وقتی تصمیم مدیران شهری مقابل هم قرار میگیرد؛
دوچرخههای شهرداری کجا رفتند؟
اقتصاد 100 - دیگر نه خبری از دوچرخههای اشتراکی در سطح شهر است و نه مدیران دوچرخهسواری که هر سهشنبه شهردار سابق تهران را دردوچرخهسواری همراهی میکردند .

به گزارش گروه مدیریت شهری اقتصاد 100، تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درخصوص اشتباه بودن رویهها در شهرداری توضیح داد : غلط بودن ساز و کار دوچرخهسواری به این دلیل است که بدون انجام مطالعات، بررسیها، ارزیابیها و نظرسنجیها به طور ناگهانی مدیری در یک گوشه تصمیم میگیرد کاری انجام دهد و در گوشه دیگر مدیر دیگری تصمیم میگیرد آن را خراب کند در حالی که در برخی از نقاط شهر خطوط دوچرخهسواری را توصیه کردیم و از شورا اجازه برای توسعه خطوط دوچرخه سواری اجازه گرفته اند در جایی دیگر این خطوط را تخریب میکنند . فارغ از این که خیابان بهشت خط دوچرخهاش فاقد کارآمدی لازم بود ولی این که تصمیمات بدون کارکارشناسی و ارزیابی باشد کار غلطی است و به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست .
تشکری هاشمی در ادامه در خصوص تذکری که مدتی پیش در خصوص تخریب سنگ فرش پیادهرو 17 شهریور به شهردار داده بود واعلام کرده بود این تصمیم سبب آسیب به دهها میلیارد تومان از داراییهای شهر شده است هم گفت : در مورد تخریب پیاده راه 17 شهریور ما از شهردار تهران سوال کردیم پاسخهایی دادند که به نظر ما قانع کننده نبود و دوباره مکاتبه را انجام دادیم و درخواست کردیم که توضیحات کافی بدهند که چرا مصوب شورای شهر را بدون اجازه شورای شهر تغییر دادند این پیاده را مصوبه شورای شهر را داشت و تخریب کردن آن حتی اگر لازم بود باید به اجازه شورای شهر تهران اتفاق میافتد .
این عضو شورای شهر تهران ادامه میدهد : ما منتظر نظر قانع کننده شهرداری در این موضوع هستیم و در عین حال کار درستی نمیدانیم . شهرهای انسان محور با یک علائمی شناخته و شناسایی میشوند وقتی ما نشانههای یک شهر انسان محور را محو میکنیم طبیعی است که آن تفکر در شیوه کار وجود ندارد در مورد هر کاری از این دست معتقدیم که اصول شهرهای انسان محور باید در برنامهریزیها مد نظر باشد و مطالعات و برنامههایی که آورده می شود بر این موضوع تاکید کردیم وقتی تخلفی صورت میگیرد ما از مراجع ذی ربط پیگیری میکنیم .
تشکری هاشمی درخصوص هزینههای از بین بردن دستاوردهای گذشته شهر به دلیل تغییر نگاه مدیریت شهری چقدر هزینه برای تهران دارد هم میگوید :هزینه رسمی و ریالی و مستقیم را میشود برآورد کرد به طور مثال بگوییم این دستکهایی که در خیابانها زده شده طبق قرار دادها که داشتند چقدر بوده و مبلغ آن را براساس تورم به روز کنیم اما بیتالمال و سرمایههای شهر آسیب دیده است ، این کار شدنی است اما مهمترین از این شاید خسارت بارتر از این مربوط می شود به تغییر نوع نگاه و تفکر که چه هزینههایی به شهر تحمیل میکند و وقتی ما در مرکز شهر رغبت پارک حاشیه را بیشتر میکنیم یعنی مردم ماشین بیشتری بیاوردید یعنی ترافیک سنگینتر ، مصرف سوخت بیشتر و مزاحمتهای ترافیکی بیشتر . این تغییر نگاه وقتی به سمت فعالیتهای غیر کارشناسی میرود طبیعتا هزینههای غیر مستقیمی دارد که به نظرم دهها برابر بیشتر از آن است که ما میبینیم و اندازهگیری میکنیم .
انتهای پیام/