سعی و خطاهایی که قبلاً هزینه گزافشان پرداخت شده است؛
«مسکن مهر» و «واگذاری زمین برای ساخت خانه ویلایی» دو روی یک سکهاند
اگر میخواهید صاحب ویلا شوید، بدانید که ویلا نشینی در اطراف شهر کار سادهای نیست.
به گزارش گروه مسکن اقتصاد ۱۰۰، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی امروز با اعلام واگذاری زمین به مردم برای ساخت خانههای یک طبقه، شهر جدید امیرکبیر را نمونه ساخته شده تک واحدی و ویلایی در کشور عنوان کرد. بنابراین اگر به دنبال این خانههای ویلایی هستید بهتر است کمی از مشخصات این نمونه خبردار شوید.
شهر جدید امیرکبیر کجاست
شهر امیرکبیر از شهرهای تازه تأسیس ایران است که در فاصله ۳۵ کیلومتری شرق اراک، استان مرکزی و در بزرگراه اراک – قم واقع شده است.
حمید کریمی سرپرست و رئیس هیئتمدیره شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر در این باره گفت: ۶۰۰۰ واحد مسکن در شهر جدید امیرکبیر به صورت ویلایی تک واحد و بخشی نیز در شهر مهاجران به صورت آپارتمانی در نظر گرفته شده است.
کریمی اظهار داشت مکانیابی شهر جدید امیرکبیر مربوط به سال ۱۳۷۱ است و در سال ۸۸ شهر برای جمعیتی حدود صد هزار نفر برنامهریزی شد که در حال حاضر دو هزار نفر در آن سکونت دارند و علاوه بر ساخت مسکن، پروژههای شهرسازی با تمام امکانات زیربنایی و روبنایی انجام گرفت و همه امکانات مانند درمانگاه، مدرسه، فضای سبز، مسجد و ... با منابع مالی شرکت عمران شهرهای جدید احداث شد و همینطور پیرو طرح نهضت ملی مسکن نیز ساخت ۶۰۰۰ واحد مسکونی در دستور کار قرار دارد و در این بین ساخت ۳۵۰ واحد ویلایی نیز در قالب نهضت در دستور کار است که از نظر تأمین زمین مشکلی وجود ندارد اما قدری محدودیتهای منابع مالی وجود دارد.
سالی که نکوست
با این حال مشکلات این شهر نشان میدهد آنطور که وزیر تبلیغ میکند با حضور در این شهرها نمیتوان ویلا نشین شد و به قولی سالی که نکوست از بهارش پیداست
فرزاد مخلص الائمه استاندار استان مرکزی در این باره گفت : ۸۰ هزار پروژه نیمهتمام در کشور وجود دارد که شهر جدید امیرکبیر هم یکی از این طرحها است.
وی تصریح کرد : اگر ۳۰ سال بودجه کشور به این طرحها اختصاص یابد و در این مدت هیچ حقوقی پرداخت نشود، هنوز تکمیل این طرحها به اتمام نمیرسد.
به گفته استاندار مرکزی نبود درمانگاه، نبود پزشک، نبود روشنایی مناسب و سختی تردد، از جمله مهمترین مشکلاتی است که مهمترین مشکلاتی است که در نشست وی با اهالی شهر جدید امیرکبیر مطرح شده است.
ساکنان این شهر دراین باره تأکید کردند: با گذشت بیش از ۹ سال از احداث این شهر، وجود مشکلات و کمبودها این شهر را همچنان در حالت کارگاهی نگه داشته است.
ساکنین این منطقه میگویند فضای سبز این شهر از بین رفته و حتی خدمات پزشکی و جمعآوری پسماند در این شهر وجود ندارد.
حالا این سؤال مطرح است که چرا هنوز فاز یک طرح به اتمام نرسیده و به صورت کامل تحویل مردم نشده است و ساکنان از زندگی در آن راضی نیستند، مسئولان دم از اجرای فازهای بعدی این شهرک میزنند و آن را نمونهای برای سکونت مردم مطرح میکنند.
بنابراین اگر میخواهید صاحب ویلا شوید، بدانید که ویلا نشینی در این شهر کار سادهای نیست.
انتهای پیام/
ارسال نظر