قیمت عجیب چلوکباب در تهران/ فاصله 10 برابری قیمت لوکس با معمولی
قیمت چلوکباب، مهمترین غذای رستورانی ایران عجیب شد.
به گزارش اقتصاد 100، بهای هر پرس چلوکباب در مراکز تهیه غذا و رستورانهای بیرونبر در تهران بین 110 هزار تومان برای تک سیخ و صد و پنجاه هزار تومان برای چلوکباب دوسیخ اعلام میشود.
بر اساس این گزارش چلوکباب پرفروشترین و پرطرفدارترین غذای رستورانی در ایران محسوب میشود. کاهش فاصله قیمتی این غذا با پول و خورشت نیز سبب شده فروش آن افزایش یابد.
این غذا هر چند در بازار غذایی اقتصادی محسوب میشود اما نوع لاکچری ان نیز در رستورانهای صاحب برند عرضه میشود. اینها کبابهای نگینی و 250 گرمی گوشت گوسفندی و ... که قیمتهایی بسیار بالا دارند، هستند. شاید برایتان عجیب باشد اما در برخی از رستورانهای زنجیرهای این غذا با قیمتی معادل یک ملیون و 110 هزار تومان عرضه میشود. در رستورانهای معمولیتر نیز چلوکباب بهایی در حدود چهارصد تا هفتصد هزار تومان دارد.
به نظر میرسد تنوع قیمتی چلوکباب در ایران خاص و یگانه باشد چرا که سایر غذاها در محدوده قیمتی مشخصتری نوسان تجربه میکنند.
ارسال نظر