تصمیمات مهم روی میز طلای اصفهان / سامانه جامع تجارت نیاز به اصلاح دارد
اقتصاد100- رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران عنوان کرد: در دومین نشست میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا ، جواهر ، نقره و گوهرسنگها بحث های کاربردی و مهمی در خصوص اجرای ضوابط تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز (سامانه جامع تجارت) انجام شد.
به گزارش گروه ویترین؛ سید حجت شفائی، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهرایران بیان داشت: در میز طلای اصفهان مقرر شد مسئولین اجرای سامانه جامع تجارت با بخش خصوصی همکاری و در اجرای صحیح این طرح شیب ملایم رعایت شود تا آسیبی به بخش خصوصی نرسد.
وی افزود: با توجه به اینکه اجرای سامانه جامع تجارت با هدف شفاف سازی صنعت انجام می شود، اعضای میز طلا -که روسای اتحادیه های طلا و جواهر کشور بودند – نیز اعلام کردند هیچ مشکلی با شفافیت در صنعت و تجارت طلا ندارند ولی نقاطی از مصوبه سامانه جامع تجارت نیازمند اصلاح است و صنف طلا و جواهر به فرصت کافی برای همراه شدن با این طرح نیاز دارد.
شفائی تصریح کرد: مسئولین وزارت صمت و سازمان های متولی اجرای سامانه جامع تجارت از درخواست اعضای میز توسعه صنعت طلا استقبال کردند و مقرر شد که فرصتی برای جمع بندی مشکلات و ارائه راهکارها به اعضا بدهند.
در همین راستا مقرر شد تیم حقوقی و مشاوره ای اتحادیه ها تشکیل و راهکارها جمع بندی و ارائه شود.
قول همکاری صد درصد با صنف طلا در اجرای سامانه جامع تجارت
رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران با اشاره به اینکه قطعا هر طرحی ایرادات خود را دارد خاطر نشان کرد: خوشبختانه میز کشوری توسعه صنعت طلا ، نشستی تعاملی بود و مسئولین قول همکاری صددرصدی با صنف طلا و جواهر را دادند تا این طرح با بهترین شکل و کمترین آسیب اجرایی شود.
شفائی ادامه داد: در مجموع دومین نشست میز کشوری توسعه صنعت طلا، نقره، جواهر و سنگهای گران بها که با حضور مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت ، محمدرضا زارع، مدیرکل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت و مسئولین سازمانهای صمت استانهای مختلف، روسای اتحادیههای طلا و جواهر کشور برگزار شد نشست پر بار و خوبی بود.
ایشان ادامه داد در این نشست در مورد چالش ها و مسائل گوناگونی ازجمله شهرک های صنعتی طلا و صادرات طلاوجواهر بحث هایی ارائه شد که مصوبات این نشست در هفته آتی نهایی می شود.
شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا در اصفهان ، نمایشگاهی متفاوت تر از گذشته
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، فلزات گرانبها، گوهر سنگها، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان گفت: این نمایشگاه نسبت به نمایشگاه های سال های گذشته اصفهان متفاوت تر بود چرا که در نمایشگاه های قبلی اصفهان قالبا تولیدکنندگان تجهیزات و ماشین آلات شرکت می کنند ولی امسال تولید کنندگان بزرگ و کارخانجات تولیدی مصنوعات طلا و جواهر هم شرکت کرده بودند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر کشور تصریح کرد: ماهیت نمایشگاه امسال اصفهان از صرفا ابزار و تجهیزات بودن هر ساله خارج شده بود.
وی خاطر نشان کرد: سایت نمایشگاهی اصفهان یکی از بهترین سایت های نمایشگاهی است و دارای سالن نمایشگاهی بدون ستون است و تولید کنندگان ماشین آلات و تجهیزات طلا و جواهر و سنگ های قیمتی به گونه ای غرفه سازی کرده بودند که متفاوت تر از سال گذشته بود.
شفائی در مورد حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه اصفهان نیز گفت: حضور کشور های خارجی ها در نمایشگاه های طلا و جواهر ایران با توجه به ممنوع بودن واردات مصنوعات طلا به کشور ، معمولا در قالب تولیدکنندگان تجهیزات و ماشین آلات میباشد.
ارسال نظر