علی مطهری: وفاق یعنی داشتن برداشت یکسان از توسعه، برجام و FATF
تفسیرها و تحلیل ها از واژه «وفاق ملی» که مسعود پزشکیان بیان کرده است، متفاوت است و با گذشته ۴ ماه از زمانی که دولت چهاردهم تشکیل شده تا به امروز، تعریف مشخصی درباره آن بیان نشده است.
به گزارش اقتصاد100برخی از سیاسیون بر این باور هستند که وفاق ملی به معنی حضور افراد هم فکر ولو از جناح مختلف در دولت است و برخی دیگر این موضوع را رد می کنند و حضور مخالفان دولت را در پاستور به ضرر پزشکیان می دانند.
علی مطهری در این زمینه دیدگاه خود را با خبرآنلاین مطرح کرده است.
نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی: سیاست وفاق که آقای پزشکیان در پیش گرفتند یک سیاست درست و هوشمندانه بوده است. بدون وفاق نمی توان به پیشرفت و توسعه رسید. درگیری های گروهی و جناحی وقت و سرمایه های کشور را تلف می کند.
در اثر سیاست وفاق افرادی از گروه ها و احزاب مختلف مناصب را به عهده می گیرند. مهم این است که این افراد وجوه مشترک فکری داشته باشند و به گونهای نباشد که نظراتشان درباره مبانی فکری و آرمان ها خیلی از هم فاصله داشته باشد.
باید حداقل به طور نسبی برداشت های یکسانی مثلا اصل ولایت فقیه، آزادی بیان، نوع برخورد با منتقدان، پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور، سیاست خارجی، توافق برجام و مسئله افایتیاف داشته باشند. اگر در این گونه موضوعات یک توافق نسبی نداشته باشند کشور دچار مشکل خواهد شد.
ارسال نظر