جنرال الکتریک به کمک آشپزهای عجول آمد
اقتصاد۱۰۰- برند جنرال الکتریک بتازگی یک فر هوشمند بدون پیش گرم کن(preheat) را به بازار ارائه داده که زمان پخت یا گرم کردن غذا را بشدت کاهش می دهد و به این ترتیب این محصول گزینه ای مناسب برای آشپزهای عجول به شمار می رود.

به گزارش گروه لوازم خانگی، در ساخت این فر از فناوری نوآورانه Zero Preheat بهره گرفته شده و آن را به اولین و تنها فر و اجاق رومیزی بدون پیش گرم کردن برای همه حالتها تبدیل کرده است.
این موضوع ازآنجا اهمیت دارد که مستقیماً مواد غذایی را هدف قرار میدهد تا بدون نیاز به منتظر ماندن برای گرم شدن فر ، دمای بهینه و مورد نیاز کاربر، سریعتر به دست آید.
علاوه بر این، فر مذکور که با درجه حرارت تا 500 درجه فارنهایت برای غذاهایی مانند پیتزا یا کباب با حرارت بالا کارآیی دارد، پیشتاز سایرین در صنعت لوازم خانگی محسوب می شود.
این فر مجهز به ۱۱ عملکرد هوشمند و از پیش تعیین شده همچون سرخ کن، گرم کن، تست نان، برشته و رست کردن، جوشاندن،کباب کردن، پخت شیرینی، حالت گرم کردن مجدد و همچنین پخت پیتزا و کوکی است.
آندره زدانو، مدیر اجرایی لوازم کوچک در جنرال الکتریکَ گفت: ما می دانیم که زمان یکی از بزرگترین موانع برای پختن غذای خوشمزه در خانه است، بنابراین محصولی ساختیم که عملاً موانع را با حذف پیش گرمایش از فرآیند حذف می کند. اجاق هوشمند بدون پیش گرم کردن، یک راه حل یکپارچه ایده آل برای همه آشپزهای مدرن است.
این مدل فر را می توان روی پیشخوان آشپزخانه قرار داد بدون این که برای باز شدن در، نیاز به فضای زیاد داشته باشد. از آنجا که در لمسی این فر رومیزی به سمت بالا باز می شود بنابراین ازنظر فضا بیشترین صرفه جویی انجام می گیرد. این فر با وجود کوچک بودن، دارای ظرفیت کامل یک فر بزرگ است و با کمک آن می توان یک پیتزا 12 اینچی یا یک کیک ورقه ای 13 اینچی را درست کرد.
نوار چراغ اعلان مشخصات مشخصات این فر جنرال الکتریک هم که در قسمت پایین دشتگاه قرار دارد به راحتی می تواند وضعیت و پیشرفت پخت و پز را نمایش دهد که این موضوع یک گزینه مناسب به شمار می رود.
فر هوشمند این شرکت همچنین متصل به وای فای است و شما با کمک تلفن هوشمند خود می توانید حتی از راه دور بر آن نظارت داشته باشید یا این که از طریق اپلیکیشن های مربوطه، به تازه ترین دستورهای آشپزی دسترسی پیدا کنید.این محصول جالب توجه با بهای 449دلار در بازار های جهانی موجود است.
انتهای پیام/