مقایسه ساعت ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2 / کدام را بخریم؟
طلا و جواهر اقتصاد 100: در این مطلب به مقایسه دو ساعت هوشمند اقتصادی و تازهنفس از دو برند چینی میبرو و ردمی میپردازیم.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2. دو محصولی که اگر چه قیمت آنها در بازار گجتهای هوشمند بسیار نزدیک به یک دیگر است، اما یک سری تفاوتهای محسوس دارند که شاید دانستن آنها به شما در انتخاب مناسبترین گزینه خرید بین این دو ساعت هوشمند کمک کند. بنابراین اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند اقتصادی از یک شرکت معتبر در بازار را دارید، حتما تا انتهای این مقاله همراه ما باشید،
شیائومی پس از عرضهی موفقیتآمیز ساعتهای هوشمند سری ردمی واچ ۲ و استقبال خوب کاربران از آنها، نسل جدید این گجتهای پوشیدنی را با معرفی ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در ابتدای سال ۲۰۲۳ در اختیار کاربران قرار داد. شیائومی در این ساعت هوشمند تلاش کرده تا ضمن بهبود قابلیتها و ویژگیهای کاربردی، قیمت آن را برای استفاده طیف گستردهتری از کاربران پایین نگه دارد. در سوی مقابل، میبرو که اکنون به یکی از محبوبترین برندهای ساعتهای هوشمند ارزانقیمت در بازار ایران تبدیل شده، ساعت هوشمند میبرو واچ A2 را با امکانات چشمگیر و برچسب قیمت اقتصادی روانهی بازار کرده و امید دارد تا این ساعت نیز به جمع ساعتهای پرفروش قبلیاش بپیوندد.
نام ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو میبرو واچ A2
در نگاه اول به طراحی این دو ساعت هوشمند، بزرگترین وجه تمایز بین آنها به خوبی مشخص است. همانطور که مشاهده میکنید، ردمی واچ ۳ اکتیو از طراحی مستطیلی شکل بهره میبرد که قاب ساده و کلاسیکی اطراف نمایشگر آن را میپوشاند و ممکن است بسیاری از کاربران با نگاه به نمایشگر این ساعت هوشمند به یاد طراحی ساعتهای هوشمند اپل بیوفتند. همچنین اگر کمی بیشتر به طراحی این ساعت هوشمند دقت کنیم، میبینیم که نمایشگر آن کمی از قاب اطراف آن بیرون زده که این موضوع بر جذابیتهای طراحی این گجت پوشیدنی ردمی میافزاید.
در سوی مقابل، میبرو از یک طراحی دایرهای شکل برای ساعت هوشمند میبرو واچ A2 استفاده کرده که المانهای طراحی یک ساعت صفحه گرد با ظاهری اسپرت را دارد و در عین حال میتواند حس و حال یک ساعت هوشمند کلاسیک را نیز تا حدودی به کاربران القا کند. این سبک طراحی موجب شده که حسی از زیبایی، مدرنیزه و شیک بودن به ظاهر کلی ساعت هوشمند افزوده شود. در اطراف نمایشگر این ساعت هوشمند، یک بزل فیزیکی به چشم میخورد که البته ثابت است و صرفاٌ جنبهی زیبایی دارد. طراحی این ساعت تا حدودی یادآور طراحی ساعت میبرو X1 نیز است.
میبرو واچ A2 حدود ۴۶ گرم وزن دارد که با توجه به بندی که برای آن انتخاب میکنید، میتواند حدود چند گرم سنگینتر باشد، اما سنگینی وزن ردمی واچ ۳ اکتیو به حدود ۴۱ گرم میرسد و همین عامل موجب شده که کاربران برای استفادهی طولانیمدت از ساعت هیچ مشکل خاصی نداشته باشند. شیائومی برای این ساعت هوشمند جدید خود از فریم فلزی استفاده کرده که اگرچه وزن این ساعت را کمی بالا برده، اما مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات احتمالی و خطوخشها به آن بخشیده است. در سوی مقابل، میبرو نیز از ترکیبی از پلاستیک و فلز برای تولید بدنهی این ساعت هوشمندش بهره برده که ضمن ایجاد مقاومت مناسب در برابر حوادث احتمالی، تأثیر چندانی روی وزن آن نگذاشته و این یک نکته مثبت در این زمینه به شمار میرود.
شیائومی در ساخت گجت پوشیدنی خود از بدنهای با ساختار براق استفاده کرده که طبیعتاً جذابیت بصری بیشتری به ساختار مات ساعت هوشمند میبرو واچ A2 دارد. البته در این طور مسائل، سلیقهی کاربران اولویت آنها را مشخص میکند. طبیعی است که بدنههای مات یک سری مشکلات بدنههای براق نظیر نشان دادن لکههای اثر انگشت را ندارد. همچنین هر دو ساعت از مواد ضدحساسیت تولید شدهاند تا برای پوست دست کاربران هیچ مشکل آلرژیکی ایجاد نشود. درون جعبهی ساعت میبرو دو بند پارچهای و سیلیکونی قرار دارد که کاربران میتوانند از آنها استفاده کنند. شیائومی نیز درون جعبهی ردمی واچ ۳ اکتیو تنها به یک بند سیلیکونی باکیفیت بسنده کرده است.
در سمت راست بدنهی دایرهای شکل میبرو A2، دو دکمهی فیزیکی تعبیه شده که وظایف متعددی از جمله روشن/خاموش کردن ساعت و ایجاد میانبر برای مودهای مختلف ورزشی را بر عهده دارند. در سوی مقابل، شاهد قرارگیری یک دکمهی چرخان در سمت راست بدنهی ساعت ردمی واچ ۳ اکتیو هستیم که کاربران به کمک آن میتوانند ساعت را روشن و خاموش کنند و به همین ترتیب از منوهای مختلف، به هوم بازگردند. خوشبختانه هر دوی این ساعتهای هوشمند در فریم سمت چپی خود مجهز به یک میکروفون و اسپیکر هستند که امکان مکالمه و پخش موسیقی را برای کاربران به همراه میآورد.
از آنجایی که هر دو ساعت هوشمند گجت پوشیدنی جدیدی در بازار به شمار میروند، هر دو از از بلوتوث نسخهی ۵.۳ برای اتصال به دستگاههای هوشمند شما استفاده میکنند که بهینهسازیهای خوبی روی آن صورت گرفته است. ضخامت بدنهی ساعت شیائومی حدود ۱۰.۹۴ میلیمتر است که این موضوع در مورد ساعت هوشمند میبرو A2 به ۱۱.۴ میلیمتر میرسد، بنابراین کاربران علاقه مند به ساعتهای هوشمند ظریف حداقل در این زمینه باید به سراغ ردمی واچ ۳ اکتیو بروند. به طور کلی، هر دو ساعت هوشمند علیرغم داشتن برچسب قیمتی اقتصادی، کیفیت ساخت مناسب و طراحی بسیار جذابی دارند.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ نمایشگر و ویژگیهای آن
در بخش نمایشگر این دو ساعت هوشمند اقتصادی، شباهتها تعداد بیشتری از تفاوتها دارد و همین عامل نیز شاید انتخاب بین این دو ساعت را برای کاربران کمی سخت کند، اما با دانستن یک سری تفاوتها به راحتی قادر به اولویتبندی خواهید بود.
اگر به دنبال خرید ساعت هوشمندی هستید که نمایشگر بزرگتری داشته باشد و بتوانید محتواهای تصویری بیشتری را روی آن مشاهده کنید، انتخاب ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو برای شما منطقیتر خواهد بود. چرا که این گجت پوشیدنی اقتصادی مجهز به یک نمایشگر ۱.۸۳ اینچی از جنس LCD است و نسبت به نمایشگر ۱.۳۹ اینچی از جنس TFT ساعت میبرو واچ A2 میتواند محتواهای تصویری زیادتری را برای شما به نمایش بگذارد.
ردمی واچ 3 اکتیو در مقابل میبرو واچ A2
اما اگر کیفیت وضوح نمایشگر یک ساعت هوشمند را به اندازهی آن ترجیح میدهید، در این زمینه باید به سراغ ساعت میبرو واچ A2 بروید. چرا که این ساعت هوشمند محتواهای تصویری را با رزولوشن تصویر HD یعنی ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل به کاربران نشان میدهد و در سوی مقابل، ردمی واچ ۳ اکتیو وضوح تصویر ۲۴۰ در ۲۸۰ پیکسلی دارد و کیفیت آن به مراتب پایینتر از ساعت میبرو است. نمایشگر TFT ساعت میبرو تصاویری بسیار جذابی تولید میکند که حتی میتواند با نمایشگرهای دارای پنل AMOLED نیز رقابت کند. این ساعت همچنین از قابلیت نمایشگر همیشه روشن نیز پشتیبانی میکند، اما با یک سری محدودیتها روبرو است.
حداکثر روشنایی نمایشگر ساعت هوشمند ردمی حدود ۴۵۰ نیت است و این یعنی کاربران برای استفاده از ساعت در زیر نور شدید آفتاب مشکل چندانی نخواهند داشت. میبرو به روشنایی نمایشگر ساعت جدیدش اشارهای نکرده است. صفحهنمایش هر دو ساعت هوشمند از لبههای خمیده (۲.۵D) بهره میبرد و تقریباً از تمامی زوایا میتوان محتواهای نشان داده شدهی آن را تماشا کرد. همچنین نمایشگر این ساعتها از رفرش ریت ۶۰ هرتزی پشتیبانی میکنند و اسکرول روانی به کاربران ارائه میدهند.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ قابلیتهای سختافزاری و نرمافزاری
در بخش ویژگیهای نرمافزاری و سختافزاری، تفاوتهای این دو ساعت هوشمند از شباهتهای بین آنها پیشی میگیرد. هر دوی این ساعتهای هوشمند قابلیت اتصال به گوشیهای اندرویدی و iOS را دارند. ردمی واچ ۳ اکتیو با گوشیهای اندرویدی ۶.۰ به بالا و iOS 12 به بالا سازگار است، اما میبرو واچ A2 به گوشیهایی اندروید ۵.۰ به بالا و iOS نسخه ۱۰.۰ به بالا متصل میشود. طبیعتاً کاربران هر دو ساعت باید از اپهای مختلفی برای تعامل با گوشی هوشمندشان استفاده کنند.
اپلیکیشن «Mi Fitness»، راه ارتباطی کاربران ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو با گوشیهای هوشمندشان است که بسیار ساده و روان طراحی شده و رابط کاربری یوزفرندلی دارد. این اپلیکیشن طیف بسیار گستردهای از فعالیتهای ورزشی انجام شده، قابلیتهای مختلف سلامتی، بخش پروفایل من، باتری و دیگر موارد را به کاربران ارائه میدهد و قابلیتهای شخصیسازی بسیار زیادی نیز دارد. بهطور کلی رابط کاربری این ساعت شبیه به MIUI است و با گوشیهای شیائومی، خیلی راحتتر از آن استفاده خواهید کرد.
ردمی واچ 3 اکتیو در مقابل میبرو واچ A2
در سوی مقابل باید به اپلیکیشن «Mibro Fit» ساعت میبرو A2 اشاره کنیم از رابط کاربری ساده در عین حال پرامکاناتی بهره میبرد و این امکان را به کاربران میدهد تا به شخصیسازی بخشهای مختلف ساعت بپردازند. همچنین آنها با استفاده از این اپلیکیشن به بیش از ۱۰۰ واچفیس مختلف دسترسی پیدا میکنند. هیچ کدام از این ساعتهای مجهز به GPS نیستند. میبرو واچ A2 از زبان فارسی به طور کامل در سیستمعامل و پیامها پشتیبانی میکند و آنها را بدون بهمریختگی فونتها به شما نشان میدهد. متاسفانه ردمی واچ ۳ اکتیو از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند و اگر پشتیبانی از این زبان برای شما در اولویت است، باید به این نکته قبل خرید حتماً توجه کنید.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ قابلیتهای سلامتی و ورزشی
طبیعی است که گجتهای پوشیدنی اقتصادی با قابلیتهای سلامتی و ورزشی کاملی روانهی بازار نمیشوند. با این حال هر دوی این ساعتهای هوشمند از لحاظ ویژگیهای سلامتی در یک سطح هستند و امکانات خوبی را به کاربران ارائه میدهند.
برای مثال، هر دوی این ساعتهای هوشمند مجهز به حسگر اپتیکال ضربان قلب هستند. سنسور ضربان قلب این ساعتهای هوشمند فعالیت ۲۴ ساعته دارند و با دقت مناسبی ریتم قلب شما را تحت نظر میگیرد. اگر مورد مشکوکی در مورد ضربان قلب شما وجود داشته باشد، این ساعتها شما را آگاه میکنند. سنسور اکسیژن خون این ساعتهای هوشمند نیز عملکرد مناسبی دارند و با اندازهگیری منظم سطح اکسیژن خون، توانایی سیستم قلبی عروقی شما را برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریهای مختلف مورد بررسی قرار میدهند. همچنین باید به قابلیت ردیابی خواب و کنترل میزان استرس این گجتهای پوشیدنی اشاره کنیم که کیفیت زندگی روزانه شما را ارتقا میدهد و آرامش را به شما تزریق میکند.
ردمی واچ 3 اکتیو در مقابل میبرو واچ A2
از لحاظ قابلیتهای ورزشی اما یک سری تفاوتهایی بین این ساعتها وجود دارد و در این زمینه ردمی واچ ۳ اکتیو گوی سبقت را از رقیب خود ربوده؛ چرا که این ساعت هوشمند از بیش از ۱۰۰ حالت ورزشی مختلف پشتیبانی میکند که ۱۰تای آن حرفهای هستند و از جملهی آنها میتوان به پیادهروی، دو، کوهنوردی، طناب، رقص، انواع ورزشهای توپی مثل تنیس، گلف و فوتبال و ورزشهایی زمستانی اشاره کرد. در سوی مقابل، میبرو واچ A2 قابلیت پشتیبانی از بیش از ۷۰ حالت ورزشی را دارد که ۵ مورد از آنها فعالیتهای بیرون از خانه و محیط باز هستند.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ قابلیت ضد آب بودن
هر دو ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2 در برابر نفوذ آب مقاوم هستند اما میبرو واچ تا عمق ۲۰ متری و ردمی واچ تا عمق ۵۰ متری. با این تفاسیر، این دو ساعت میتوانند شما را در ورزشهای آبی همراهی کنند اما بهتر است برای استفاده در دوش آب گرم، سونا یا هنگام غواصی روی آن حساب نکنید.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ باتری و شارژدهی
از لحاظ باتری و شارژدهی، اگرچه میبرو واچ A2 باتری پرظرفیتتری دارد، اما این نمایندهی شیائومی است که مدت زمان بیشتری میتواند شما را همراهی کند. گجت پوشیدنی ردمی از یک باتری ۲۸۹ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که در استفادهی عادی تا ۱۲ روز روشن میماند و در صورت استفادهی زیاد این میزان به ۸ روز کاهش پیدا میکند. در سوی مقابل باید به باتری ۳۵۰ میلیآمپر ساعتی میبرو واچ A2 اشاره کنیم که تا ۱۰ روز در حالت عادی شارژدهی ارائه میدهد و در صورت استفاده از قابلیت نمایشگر همیشه روشن این میزان کمتر نیز خواهد شد. باتری این ساعت برای شارژ شدن به سه ساعت زمان احتیاج دارد، اما باتری ردمی واچ ۳ اکتیو این کار را در عرض دو ساعت انجام میدهد.
ساعت هوشمند ردمی واچ ۳ اکتیو در مقابل میبرو واچ A2؛ جمعبندی و سخن پایانی
به طور کلی، اگر به دنبال یک ساعت هوشمند با نمایشگر بزرگ، ویژگیهای ورزشی زیاد و قابلیت مکالمه هستید، ردمی واچ ۳ اکتیو انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. اما اگر در هنگام خرید یک ساعت هوشمند ویژگیهایی نظیر طراحی کلاسیک با نمایشگر باکیفیت، پشتیبانی کامل از زبان فارسی و قابلیت مکالمه برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، میبرو واچ A2 گزینهی خرید جذابتری برای شما خواهد بود.
ارسال نظر