجلاس اتاق اصناف تهران دعوت بودند اما حتی حاضر نشدند در اجلاس تهران شرکت کنند.
حال سوال این است که آیا این بار هم می خواهند با رفیق بازی در انتخابات باز هم برنده شوند؟
متاسفانه در دوره های قبل انتخابات هیات رییسه اتاق اصناف ایران اکثر هیات نمایندگان اصناف استانها بیشترین حمایت را از رفیق بازی داشتند.
مدعیان خدمت به اصناف ؟! بازهم با چلوکباب لاکچری در رستوران استانها به دنبال جمع آوری رای برای افرادی هستند که تجربه حضور در هیات رییسه اتاق اصناف ایران آنها نشان داده است که جز حرف هیچ کمکی به اصناف نکردند.
اینها می خواهند به هر طریق ممکن اجازه حضور تفکرات جوان و حامیان خردجمعی به هیأت رییسه اتاق اصناف ایران را ندهند تا گذشته همچنان پنهان بماند.
انگار نه انگار که همین رفتار پوپولیستی بستر حذف اتحادیه های صنفی را فراهم کرده است.
یکی به حامیان لمپنیسم به زبانی که شرایط حساس اصناف را متوجه شوند، بگوید شما روی شاخه درختی نشستید که خودتان دارید با حمایت و رای دادن به لمپنیسم همان شاخه را از بیخ قطع می کنید.
دارید از ارتفاعی به بلندی برج میلاد سقوط آزادمی کنید آیا هنوز فکر می کنید شما می مانید و بقیه حذف می شوند؟
نکته مهم دیگر این است عقلانیت حکم می کند از فرصت مناسب برای رساندن مشکلات به گوش مسوولان تصمیم گیری استفاده شود. چطور شد که استفاده از خرد جمعی خواسته نوک زبانی مدعیان ارتقای جایگاه اصناف در کشور است اما به هنگام رای در هیات رییسه اتاق اصناف ایران به تفکر مبتنی بر عقلانیت رای نمی دهید؟
عقلانیت مبتنی بر سند و مدرک است. دولت ها نشان دادند که فقط از عقلانیت حمایت می کنند با ترویج فرهنگ تبعیت از عقلانیت در کنار تجربه ودانش است که شاهد تحول و تغییرات بزرگ در اصناف خواهید بود. آیا باز هم بر حمایت از پدیده پوپولیستی و لمپنیسم اصرار دارید؟ آیا اعضای هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران از سراسر کشور به جای حمایت از عقلانیت به پدیده پوپولیستی و لمپنیسم رای می دهند؟ وبعدش در مصاحبه های تان انتظار دارید همه اجزای دولت هرچی شما گفتید را قبول کنند در حالی که خودتان حاضر نبودید به عقلانیت رای بدهید؟
آیا هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران به « نه به تکرار» و ایجاد تغییر کامل در هیات رییسه اتاق اصناف ایران که چهارسال عضویت داشتند رای خواهند داد؟
اصناف با انتخاب عقلانیت و یا پدیده ریشه برانداز پوپولیستی و لمپنیسم در انتخابات پیش روی نشان خواهد داد که اجرای تبصره یک ماده ٢٢ و همچنین ماده ٣۵ قانون نظام صنفی که منجر به حضور تفکرات جوان شده است چه تاثیری بر نحوه انتخاب اعضای هیات رییسه اتاق اصناف ایران مبتنی بر عقلانیت داشته است؟
به طور حتم حذف مروجین تفکر فرهنگ پوپولیستی در اصناف بر آینده مدیریت صنفی و همچنین تصویب اصلاحیه قانون نظام صنفی تاثیر مستقیم مثبت دارد.
ارسال نظر