چقدر برای سفره افطاری ۴ نفره باید هزینه کرد؟ +بررسی قیمت‌ها

اقتصاد ۱۰۰- در بررسی وضعیت قیمت اقلام پرمصرف ماه رمضان، مشخص شده که هزینه هر سفره افطار برای یک خانواده چهار نفره معمولاً بین یک میلیون و ۲۵۰ هزار تا یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.

چقدر برای سفره افطاری ۴ نفره باید هزینه کرد؟ +بررسی قیمت‌ها

سفره افطاری ماه مبارک رمضان با توجه به علایق روزه‌داران متفاوت است بعضی‌ها آن‌را ساده و برخی با تجملات بیشتری برگزار می‌کنند.

در این گزارش قیمت اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان و هزینه برپایی سفره افطار برای ۴ نفر بررسی شده است.

نان، پنیر، خرما و سبزی معمولا پایه ثابت سفره‌های افطاری است و اقلام دیگری مثل گردو، زولبیا و بامیه، حلیم یا آش می‌تواند بر اساس سلیقه و البته سطح درآمد افراد در سفره افطاری قرار بگیرد.

از مهمترین اقلام مورد استفاده در سفره افطاری نان است که یک عدد نان سنگک حدود ۲۰ هزارتومان قیمت دارد.

خرما نیز از جمله محصولات پرمصرف در این ماه است که برای ۴ نفر حدودا ۱۳۰ هزار تومان باید هزینه شود.

به گفته علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی تهران امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحد‌های درجه یک ۲۵۵ هزارتومان و برای واحد‌های درجه دو ۲۰۰ هزارتومان تعیین شده است.

پنیر ۴۰۰ گرمی نیز حدودا ۷۰ هزارتومان است که معمولا پایه ثابت سفره‌های ماه مبارک رمضان است.

هر بطری شیر پاستوریزه ۳ درصد چربی ۹۰۰ گرمی حدود ۲۸ هزار تومان قیمت دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد یک کیلو آش رشته ۲۰۰ هزار تومان و یک کیلو حلیم برای خانواده ۴ نفره ۲۲۰ هزار هزینه دارد.

قیمت هرکیلو سبزی‌خوردن نیز حدودا ۴۰ هزار تومان بوده و معمولا زینت‌بخش سفره‌های ماه مبارک رمضان است.

اگر خانوار گردو را نیز به سفره خود اضافه کنند حدود ۲۰۰ هزار تومان برای ۲۵۰ گرم باید پرداخت کنند.

یک وعده غذا برای ۴ نفر بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان

اگر قیمت هرکیلو برنج ایرانی حدود ۱۷۰ هزار تومان درنظر گرفته شود در یک وعده تقریبا نیم کیلو برای یک خانواده ۴ نفره مصرف می‌شود که حدودا ۸۵ هزار تومان هزینه برنج یک وعده خواهد شد.

هرکیلو گوشت مرغ تازه ۸۴ هزار تومان است و با فرض اینکه یک مرغ برای یک وعده غذای خانواده یک خانواده ۴ نفره حدود ۲ کیلو باشد باید ۱۶۰ هزار تومان هزینه شود.

یک کیلو گوشت گوسفندی با استخوان نیز حدود ۶۷۰ هزار تومان قیمت دارد.

حال با فرض اینکه در یک وعده غذایی از گوشت مرغ یا گوسفند برای تهیه غذا استفاده شود با در نظر گرفتن دیگر اقلام مصرفی از حدود ۳۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان تهیه غذای ۴ نفر هزینه‌بر خواهد بود.

برآوردها نشان می‌دهد برپایی سفره افطار برای یک خانواده ۴ نفره حدود یک میلیون و ۲۵۰ تا یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان هزینه‌بر است که ممکن است باتوجه به درآمد افراد این هزینه کمتر با بیشتر شود.

وبگردی
    ارسال نظر