برنامه های پارک فناوری پردیس در هفته پژوهش اعلام شد
پارک فناوری پردیس به مناسب گرامیداشت هفته ملی پژوهش و فناوری، برنامه هایی را از ۱۹ تا ۲۴ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار می کند.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از مهر، به نقل از پارک فناوری پردیس، پارک فناوری پردیس برنامههای متنوعی را برای گرامیداشت هفته ملی پژوهش و فناوری از ۱۹ الی ۲۴ آذرماه ۱۴۰۱ در نظر گرفته است. در این هفته اساتید، دانشجویان، معلمان و دانشآموزان با حضور در برنامههای متنوع با اکوسیستم فناوری و نوآوری و دستاوردهای آن در کشور آشنا میشوند.
همچنین این مخاطبان از ظرفیت ایجاد شده در جهت حمایت از پژوهشهای کاربردی و مسئله محور، اطلاع از آخرین فرصتهای کارآموزی/کارورزی و اشتغال در شرکتهای دانشبنیان و فناور عضو پارک مطلع میشوند.
طرح Sadaf Jobmeet
این طرف با هدف ملاقات شغلی مستقیم کارفرما و کارجو در راستای جذب افراد مستعد، توانمند و آموزشدیده در شرکتهای دانشبنیان و فناور عضو ناحیه نوآوری پردیس، برگزار خواهد شد. همچنین در این قالب این طرح، برنامههایی از جنس رویداد مانند پانلهای تخصصی شغلی، کارگاههای آموزشی، کوچینگ شغلی و... برای افراد شرکت کننده در این طرح برگزار خواهد شد.
رویداد ملی حمایت از پژوهشهای کاربردی و مسئله محور «ریتکس»
از دیگر برنامههای این هفته، شروع فراخوان رویداد ملی «ریتکس» با هدف حمایت از پژوهشهای کاربردی و مسئله محور و در راستای حل نیازهای فناورانه شرکتهای دانش بنیان و فناور است. همچنین این رویداد تمرکز ویژهای در جهت رفع نیازهای فناورانه شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس دارد.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانش آموزی
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در بخش دانشآموزی، امسال توسط پارک فناوری پردیس و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، به میزبانی پارک برگزار میشود. طرحهای پژوهشی طی فراخوانی که در مدارس شهرستانهای استان تهران ارائه شد، جمع آوری و ۵۸ طرح منتخب روز سه شنبه ۲۲ آذر در نمایشگاه ارائه میشود و در نهایت ۷ طرح به مرحله اصلی داوری راه یافته و از بین آنها ۳ طرح به عنوان طرحهای پژوهشی برگزیده معرفی میشوند.
برگزاری تورهای فناوری از زیست بوم پارک
یکی دیگر از برنامههای هفته ملی پژوهش و فناوری، برگزاری تورهای بازدید از پارک با هدف آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور، آشنایی با پارک فناوری پردیس، بازدید از فضای شهری و ظرفیتهای ایجاد شده در پارک و همچنین بازدید از فضای کار اشتراکی و شرکتهای دانشبنیان است.
دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی مختلف سراسر کشور بر اساس زمانبندی که از قبل انجام شده است با حضور در پارک فناوری پردیس از بزرگترین زیست بوم فناوری و نوآوری کشور بازدید می کند. کارگاه آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای عضو پارک، بازدید از فضای کار اشتراکی، بازدید از موزه علوم هوانوردی و بازدید از شرکتهای دانش بنیان پارک از برنامه های این تورها است.
برگزاری پنلهای انتقال تجربیات کارآفرینی
مدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: همچنین به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری، پنلهای انتقال تجربیات کارآفرینی با حضور برترین کارآفرینان و مدیران عامل شرکتهای عضو پارک برگزار میشود. در این پنلها این افراد تجربیات موفق خود در زمینه کارآفرینی را به دانشجویان و کارآموزان معرفی میکنند.
برگزاری کارگاه های آموزشی
در طول هفته پژوهش کارگاههای آموزشی نیز در پارک فناوری پردیس برگزار میشود. برگزاری کارگاه سفری به آینده، کارگاه تجاری سازی یافتههای پژوهشی و کارگاه توسعه فردی از جمله این کارگاهها است.
پرده برداری از تندیس ۵ برگزیدگان جایزه مصطفی
از دیگر برنامههای پارک برای هفته پژوهش و فناوری پرده برداری از تندیس ۵ برگزیده دوره چهارم جایزه مصطفی در بوستان دانشمندان پارک است.
پروفسور کامران وفا، استاد فیزیک دانشگاه هاروارد، پروفسور زاهد حسن، استاد فیزیک دانشگاه پرینستون و همچنین یحیی تیعلاتی از مراکش، محمد صائغ از لبنان و محمداقبال چودری از پاکستان، برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) هستند از جمله این سردیس ها هستند.
برگزاری کنفرانس مدیریت فناوری در پارک فناوری پردیس
همچنین دوازدهمین دوره این کنفرانس ۲۳ و ۲۴ آذر ماه با میزبانی پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.
ارسال نظر