مقایسه بودجه سریالسازی در تلویزیون و نمایش خانگی دغدغه جدید رسانه ملی
نبود بودجه حرف اول را در سازمان میزند و حالا ساترا بهعنوان سازمانی زیرنظر رسانه ملی با هزینههای بالا مشغول تولید سریالهای نمایش خانگی است؛ این موضوع برای رسانه ملی کار را دشوار کرده است.
دغدغه سریالسازی در رسانه ملی در سالهای اخیر بیشتر شده، موضوعی که حتی به توقف روند تولید برخی از سریالها رسیده است، اما پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی به شکل مستقیم آن را تأیید نمیکند و با این حال معتقد است: « کارهای بزرگی را بهتدریج ارائه میکنیم. قبلا هم عرض کرده بودیم این تولیدات را به دورههای مختلف پاییز، زمستان و نوروز خواهیم رساند. روند تولید متوقف نشده اما به دلایل متعدد که مهمترین آن بالا رفتن نرخ تولید است، بهویژه با راه افتادن تولیدات شبکه خانگی که نرخ تولید را بسیار بسیار بالا بردهاند.» وی همچنین بزرگترین دغدغه را بودجه اعلام کرده و میگوید: «بودجه در اختیار سازمان با ارقام واقعی تولید همخوانی ندارد، درخواست ما از مجلس و دولت این است که حمایت کنند، ما در تلویزیون نیازمند تولید نمایشی و سرگرمی هستیم اما توان صدا و سیما محدود است.اگر این توان افزایش یابد با حمایت دولت و مجلس حتما کارهای فاخرتر هم ارائه میدهیم.» بهنظر نبود بودجه حرف اول را در سازمان میزند و حالا ساترا بهعنوان سازمانی زیرنظر رسانه ملی با هزینههای بالا مشغول تولید سریالهای نمایش خانگی است؛ این موضوع برای رسانه ملی کار را دشوار کرده است. سهم سازمان صداوسیما در بودجه پیشنهادی سالجاری ۵هزارو۲۸۹میلیارد تومان پیشبینی شده بود که مقرر شد بیشترین رقم اختصاصیافته از این بودجه - ۳هزارو۸۷۲میلیارد تومان - در بخش تولیدات تلویزیونی صرف شود.
لایحه پیشنهادی بودجه سال۱۴۰۰ هم سهم سازمان صداوسیما برای تولید برنامههای صوتی و تصویری را معادل ۲۶۱۹میلیارد تومان درنظر گرفته بود که این میزان، درنهایت به رقمی برابر با ۳هزارو۳۸۴میلیارد تومان رسید.
ارسال نظر