اصلاحات نظام بودجه و بانک در دستورکار برنامه توسعه هفتم
معاون امور مجلس، حقوقی و امور استانهای سازمان برنامهوبودجه گفت:اصلاحات نظام بودجه و بانک، امنیت غذایی، آب، صندوقهای بازنشستگی از جمله مسائلی است که بر اساس اظهارات افقهی در برنامه توسعه هفتم ملاک عمل قرار گرفته است.
به گزارش سرویس پول و سرمایه اقتصاد 100 به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط بینالملل سازمان برنامه و بودجه ، معاون امور مجلس، حقوقی و امور استانهای سازمان برنامهوبودجه گفت: در برنامه هفتم توسعه بر تقویت نقش بخش خصوصی در اقتصاد و تبدیل دولت به یک نهاد تنظیمگر متمرکز خواهیم بود.
بر اساس این گزارش ، بابک افقهی در بیستوپنجمین نشست هیئت نمایندگان اتاق ایران با اشاره به بررسی برنامه هفتم توسعه در سازمان برنامه و مقدم بودن این موضوع نسبت به لایحه بودجه برای تصویب در مجلس، گزارشی درباره مبانی تدوین این برنامه در جمع اعضای هیئت نمایندگان اتاق ایران ارائه داد.
وی در ابتدا به ترکیب ستاد بررسی برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و از مطالعات صورتگرفته در این حوزه، آسیبشناسی برنامههای گذشته، برآوردهای کلان اقتصادی و درنهایت تهیه سیاستهای کلان برنامه سخن گفت.
معاون امور مجلس، حقوقی و امور استانهای سازمان برنامهوبودجه همچنین هدف این برنامه توسعهای را پیشرفت اقتصاد بر پایه عدالت عنوان کرد و برنامهمحوری و توجه به بحثهای کلیدی را اصل موردتوجه در آن دانست.
پرهیز از کلیگویی، اصلاحات نظام بودجه و بانک، امنیت غذایی، آب، صندوقهای بازنشستگی از جمله مسائلی است که بر اساس اظهارات افقهی در این برنامه توسعه ملاک عمل قرار گرفته است.
وی افزود: در برنامه توسعه، دولت را تنها یک نهاد تنظیمگر در نظر گرفتهایم که باید از اجرا خارج شود و اجازه حضور به بخش خصوصی را در حوزههای مختلف بدهد.
افقهی رویکرد برنامه هفتم توسعه را در بحثهای استانی، هزینه - درآمدی توصیف کرد، به این معنا که هر استان باید از مواهب حاصل از استان خود بهره ببرد.
انتهای پیام/
ارسال نظر